Honda Civic

20 automobila koji su obeležili proteklu deceniju

Telegraf 01.01.2020
Na listi su se našli automobili koji su svakako to i zaslužili, ali ima i onih kod kojih baš i nije jasno šta traže tu. Poznati britanski automobilski časopis Top Gear sastavio je svoju top listu 20 najboljih automobila koji su obeležili drugu… »

I tragično i komično! Mladići izazvali sudar, pa počeli da beže, nećete verovati koliko ih je bilo u kolima! (video)

Kurir 30.12.2019
Saobraćajna nezgoda koja se dogodila na ulicama britanskog grada Lestera postala je hit na internetu. Beli automobil marke Audi zaustavlja se na sred ulice, a zatim u njega udara siva Honda civic čiji vozač nije uspeo, ili nije ni pokušao da zakoči… »

Honda Civic Sport Line

Auto blog 11.12.2019
Nedavno doterani Civic za modelsku godinu 2020 je na evropskom tržištu dobio i Sport Line verziju. Ukratko, 2020 Civic Sport Line kombinuje dizajnerske elemente inspirisane Civicom Type R, bogatu opremu i trocilindrični turbo motor. Ističu se predni… »

Renault Megane RS Trophy-R postavio novi rekord na stazi Suzuka!

Vrele gume 28.11.2019
Nakon što je Honda sa modelom Civic Type R na trkačkim stazama širom sveta postavljala rekorde, sada je stigao red da isto čini i novi Renault Megane Trophy-R. Naime, francuksi “hot heč” je već postavio nove rekorde za serijski automobil sa… »

Honda Open Day

Auto blog 28.11.2019
U subotu 30. novembra od 10-15h Honda Srbija organizuje Open day u okviru koga će posetiocima biti predstavljen novi hibridni terenac CR-V. Nakon premijernog predstavljanja na Sajmu automobila u martu, potpuno novi CR-V hybrid biće detaljno predstavljen… »

Iz Bruklin Netsa demantovali da je Palasio poginuo

Danas 22.11.2019
Mediji u SAD su prvobitno objavili vest da je bivši košarkaš Partizana Milt Palasio poginuo, ali se ta informacija ispostavila kao netačna, prenosi B92. Mediji su preneli da je Palasio podlegao povredama jutro nakon što je zadobio udarac od strane… »

Obrt – Milt Palasio nije poginuo!

Vesti online 22.11.2019
Mediji u SAD su prvobitno objavili vest da je Milt Palasio, bivši košarkaš Partizana, poginuo, ali se ta informacija ispostavila kao netačna. Mediji su preneli da je Palasio podlegao povredama jutro nakon što je zadobio udarac od strane vozača… »

Veleobrt – Milt Palasio nije poginuo!

B92 22.11.2019
Mediji u SAD su prvobitno objavili vest da je bivši košarkaš Partizana Milt Palasio poginuo, ali se ta informacija ispostavila kao netačna. Mediji su preneli da je Palasio podlegao povredama jutro nakon što je zadobio udarac od strane vozača… »

Palasio nije poginuo, stigao demanti Bruklin Netsa

N1 Info 22.11.2019
Mediji u SAD su prvobitno objavili vest da je bivši košarkaš Partizana Milt Palasio poginuo, ali se ta informacija ispostavila kao netačna, prenosi B92. Mediji su preneli da je Palasio podlegao povredama jutro nakon što je zadobio udarac od strane… »

Poginuo bivši košarkaš Partizana?!

Alo 22.11.2019
Sa crno-belima je 2008. osvojio triplu krunu. Bivši košarkaš Partizana Mil Palasio poginuo je nakon što ga je udario automobil u Torontu. Palasio je podlegao povredama jutro nakon što je zadobio udarac od strane vozača automobila "Honda Civic"… »

Vesti dana »