Honda Civic

Da je ovo najskuplji polovni Civic u istoriji i vredi li uopšte toliko? FOTO

B92 12.06.2020
Stara Honda Civic iz 2000. godine postigla je na aukciji cenu koja je viša od najskuplje verzije aktuelne generacije ovog modela, Civica Type R. U pitanju je Civic Si u kupe varijanti kakva je bila uobičajena u Americi. Na licitaciji kuće… »

20 godina stara Honda Civic promenila vlasnika za 50.000 dolara

Auto blog 11.06.2020
Sasvim je u redu kada cene Honde/Integre NSX ili Type R rastu s godinama, jer ipak je reč o istinskim modernim klasicima iz godina oko prelaska u novi milenijum. Osim navedenih, ono što je uvek bilo zanimljivo kod Honde iz tog perioda su i Civic modeli… »

Specijalna verzija Honde Civic Type R u Kanadi rasprodata za 4 minuta

Auto blog 07.06.2020
Samo četiri minuta je trajala online prodaja superatraktivnog Civica, javljaju iz Honde. Kako prenosi Index.hr, radi se o Limited Edition verziji Civica Type R koji je proizveden u 100 primeraka i ponuđen na kanadskom tržištu. To se desilo krajem maja… »

Honda Civic type-R Limited Edition rasprodat za 4 minuta FOTO

B92 07.06.2020
Kako javljaju iz Honde bilo je potrebno samo četiri minuta da sve čitav kontigent ovog modela rasproda. Honda Civic type-R Limited Edition napravljen je u svega sto primeraka i ponuđen je kupcima na kanadskom tržištu. Da biste rezervisali ovaj… »

U pripremi nova Honda Civic Type R

Auto blog 06.06.2020
U Hondi pripremaju naslednika aktuelnog Civica Type R koji bi po pisanju britanskih medija na tržištu trebalo da se pojavi tokom 2022. godine. Maskirani test primerak je nedavno već uhvaćen na putevima, a na ovom nezvaničnom renderu je prikazan… »

Ford, Honda ili Peugeot: Čiji motor može najduže bez ulja ili antifriza? VIDEO

B92 05.06.2020
Novi interesantni video snimak donosi nam CarWow. Kao što je poznato, motor je bez ulja osuđen na propast. Ulje ima funkciju podmazivanja, hlađenja i čišćenja motora, a antifriz je takođe jako bitna tečnost i njegovu ulogu znaju svi kojima je… »

Francuz, Nemac ili Japanac: Istočio je sve tečnosti iz motora pa pustio da vidi koji će da radi duže

Telegraf 05.06.2020
Prvi je počeo da posustaje posle samo 14 sekundi, dugome je trebalo celih 47, a treći je izdržao neverovatnih 6 i po minuta... Motor automobila je bez ulja osuđen na propast. Ono ima trostruku funkciju: podmazivanje, hlađenje i čišćenje. Antifriz… »

VIDEO: Čiji motor će najduže izdržati bez ulja i antifriza?

Auto blog 04.06.2020
Carwow je odlučio da tri automobila osudi na smrt, a otpornost njihovih motora presudiće koliko će ona biti duga. Na tapetu su Ford Focus, Honda Civic i Peugeot 206. Kad su im uklonjene sve vitalne tečnosti startovali su motore i stavili ih na puni… »

Špijunske fotke: Honda Civic Type R (2022)

Total car 25.05.2020
Uz tešku kamuflažu i lažne branike, japanski proizvođač se dobro potrudio da sakrije izgled najnovijeg Honda Civic Type R hot heča. Dok pojedini diskutuju o tome da li je trenutni dizajn previše agresivan, novi Civic Type R mogao bi da ima nešto… »

Lista top 5 najprodavanijih modela na svetu

Auto blog 15.05.2020
Popularnost različitih modela je drugačija od tržišta do tržišta, pa tako model koji je izuzetno popularan na jednom kontinentu ili državi ne mora da bude među najprodavanijima u drugoj. Kako piše Jutarnji.hr, na to utiču trendovi, preferencije… »

Vesti dana »