Honda Civic

Honda Civic za 2022. „procurela“ na globalnu mrežu

Total car 03.10.2020
Potencijalan dizajn nove Honde Civic hečbek za 2022. je „procureo“ na globalnu mrežu. Možemo reći da je reč o evoluciji aktuelnog modela, koja definitivno izgleda zrelije. Bez ikakve dileme, Civic je jedan od najboljih automobila na tržištu iz… »

Honda razvija novi SUV u stajlingu NSX-a

Vrele gume 03.10.2020
Da li je Hondi uopšte potrebno ovako nešto u ponudi? Honda je svoje ime izgradila na proizvodnji pouzdanih, priuštivih i efikasnih automobila, pre svega sedana i hečbeka, tako da nije imala problema pri tranziciji imidža na mnogo širu gamu… »

Honda Civic za 2022. „procurela“ na globalnu mrežu

Vrele gume 30.09.2020
Potencijalan dizajn nove Honde Civic hečbek za 2022. je „procureo“ na globalnu mrežu. Možemo reći da je reč o evoluciji aktuelnog modela, koja definitivno izgleda zrelije. Bez ikakve dileme, Civic je jedan od najboljih automobila na tržištu iz… »

Nova Honda Civic za sledeću godinu

Auto blog 29.09.2020
U Hondi pripremaju naslednika aktuelnog Civica koji će se po ranijim najavama na tržištu pojaviti na jesen sledeće godine. Što se izgleda tiče, patentni renderi pokazuju ublažavanje aktuelnog agresivnog dizajnerskog pravca. Sem hatchabacka, u gami… »

Honda Civic 1,5 Turbo Sport na testu Auto magazina

Auto blog 16.09.2020
Vožnja svake „honde“ je uvek specifično iskustvo. Sportski karakter je nešto što automobile ovog brenda uvek izdvaja od drugih Da li ste znali da u 17. veku kada je otkrivena ljuta paprika, Japanci je nisu koristili za jelo, već su je stavljali u… »

Na prodaju unikatna Honda Civic sa V6 motorom

Auto blog 02.09.2020
Renault Clio V6 je bio i ostao ekstravagancija kakva se retko ponavlja, ali ova Honda je ipak nešto posebno. O ovom unikatu nastalom u Americi je već bilo reči, ali sada je prava vest da se našao u prodaji. Tačnije, nalazi se na online aukciji u… »

VIDEO: Honda Civic Type R IndyCar Pace Car

Auto blog 28.08.2020
* Automobil je u Boost Blue boji, sa belim zadnjim delom, bočnom grafikom, jačim kočionim sistemom, zaštitnim kavezom... * Za pogon se brine 2,0 litarski turbo benzinac sa više od 300KS Ivan Mitić – Autoblog.rs… »

Mugen Honda Civic hatchback

Auto blog 24.08.2020
Sem za Hondu Civic Type R, japanski Mugen je pripremio novi paket i za standardni Civic hatchback. U paketu su između ostalog aero body kit od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, set pragova, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku...), prednja maska… »

Test: Honda Civic 1.5 Turbo Sport – japanski čili

B92 24.08.2020
Vožnja svake Honde je uvek specifično iskustvo. Sportski karakter je nešto što automobile ovog brenda uvek izdvaja od drugih. Tekst - Aleksandar Bursać; Izvor - Auto Magazin; Foto - Auto Magazin Da li ste znali da u 17. veku, kada su je otkrili… »

Honda Civic Type R Sport Line u Honda prodajnom salonu

Auto blog 10.08.2020
Civic Type R model u svojoj Sport Line verziji isporučen je u Honda Srbija prodajnom salonu. Honda Civic Type R model u Sport Line varijanti rezervisan je za evropsko tržište i dizajniran da ponudi nešto umereniji stil. Ovaj model je idealan za one… »

Vesti dana »