Jagodina - vesti

Deci novac od jagodinskih fotelja

RTV pre 36 minuta
JAGODINA - Funkcionerska fotelja Dragana Markovića Palme prodata je za 2.500 evra na humanitarnoj licitaciji u Jagodini. Privrednici iz Jagodine učestvovali su na aukciji osam skupštinskih fotelja čija je ukupna vrednost iznela 9.850 evra. Ovaj novac podeliće se na 60 porodica sa troje i više dece.
Koliko košta jedna funkcionerska fotelja? Humanitarna licitacija na kojoj su se nadmetali za kupovinu fotelja vlasnici jagodinskih preduzeća pokazala je da se skupštinske udobne fotelje mogu prodati za 1.050 evra dok fotelja... »

Dani češke kulture u Kragujevcu

RTS pre 1 sat
RTS: Dani češke kulture u Kragujevcu
U Kragujvcu su u toku "Dani češke kulture" koje organizuje udruženje srpsko-češkog prijateljstva "Česi Šumadije". To je prilika da se podseti na prijateljstvo i viševekovnu saradnju dva naroda, kao i na ogroman doprinos, koji su Česi imali u razvoju naše zemlje.
Kragujevac krajem 19. veka izgledao je drugačije kroz objektiv Čeha, Emanuela Klara. Jedan od pionira spske fotografije napravio je prve snimke Jagodine, a u Kragujevcu je osnovao atelje i zasnovao porodicu. Njegove praunuke se,... »

Humanitarna aukcija u Jagodini Palmina fotelja prodata za 2.500 evra(foto)

Večernje novosti pre 1 sat
Za osam fotelja jagodinskih funkcionera privrednici dali 9.850 evra, a prikupljen novac namenjen je za pomoć 60 socijalno ugroženih porodica.
JAGODINA – Fotelju predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme za 2.500 evra na aukciji u utorak kupio je vlasnik firme d.o.o. „Alfa“ Jovica Stanković iz Jagodine. Prodate su i fotelje tri ostala skupštinska... »

Palma ostao bez fotelje, od danas sedi na hoklici! (foto)

BK TV pre 2 sata
Pozvao sve lokalne funkcionera da slede njegov primer! U Skupštini grada Jagodine, danas je održana javna prodaja fotelja gradskih funkcionera, koje su zamenjene drvenim stolicama bez naslona tzv. "hoklicama". Na prodaji je bilo osam fotelja i sve su prodate, za 9.850 evra, koji će biti podeljeni... »

Palma prodao fotelju, od danas na ovom sedi!

Alo pre 2 sata
Alo: Palma prodao fotelju, od danas na ovom sedi!
Palmina fotelja prodata za 2.500 evra!
Na javnoj prodaji u Skupštini grada Jagodine prodato osam fotelja funkcionera grada Jagodine za ukupno 9.850 evra. Najskuplje je prodata fotelja lidera Jedinstvenen Srbije Dragana Markovića Palme za 2.500 evra, a sav novac ide u humantirane svrhe. - Na današnjoj... »

Fotelja Dragana Markovića Palme prodata za 2.500 evra

Insajder pre 2 sata
Fotelja predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme prodata je na današnjoj licitaciji za 2.500 evra, odnosno za 500 evra više od početne cene, dok je ostalih sedam fotelja funkcionera prodato za 1.050 evra.
Ukupno je prikupljeno 9.850 evra a novac će dobiti socijalno ugrožene porodice sa troje i više dece. Fotelju Dragana Markovića Palme kupilo je preduzeće "Alfa" iz Jagodine. "Podržali smo ovu akciju zato što je humanitarnog... »

Palma tražio plate veće 10%, Štraus klimnuo glavom

B92 pre 7 sati
B92: Palma tražio plate veće 10%, Štraus klimnuo glavom
Jagodina -- Predsednik skupštine Jagodina Dragan Marković pozvao je rukovodstvo austrijske kompanije "Porr Veber i Verner" da poveća plate radnicima za 10 odsto.
"U Srbiji je običaj da se za deset godina rada dodeljuju ručni satovi, a pošto ja ovde ne vidim nijedan sat, pozivam generalnog direktora kompanije "PORR", Karl Hajnca Štrausa, da za deset godina rada u Srbiji, poveća radnicima u... »

Fotelje funkcionera Jagodine na licitaciji

RTS pre 17 sati
RTS: Fotelje funkcionera Jagodine na licitaciji
U Skupštini grada Jagodine 26. septembra biće održana javna prodaja fotelja gradskih funkcionera, prema odluci Skupštine grada od 23. avgusta.
Licitacija je zakazana za 12 sati, a oglas o prodaji, „otuđenju pokretnih stvari u javnoj svojini grada Jagodine putem javnog nadmetanja“, trajao je do 20. septembra. Reč je o osam fotelja, čija je početna cena 2.000 evra i 900... »

ŠAF-u nagrada na evropskom festivalu

OK radio pre 1 dan
Škola animiranog filma Vranje (ŠAF) osvojila je drugu nagradu žirija na 5. Evropskom festivalu animiranog filma dece i mladih “Animatorfest” u Jagodini.
Vranjanci su ovenčani nagradom za film "Ženo, eve me doma", u kategoriji dece od 15 do 18 godina. Autorke Ivana Vučković, Miljana Spasić, Andrea Virag, Jana Stošić i Emilija Đorđević su sedam meseci radile na animaciji priče o... »

Palma pozvao vlasnike kompanije „PORR" da radnicima u Srbiji povećaju plate za 10 posto što je prihvaćeno

Večernje novosti pre 1 dan
Austrijska kompanija „Por Veber i Verner" obeležila u Jagodini 10 godina rada u Srbiji
Austrijska kompanija „Por Veber i Verner" obeležila u Jagodini 10 godina rada u Srbiji. „U Srbiji je običaj da se za deset godina rada dodeljuju ručni satovi, a pošto ja ovde ne vidim nijedan sat, pozivam generalnog direktora... »

Jagodina
četvrtak

Slaba kiša
16 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12˚ / 20˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10˚ / 19˚
©2017 Netmark d.o.o.