Hjundai

Sve oči uprte u Hyundai: Može li radikalni koncept postati sportski klasik budućnosti?

Mondo pre 16 sati
Izduženi kupe, čiji dizajn predstavlja omaž sportskom konceptu Pony iz 1974, pokreću dva elektro-motora na zadnjim točkovima kojima energiju obezbeđuju vodonične gorivne ćelije. Izduženi kupe, čiji dizajn predstavlja omaž sportskom konceptu… »

Auto gigant otvara nova postrojenja

Vesti online pre 20 sati
Južnokorejski proizvođač automobila Hyundai Motor Group objavio je da će uložiti 12,6 milijardi dolara u gradnju fabrika električnih vozila i baterija u SAD. Hyundai će izdvojiti 7,59 milijardi dolara za fabriku u okrugu Brajan, u Džordžiji, koja… »

Južnokorejski auto gigant se širi: Prilika za 12 hiljada radnika

B92 pre 24 sata
Južnokorejski proizvođač automobila Hyundai Motor Group objavio je da će uložiti 12,6 milijardi dolara u gradnju fabrika električnih vozila i baterija u SAD-u. Hyundai će izdvojiti 7,59 milijardi dolara za fabriku u okrugu Brajan, u Džordžiji… »

Hyundai ulaže 12,6 milijardi dolara u SAD

Auto blog pre 1 dan
Južnokorejski proizvođač automobila Hyundai Motor Group je objavio da će uložiti 12,6 milijardi dolara u gradnju fabrika električnih vozila i baterija u SAD. Hyundai će izdvojiti 7,59 milijardi dolara za fabriku u okrugu Brajan, u Džordžiji, koja… »

Vozili smo Hyundai Ioniq 5: Korejski doktorat na temu električnih automobila

Nova pre 1 dan
Iako je ovaj model predstavljen pre više od dve godine, postoji razlog da ga testiramo sada, jer se radi o električnom automobilu inovativnog dizajna koji je postao pravi hit među evropskim kupcima. Korejska kompanija radi ozbiljan posao na polju… »

Hyundai ulaže 12,6 milijardi dolara u SAD

SEEbiz pre 1 dan
NEW YORK - Južnokorejski proizvođač automobila Hyundai Motor Group objavio je da će uložiti 12,6 milijardi dolara u gradnju tvornica električnih vozila i baterija u SAD-u. Hyundai će izdvojiti 7,59 milijardi dolara za tvornicu u okrugu Bryan, u… »

Vozili smo Renault Austral: Da li je dostojan naslednik Kadjara, koliko troši i koliko košta u Srbiji?

Nova pre 5 dana
Na našem testu našao se vrlo važan model francuskog proizvođača, čiji su konstruktori imali prilično težak zadatak, a to je da sa njim izađu na crtu ozbiljnim rivalima poput Hjundaija Tuson, Kije Sportidž, Tojote Rav4, pa čak i bratskom Nisanu… »

Test: Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 7DCT Impression

Auto blog pre 9 dana
Mislite da je u konkurenciji malih krosovera prevelika gužva? Sasvim ste u pravu. Odgovor Hjundaija na sve to je bio - hajde da ubacimo još jedan model u ovu klasu Sasvim je jasno da su “krosoveri” u svim segmentima odneli pobedu nad konvencionalno… »

Tesla je na vrhu popisa “najčudnijih” proizvođača automobila

PC Press pre 9 dana
Zapravo, “svi su loši.” Prema istraživanju, neprofitne fondacije Mozilla automobili predstavljaju “najgoru kategoriju proizvoda” koju su ikada pregledali u pogledu zaštite podataka. Istraživačka divizija fondacije “Privacy Not Included”… »

EKO Acropolis Rally Greece 2023 - Rovanpera pobednik (VIDEO)

Auto blog pre 10 dana
Aktuelni svetski šampion i vodeći takmičar u FIA Svetskom reli šampionatu, Kalle Rovanpera (Toyota GR Yaris Rally1) pobednik je desetog takmičenja u FIA WRC kalendaru. Do desetog brzinskog ispita, vodeći je bio Thierry Neuville u automobilu Hyundai… »

Vesti dana »