Hjundai

Hyundai Bayon u Nemačkoj od 16.790 evra

Auto blog pre 24 dana
Potkompaktni Hyundai krosover, koji pripada klasi vozila među kojima su Ford Puma, Volkswagen T-Cross i Nissan Juke, na najvećem evropskom automobilskom tržištu košta od 16.790 evra. Kako piše B92, toliko novca kupci će morati da izdvoje za… »

Hyundai objavio cene novog krosovera

B92 pre 24 dana
Hyundai Bayon imao je premijeru početkom marta, a sada je poznato i koliko će ovaj automobil koštati. Korejski proizvođač objavio je cene modela Bayon u Nemačkoj. Potkompaktni Hyundai krosover, koji pripada klasi vozila među kojima su Ford Puma… »

Hyundai razvija trkački automobil na gorivne ćelije s 816 ks (GALERIJA)

Vrele gume pre 25 dana
Kada bude kompletiran, očekuje se da bude najbrži automobil na svetu pogonjen gorivnim ćelijama. Automobilska industrija neminovno ide ka potpunoj elektrifikaciji, tako da nimalo ne čudi što proizvođači sve frekventnije predstavljaju modele tog… »

Pilot otvoreno vređao građane mesta u koje je sleteo: Psovao najstrašnije, smetala mu i marka automobila koji voze

Mondo pre 26 dana
Iako njegovo bizarno izlaganjenije nisu čuli putnici, neki od njih, koji su kasnije čuli o čemu se radi, izrazili su svoju zabrinutost. Iako njegovo bizarno izlaganjenije nisu čuli putnici, neki od njih, koji su kasnije čuli o čemu se radi, izrazili… »

Pomahnitali pilot tokom leta ispsovao ceo grad: "j****i čudaci koji voze svoje j****e spore automobile " (audio)

Blic pre 26 dana
Pilot Soutvest erlajnsa snimljen je kako na otvorenoj frekfenciji vređa i psuje, liberalno opredeljenje ljude (slobodnog duha), ali i sve vozače automobila marke Hjundai dok se nalazio iznad tla Kalifornije. Neidentifikovani pilot čuo se kako vređa i… »

Kia će graditi novu fabriku za izradu sistema gorivih ćelija

Auto blog pre 26 dana
Iz Kije, koja je deo automobilske grupacije Hyundai Motor Group (u nastavku Grupacija), nedavno su javili da su u kineskom gradu Guangdžou položili kamen temeljac za fabriku HTWO, koja je njihova prva fabrika izvan Južne Koreje, namenjena izradi… »

Kia će graditi novu fabriku za izradu sistema gorivih ćelija

Auto magazin pre 26 dana
Iz Kije, koja je deo automobilske grupacije Hyundai Motor Group (u nastavku Grupacija), nedavno su javili da su u kineskom gradu Guangdžou položili kamen temeljac za fabriku HTWO, koja je njihova prva fabrika izvan Južne Koreje, namenjena izradi… »

Ferrarisova električna Alfa Giulia debitovala na Valelungi

Auto blog pre 27 dana
Na pisti Valelunga danas je završen trodnevni test ETCR automobila, na kom su učestvovali Kupra rejsing, Hjundai motorsport i Romeo Feraris, sve tri kuće koje imaju kompletirane modele za prvu globalnu multibrend električnu turing seriju. Kako prenosi… »

Hyundai Kona N bez maske

Auto blog pre 27 dana
Već neko vreme je poznato da će Hyundaijeva porodica sportskih N modela ove godine biti proširena, jer ovaj južnokorejski proizvođač priprema i N verziju crossovera Kona. To ponovo najavljuju i ove najnovije špijunske slike jednog primerka bez… »

Stiže Hyundai Alcazar – novi SUV sa 7 sedišta

B92 pre 28 dana
Alcazar će imati svetsku premijeru početkom aprila. Hyundai nastavlja ofanzivu SUV/krosover vozila. Nakon što je početkom marta predstavio potkompaktni krosover Bayon, u aprilu će uslediti model, Alcazar. Kako pišu strani mediji, u osnovi reč je o… »

Vesti dana »