Honda Civic

Nova Honda Civic Type R na scenu stupa 2022.

Vrele gume 01.12.2020
Honda je nedavno predstavila prototip 11. generacije Civica u sedan izdanju, pred planiranu premijeru u proleće sledeće godine U istoj najavi, japanska marka je potvrdila da će i „hot hatch“ verzija uskoro imati svoju novu iteraciju. Nova… »

Za detaljno pranje i čišćenje najštrokavije Honde na svetu bilo je potrebno punih 12 sati

Telegraf 26.11.2020
Sedišta su bila prekrivena mrljama od raznih pića, dok su se na podu nalazili zaboravljeni ostaci hrane i ambalaže koji su se integrisali u tapacirung... Pravim ljubiteljima automobila čišćenje i pranje njihovih limenih ljubimaca dođe kao sastavni… »

VIDEO: Prljaviju Hondu niste videli. Čistili su je punih 12 sati

Auto blog 26.11.2020
Ljubiteljima automobila je čišćenje i pranje automobila sastavni deo lične higijene. Prostor u kome se provodi značajan deo dana mora da bude uredan. Ne ulazeći u razloge, neki su skloni da zapuste enterijer vozila, a onda se dogodi prava… »

Šta da mislimo o konceptu nove Honde Civic…

Nova 21.11.2020
Hondin Civic je legendarni model po mnogo čemu, ali prvenstveno po dizajnu. Barem smo do sad svaku novu generaciju čekali sa nestrpljenjem, jer smo znali da će prikazati nešto smelo i neviđeno. Ovo je prvi put da Honda sprema, kako se čini, formalni… »

Honda Civic – prototip nove generacije

Nacionalna klasa 20.11.2020
Honda je predstavila prototip jedanaeste generacije modela Civic, koji stiže na tržište u proleće 2021. godine. Automobil je prikazan u formi limuzine, ali se u Evropi očekuje hečbek varijanta koja će deliti stil sa prikazanim vozilom. Nova Hondina… »

Honda najavila redizajnirani Civic

Nacionalna klasa 18.11.2020
Honda za 17. novembar priprema premijeru redizajniranog Civica. Tada će biti prikazan prototip nove limuzine, a u planu je i osvežavanje hečbeka. Novi Civic neće se proizvoditi u formi kupea zbog slabog interesovanja za tu varijantu u aktuelnoj… »

2022 Honda Civic Prototype

Auto blog 18.11.2020
U Hondi su pripremili naslednika aktuelnog Civica koji će se na tržištu pojaviti tokom sledeće godine (kao MY2022), a kao najavu Japanci sada prikazaju ovaj Civic Prototype (na slikama je američka verzija). U pitanju je već 11. generacija Civica, za… »

Premijera: Nova Honda Civic FOTO/VIDEO

B92 18.11.2020
Honda je predstavila pretprodukcijsku verziju nove, jedanaeste generacije Civic limuzine. Civic Sedan nije toliko popularan u Evropi, ali zato spada među najprodavanije limuzine u Sjedinjenim Državama. U noći između utorka i srede predstavljena je… »

Nova Honda Civic izgleda moćnije, bezbednija je i tehnološki naprednija (VIDEO)

Vrele gume 18.11.2020
Prototip Honde Civic nam pruža jasan uvid u ono što možemo očekivati od serijske verzije Verovali ili ne, Civic je s nama gotovo 50 godina. Prvi primerak je sišao s proizvodne linije u Japanu 1972. godine, da bi ubrzo postao bestseler japanske marke… »

Premijera nove generacije Honde Civic uživo! (VIDEO)

Vrele gume 17.11.2020
Honda je odlučila da „livestream“ ne postavi na svoj matični sajt niti na YouTube, već je u tu svrhu odabran Twitch, najpopularnija gejmerska platforma na svetu Jedanaesta generacija Civica ima za cilj da podigne lestvicu na viši nivo u smislu… »

Vesti dana »

Mali objasnio: Ko će dobiti još 3.000 dinara

Večernje novosti pre 5 minutajoš 17 povezanih

Danas je Đurđevdan, evo koja su narodna verovanja i običaji

Top press pre 10 minutajoš 8 povezanih

E, ovo još nije bilo, Jokić pobedio sam, za četvrtinu!

Sportske.net pre 1 satjoš 9 povezanih

Blinken: SAD će odgovoriti na nepromišljene postupke Rusije

Slobodna Evropa pre 46 minutajoš 6 povezanih