Hjundai

U Hrvatskoj u martu prodato 53% više novih vozila nego u martu prošle godine

Auto blog pre 10 dana
Kako prenosi Tanjug, u Hrvatskoj je u martu ove godine prodato 4.165 novih putničkih vozila, što je za 52,9 posto ili za 1.441 vozilo više nego u istom mesecu 2020. Od početka godine do kraja marta, prodato je 10.519 novih vozila, ili za 4,8 procenata… »

Rekordno 3.281 dron pravio zapanjujuće figure na nebu iznad Šangaja

B92 pre 11 dana
Tim brojem bespilotnih letelica oboren je Ginisov rekord za "najviše bespilotnih vozila u vazduhu istovremeno". Postavila ga je marka luksuznih vozila Genesis, u vlasništvu Hyundaija, da bi kreirala svoj logotip nad šangajskom panoramom 29. marta u… »

Genesis oborio svetski rekord u simultanoj kontroli dronova

Auto blog pre 12 dana
Dronovi su veoma brzo postali jedan od omiljenih alata za kompanije koje žele da privuku pažnju korisnika, a Genesis, Hyundai-jev brend automobila uspeo je da to uradi na najbolji mogući način. Naime, svoj ulazak na kinesko tržište ovaj brend je… »

Genesis oborio svetski rekord u simultanoj kontroli dronova

PC Press pre 12 dana
Dronovi su veoma brzo postali jedan od omiljenih alata za kompanije koje žele da privuku pažnju korisnika, a Genesis, Hyundai-jev brend automobila uspeo je da to uradi na najbolji mogući način. Naime, svoj ulazak na kinesko tržište ovaj brend je… »

WRC šampionat od sledeće sezone odlazi put hibridne budućnosti

Auto blog pre 12 dana
Toyota, Hyundai i M-Sport Ford potpuno su se posvetili novim World Rally Championship regulatornim pravilima za sledeću godinu, koja će na predstaviti i nove hibridne pogonske sklopove. Nova reli era WRC takmičenja upariće trenutne 1,6 litara velike… »

Suzuki privremeno obustavlja proizvodnju u dve fabrike u Japanu

Auto blog pre 13 dana
Suzuki motor korporacija će obustaviti proizvodnju u dve od tri svoje fabrike u Japanu, objavila je agencija Nikei. Odluka je doneta usled „nestašice čipova“, kaže se u izveštaju japanske agencije, i dodaje da se taj proizvođač automobila… »

Suzuki obustavlja proizvodnju u dve od tri fabrike u Japanu

B92 pre 14 dana
Tokio -- Suzuki motor korporacija će obustaviti proizvodnju u dve od tri svoje fabrike u Japanu, objavila je danas agencija Nikei. Odluka je doneta usled „nestašice čipova“, kaže se u izveštaju japanske agencije, i dodaje da se taj proizvođač… »

Kia EV6 naspram pet superautomobila (VIDEO)

Vrele gume pre 14 dana
Kia, uz sestrinski Hyundai, jedna je od kompanija koje ponajviše napreduju, i to na svim poljima. Korejska marka je značajno unapredila dizajn, uvela u svoja vozila visoku tehnologiju, i što je najvažnije – stvorila identitet i zauzela stav. Čak… »

Uhvaćene dve žene samoubice u afrinu: Minuti delili napaćeni grad od novog masakra (video)

Srbija danas pre 14 dana
Grad je u konstantnom stanju bezakonja otkako ga je početkom 2018. zauzela turska vojska i njeni militanti. Sirijska nacionalna vojska (SNA) sprečila je 1. aprila samoubilački napad u srcu Afrina na severu Sirije. Jedinice bezbednosti SNA privele su… »

Nova električna Kia EV6 za jedan dan privukla 21.000 kupaca u Koreji

Auto blog pre 15 dana
Samo u prva 24 sata, Kia je u Južnoj Koreji primila preko 21.000 rezervacija za novi električni model EV6, piše Insideevs. To je sličan nivo interesovanja koji su Korejci pokazali za sestrinski električni model Hyundai Ioniq 5, koji je za jedan dan… »

Vesti dana »