Honda Civic

Ovako bi mogla da izgleda nova Honda Civic Type R

Auto blog 12.01.2021
Britanski magazin Autocar je objavio novi render kojim pokazuje kako bi trebalo da izgleda nova generacija sportskog Civica Type R. Standardna verzija novog Civica će se pojaviti krajem ove godine (kao MY2022), a kao najavu Japanci su u novembru 2020… »

Prve fotke nove Honde Civic u hečbek varijanti

Nova 10.01.2021
Jedanaesta generacija legendarne Honde Civic, i to u hečbek varijanti, uslikana je prvi put posle predstavljanja sedan verzije ovog modela krajem prošle godine. Iako Honda priprema predstavljanje novog Civic-a tek za sledeću godinu, posle limuzine koju… »

Snimljena nova Honda Civic hatchback

Auto blog 07.01.2021
U Hondi pripremaju naslednika aktuelnog Civica koji će se pojaviti krajem ove godine (kao MY2022), a kao najavu Japanci su još u novembru 2020. prikazali Civic Sedan Prototype. U međuvremenu, na evropskim putevima je sada uhvaćen i maskirani test… »

Najprodavaniji automobili na svetu u 2020 su…

Domino magazin 05.01.2021
Najprodavaniji automobili na svetu se nalaze na listi koju je napravio portal Carinsurance. Škoda Octavia je najprodavanija na Balkanu i to u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni, piše portal. U Evropi se najbolje prodavao Renault Clio, a odmah iza bio je VW Golf… »

Da li biste vozili ovakvu Hondu Civic? (VIDEO)

Vrele gume 17.12.2020
Pred nama se nalazi Honda Aventador! Zaista, automobil o kojem je reč nije Lamborghini, već Honda Civic 2009. godište, modifikovana na takav način da podseća na Aventador LP700-4. To nije sve, jer je izmenjen i enterijer! Posao je odrađen u Mumbaju… »

Koliko popularne električne "gradske zujalice" mogu da pređu sa jednim punjenjem?

Telegraf 17.12.2020
Šta kažu proizvođači, a šta pokazuje praksa... Šestorka malih električnih gradskih "zujalica" nedavno se našla na testu izdržljivosti. Honda e, Peugeot e-208, Volkswagen e-Up!, Opel/Vauxhall Corsa-e, Mini Electric i Renault Zoe izašli su jedan… »

Fabrika iz koje izlazi Honda Civic Type R u velikim problemima

Vrele gume 14.12.2020
Sve se poklopilo kako ne treba Aktuelna generacija Honde Civic Type R i regularnog hečbeka, prolazi kroz finalno sklapanje u Velikoj Britaniji. Fabrika japanske marke u Svindonu se sledeće godine zatvara, jer će se naredna generacija bestselera… »

Honda privremeno zaustavila proizvodnju u Velikoj Britaniji

Auto blog 10.12.2020
Honda je privremeno zaustavila proizvodnju u britanskoj fabrici u kojoj proizvode Civic. Predstavnik Honde je rekao da je zbog zastoja u isporuci delova njihova fabrika u engleskom Swindonu u sredu zaustavila proizvodnju i da će pokušati da ponovno… »

Nova Honda Civic Type R na scenu stupa 2022.

Total car 04.12.2020
Honda je nedavno predstavila prototip 11. generacije Civica u sedan izdanju, pred planiranu premijeru u proleće sledeće godine. U istoj najavi, japanska marka je potvrdila da će i „hot hatch“ verzija uskoro imati svoju novu iteraciju. Nova… »

Honda koju nećemo viđati na evropskim putevima FOTO

B92 01.12.2020
Japanski proizvođač je predstavio model City Hatchback namenjen određenim svetskim tržištima. Sa dužinom od 4.345 mm, Honda City Hatchback se po veličini pozicionira između modela Jazz/Fit i Civic Hatchback. Automobil deli mehaničku osnovu sa… »

Vesti dana »