Jagodina

Svetosavski pohod na Crni vrh

RTS pre 1 sat
U susret Savindanu, na Crnom Vrhu kod Jagodine juče je održan trinaesti pohod u organizaciji Planinarsko-smučarskog kluba "Juhor". Oko tri stotine planinara pešačilo je stazom dugom 16 kilometara. Svetosavski pohod na Crni Vrh počeo je okupljanjem… »

Kruna karijere

Vesti online pre 3 sata
Ovogodišnji dobitnik prestižne „Ninove“ nagrade je Saša Ilić, čiji je roman „Pas i kontrabas“ osvojio najviše glasova žirija. Kao i godinama unazad, ovo priznanje donelo je nove sukobe na kulturnoj sceni Srbije. Jedni hvale, drugi kude, ali… »

Lov na veštice u Jagodini: Postavili neobičnu skulpturu u park, ona na metli nestala preko noći

Telegraf pre 7 sati
"Čudo u Jagodini, zaista kako narod reaguju na umetnost" U Jagodini već dva dana traje – slučaj "Veštice". Naime, na novouređenom prostoru između Gimnazije i B bloka postavljene su dve skulpture – instalacija " Veštice" i skulptura "Ulična… »

Jagodina: Iz automobila ispalio više hitaca

Pressek pre 1 dan
Policija u Jagodini uhapsila je I. P (1994), iz Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. On se tereti da je sinoć oko 19 sati, u Jagodini… »

Mladić (26) iz Jagodine uhapšen zbog pucanja iz pištolja "plašljivca"

Blic pre 1 dan
Policijska uprava u Jagodini saopštila je večeras da je uhapšen I. P. (26) iz tog grada zbog pucanja iz vozila u pokretu iz pištolja "plašljivca". Prilikom pucnjave niko nije povređen. I. P. je uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

Stazama Juhora 250 planinara u "Svetosavskom pohodu"

RTV pre 1 dan
JAGODINA - Na 13. "Svetosavskom pohodu", stazama planine Juhor kod Jagodine, danas je krenulo više od 250 planinara iz 15 planinarskih društava Srbije, od najmlađih, koji su prvi put na planinarskoj stazi, do veterana. Njih je na stazi dugoj 14… »

Jagodina: Pucao iz pištolja "plašljivca", uhapšen zbog više krivičnih dela

B92 pre 1 dan
Policijska uprava u Jagodini saopštila je večeras da je uhapšen I. P. (26) iz tog grada zbog pucanja iz vozila u pokretu iz pištolja "plašljivca". Tokom ovog incidenta niko nije povređen. I.P. je uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je… »

Uhapšen mladić! Pucao iz "plašljivca" u centru grada! Prolaznici iz straha polegali na beton!

Alo pre 2 dana
Određeno policijsko zadržavanje. po Sumanutom brzinom odneo čoveka! Muškarac leteo metrima u vazduh! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) 25.01.2020. 09:19 Policijska uprava u Jagodini saopštila je večeras da je uhapšen I. P. (26) iz tog grada zbog pucanja iz… »

Uhapšen Jagodinac: Pucao iz pištolja "plašljivca" i to iz vozila u pokretu

Mondo pre 1 dan
Policijska uprava u Jagodini saopštila je večeras da je uhapšen I. P. (26) iz tog grada zbog pucanja iz vozila u pokretu iz pištolja "plašljivca". Policijska uprava u Jagodini saopštila je večeras da je uhapšen I. P. (26) iz tog grada zbog pucanja… »

Uhapšen mladić koji je pucao u centru Jagodine iz pištolja "plašljivca"

Telegraf pre 1 dan
Osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati. Policijska uprava u Jagodini saopštila je večeras da je uhapšen I. P. (26) iz tog grada zbog pucanja iz vozila u pokretu iz pištolja "plašljivca". Niko nije povređen. I. P. je uhapšen "zbog… »

Vremenska prognoza »

Jagodina »
subota
Vedro
Vedro
9 ˚C
ponedeljak
Sipeća kiša
Sipeća kiša
-2˚ / 6˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 8˚

Vesti dana »