Hjundai

Srpski fudbaler priveden na trežnjenje: Policija ga zaustavila i isključila iz saobraćaja!

Mondo pre 7 dana
Nakon što se istreznio posetio je i sudiju za prekršaje. Nakon što se istreznio posetio je i sudiju za prekršaje. Policijska patrola zaustavila je mladog fudbalera Rada Nikolu Đorića (21) u Bulevaru vojvode Mišića, a nakon alkotesta privela ga je… »

Srpskog fudbalera zaustavila policija: Kada su videli koliko je "naduvao" - hitno odveden na trežnjenje!

Srbija danas pre 7 dana
Nakon trežnjenja odveden je po skraćenom postupku kod sudije za prekršaje. Fudbaler FK Rad Nikola Đorić isključen je iz saobraćaja i priveden u policijsku stanicu na trežnjenje. Patrola je oko ponoći u Bulevaru vojvode Mišića zaustavila… »

Hyundai Custo na novim slikama

Auto blog pre 8 dana
Hyundai će najverovatnije još u prvoj polovini ove godine u Aziji ponuditi novi MPV model koji će poneti naziv Custo. Do tada, pred nama su nove slike koje u potpunosti otkrivaju njegov izgled. Radi se o vozilu sa prednjim delom po uzoru na novije… »

Hyundai Pony EV Heritage

Auto blog pre 8 dana
Hyundai je na "Design to Live by" izložbi u Busanu u Južnoj Koreji prikazao zanimljivi restomod projekat Pony EV Heritage. U kratkoj vesti se navodi da je u pitanju moderna verzija nekadašnjeg Hyundaija Pony iz 1975. godine, koji uz doterani eksterijer… »

Šta sve nudi novi Hyundai Tucson i da li su nam uopšte potrebni retrovizori?

Telegraf pre 10 dana
Hibridna varijanta Tucsona u najjačem paketu opreme oduševljava svojim pametnim i praktičnim rešenjima... Novo izdanje najprodavanijeg Hyundaijevog modela potvrđuje staro pravilo - pojava nove generacije dizajnom mora da odskače od prethodnika… »

Kolima udarila biciklistu u Svrljigu i pobegla, zaustavljena na ulazu u Knjaževac

Južne vesti pre 11 dana
Vozač "hjundaija", 72-godišnja Nišlijka udarila je kod benzinske pumpe u Svrljigu biciklistu, a potom pobegla ka Knjaževcu, gde je policija zaustavila na ulazu u grad i privela. Vozač bicikla je zbog povreda prebačen u niški Klinički centar, gde… »

Hyundai Srbija slavi jubilej

Vrele gume pre 11 dana
Hyundai slavi 30 godina i 50.000 prodatih automobila u Srbiji Hyundai Srbija ovih dana slavi jedan istinski vredan jubilej – 30 godina od prvog predstavljanja brenda Hyundai na tržištu Srbije i isto toliko upornog rada na jačanju južnokorejskog… »

Hyundai Srbija proslavlja jubilej, 30 godina prisustva na domaćem tržištu

Auto blog pre 12 dana
Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji i novim ekološkim rešenjima koji su doprineli prepoznatljivosti Hyundai brenda, Hyundai Srbija jubilej proslavlja sa zadovoljnim kupcima, koji su učinili da Hyundai postane najprodavaniji brend fizičkim licima… »

Hyundai demantuje da će ukinuti Veloster

Auto blog pre 12 dana
Iz Hyundaija su demantovali pisanje nekih medija da će sa krajem modelske godine 2021 iz njihove američke ponude biti izbačen model Veloster. Potvrđeno je naime da će Veloster biti dostupan i u modelskoj godini 2022 mada će ponuda biti nešto… »

Test: Hyundai Tucson VIDEO

B92 pre 12 dana
Na testu sajta Polovni automobili našao se novi Tucson sa hibridnim pogonom. Nova generacija najprodavanijeg modela Hyundaija potvrđuje staro pravilo – pojava nove verzije dizajnom mora da odskače od prethodnika. Hibridna varijanta Tucsona u… »

Vesti dana »