Honda Civic

Honda prikazala novi Civic

Nacionalna klasa pre 4 dana
Honda je predstavila 11. generaciju Civica u obliku limuzine pod dizajnerskom filozofijom “čovek-maksimum, mašina-minimum” u kojoj su funkcionalnost i jednostavnost u centru pažnje. Međuosovinski razmak povećan je za 3,5cm, a ukupna dužina… »

Napokon otkrivena nova i neobična Honda Civic (FOTO)

Nova pre 6 dana
Najzad su poznati svi detalji 11. generacije Honde Civic Sedan, koja donosi mnoštvo najsavremenije tehnologije i neobični dizajn. Neobičan je jer zapravo više nije preagresivan. Novi Civic nastojaće da ostane jedan od najprodavanijih automobila u SAD… »

Stiže nova Honda Civic: Bez "svemirskog" dizajna ovaj put

Telegraf pre 7 dana
Dizajneri modela za 2022. godinu, kada Civic obeležava 50 godina postojanja, bili su više avanturistički nastrojeni na planu stajlinga enterijera, dok su linije karoserije nešto mirnije nego kod prethodne generacije. Honda ima pravilo da koristi… »

Honda Civic Sedan uvodi japanski model u 11. generaciju (FOTO)

Vrele gume pre 7 dana
Uprkos povećanim gabaritima, efikasnost je poboljšana. Honda Civic Sedan za 2022. je uveo popularni japanski model u 11. generaciju. Kompanija kaže da je filozofija primenjena na novajliju „čovek-maksimalno, mašina-minimalno“, uz stavljanje… »

Galerija: Nova Honda Civic Sedan

B92 pre 8 dana
Honda je u Americi predstavila 11. generaciju limuzinske verzije modela Civic. Japanski proizvođač objavio je polovinom aprila prvi fotografiju novog američkog Civica Sedan, a sada smo u prilici da vidimo kako ovaj automobil izgleda iz svih uglova… »

Nova Honda Civic i zvanično

Auto blog pre 8 dana
Pred nama je nova generacija Honde Civic, modelske godine 2022. Treba podsetiti da su kao najavu Japanci još u novembru 2020. u Americi prikazali Civic Sedan Prototype, koji se samo po detaljima razlikovao od ovog serijskog modela. U pitanju je već 11… »

Honda Civic Type R protiv Honde NSX (2005.) na trkačkoj stazi (VIDEO)

Vrele gume pre 15 dana
Honda Civic Type R, pored dokazane brzine na trkačkim stazama, poznata je i po tome što ne blista u trkama ubrzanja. Uglavnom gubi na „četvrt milje“ od „hot heč“ rivala zbog nemogućnosti da efikasno startuje iz mesta, uprkos velikoj snazi… »

Prva fotografija nove Honde Civic

B92 pre 22 dana
Japanski proizvođač predstavio je krajem prošle godine pretprodukcijsku verziju, a sada možemo da vidimo kako izgleda serijski model. Civic Sedan nije toliko popularan u Evropi, ali zato spada među najprodavanije limuzine u Sjedinjenim Državama… »

Više detalja, manje fotografija: Nova Honda Civic sedan

Nova pre 22 dana
Kažemo više detalja, ali manje fotografija jer Honda je sinoć, pre zvanične premijere, u javnost pustila samo jednu sliku 11. generacije modela Civic. Sa druge strane, otkrivene su neke nove pojedinosti u vezi noviteta. Očekivano, novi Civic… »

Nova Honda Civic Sedan

Auto blog pre 22 dana
U Hondi su pripremili novu generaciju Civica koji će se uskoro pojaviti (kao MY2022). Treba podsetiti da su kao najavu Japanci još u novembru 2020. u Americi prikazali Civic Sedan Prototype, dok ova današnja slika pokazuje serijski model. U pitanju je… »

Vesti dana »