Honda Civic

Nova Honda Civic izgleda moćnije, bezbednija je i tehnološki naprednija (VIDEO)

Vrele gume 18.11.2020
Prototip Honde Civic nam pruža jasan uvid u ono što možemo očekivati od serijske verzije Verovali ili ne, Civic je s nama gotovo 50 godina. Prvi primerak je sišao s proizvodne linije u Japanu 1972. godine, da bi ubrzo postao bestseler japanske marke… »

Premijera nove generacije Honde Civic uživo! (VIDEO)

Vrele gume 17.11.2020
Honda je odlučila da „livestream“ ne postavi na svoj matični sajt niti na YouTube, već je u tu svrhu odabran Twitch, najpopularnija gejmerska platforma na svetu Jedanaesta generacija Civica ima za cilj da podigne lestvicu na viši nivo u smislu… »

Nova Honda Civic u tizer videu pred premijeru (VIDEO)

Vrele gume 13.11.2020
Svetska premijera će biti „strimovana“ na vodećoj svetskoj platformi za gejmere – Twitch S obzirom na to da smo imali prilike da vidimo izvestan broj „procurelih“ patent slika i par renedera, praktično znamo kako će (nezvanično) izgledati… »

Najavljena Honda Civic prototype

Auto blog 12.11.2020
U Hondi pripremaju naslednika aktuelnog Civica koji će se na tržištu pojaviti tokom sledeće godine, ali ćemo već sledeće nedelje moći da vidimo njegov prototip. Honda je naima danas najavila da će 17. novembra pokazati prototip novog Civica sedan… »

Honda Civic Type R vs Renault Megane RS 300 Trophy (VIDEO)

Vrele gume 09.11.2020
Bitka „hot heč“ titana Kada je reč o ovom segmentu, svaka priča se završava s Hondom Civic Type R i Renault Meganeom RS 300 Trophy. Reč je o dva fascinantna vozačka automobila s pedigreom. Obe ove legendarne mašine zauzimaju posebno mesto u… »

Honda Civic iz 2003. se prodaje po ceni aktuelnog novog modela

Auto blog 27.10.2020
U moru novih električnih i hibridnih modela, čini se da stariji sportski modeli sve bolje drže cenu s obzirom na to da potencijalnim nude povratak "u stare dane". Među njima je definitivno sedma generacija Honde Civic u Type R izdanju, ali u SiR… »

Honda Accord Type R – model kojeg se malo ko seća

Vrele gume 19.10.2020
Type R je legendarna oznaka, bez dileme. Prvobitno se fokusirajući na minimizovanje mase i maksimizovanje performansi, Honde s Type R bedžom su često predstavljale ultimativne derivate regularnih modela, s izuzetkom NSX-a, koji je ipak sam po sebi… »

VW fanovi da odahnu: Stigao najsnažniji Golf Mk8

Nova 14.10.2020
Da se spreme “renault megane RS trophy”, “ford focus ST”, “cupra leon”, “honda civic type R” i ekipa – VW je predstavio najsnažniju verziju osme genercaije “golfa”: “GTI clubsport”, koji, kako se čini, nudi mnogo više od puke… »

Honda Civic postigla 250. pobedu u TCR trkama

Auto blog 06.10.2020
Prošlog vikenda je “honda sivik” stigla do jubilarnog rezultata i ubeležila je 250. pobedu u TCR trkačkom svetu. Honda je preko svog italijanskog partnera JAS motorsporta prigrlila TCR koncept od prvog dana. Takmičarski “sivik” odgovarajuće… »

Honda razvija novi SUV u stajlingu NSX-a

Total car 06.10.2020
Da li je Hondi uopšte potrebno ovako nešto u ponudi? Honda je svoje ime izgradila na proizvodnji pouzdanih, priuštivih i efikasnih automobila, pre svega sedana i hečbeka, tako da nije imala problema pri tranziciji imidža na mnogo širu gamu… »

Vesti dana »

Uživo: Đoković "ispustio" brejk

B92 pre 1 minutjoš 73 povezane

Bela kuća kritikuje Izrael: Bezbednost novinara ključna

Nova pre 32 minutajoš 45 povezanih

Preminuo Đorđe Marjanović

Danas pre 23 minutajoš 29 povezanih