Jagodina - vesti

Prvi sneg i problemi: Kasne vozovi, ulice pune vode FOTO

B92 pre 21 sat
B92: Prvi sneg i problemi: Kasne vozovi, ulice pune vode FOTO
Prvi sneg u Jagodini i Pomoravlju, osim lepih zimskih ugođaja, doneo je i puno vode na ulicama, više pacijenata u Urgentnoj službi, a vozovi kasne do 60 minuta.
Snabdevanje strujom, vodom, gasom i toplotnom energijom u Jagodini je uredno, rečeno je Tanjugu u Gradskom štabu za elementarne nepogode. U Jagodini, međutim, iako sneg nije visok, na ulicama je puno raskvašenog, neočišćenog,... »

Prvi sneg i prvi problemi: Vozovi kasne do 60 minuta, voda je na ulicama, više pacijenata u urgentnoj službi...

Kurir pre 21 sat
Prvi sneg u Jagodini i Pomoravlju, osim lepih zimskih ugođaja, doneo je i puno vode na ulicama, više pacijenata u Urgentnoj službi, a vozovi kasne do 60 minuta. Snabdevanje strujom, vodom, gasom i toplotnom energijom u Jagodini je uredno, rečeno je Tanjugu u Gradskom štabu za elementarne nepogode.... »

Evropski dnevnik u jagodinskoj biblioteci

RTS pre 23 sata
RTS: Evropski dnevnik u jagodinskoj biblioteci
U Narodnoj biblioteci u Jagodini predstavljen je nagradni konkurs „Evropski dnevnik”, namenjen učenicima srednjih škola sa teritorije Srbije.
Konkurs „Evropski dnevnik” raspisala je Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji, a teme konkursa su obrađene u publikaciji Evropski dnevnik 2018/2019. Srpski srednjoškolci će tako imati prilike da konkurišu svojim kreativnim... »

Jagodina: Romima za Novu godinu i Božić po 3.000 dinara

Večernje novosti pre 1 dan
Porodice Roma Jagodine slabijeg imovnog stanja, danas su u Gradskom centru za socijalni rad primila po 3.000 dinara da proslave Novu godini i Božić
Porodice Roma Jagodine slabijeg imovnog stanja, danas su u Gradskom centru za socijalni rad primila po 3.000 dinara da proslave Novu godini i Božić. Reč je o sredstvima koje grad već 13. godinu, u okviru socijalnog programa... »

Pažljivo ako krećete na put! Magla, sneg i kiša zadaju probleme: Ovi putni pravci su najkritičniji! (video)

Srbija danas pre 1 dan
Snežne padavine otežavaju saobraćaj na putevima širom zemlje
Autoput Beograd-Niš, kroz Pomoravlje, čist je, iako sneg s manjim intenzitetom i pomešan s kišom pada više od 12 sati, ali je saobraćaj otežan zbog vode na kolovozu, mestimično ima magle, a i dan je tmuran, što utiče na vidljivost, rekli su u Odeljenju Saobraćajne... »

Ako ste krenuli na put: Pažljivo, tmurno je i maglovito, na kolovozu ima raskvašenog snega! Avioni poleću bez kašnjenja, železnički saobraćaj funkcioniše bez prekida

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Autoput Beograd-Niš, kroz Pomoravlje, čist je, iako sneg s manjim intenzitetom i pomešan s kišom pada više od 12 sati, ali je saobraćaj otežan zbog vode na kolovozu, mestimično ima magle a i dan je tmuran, što utiče na vidljivost, rekli su u Odeljenju Saobraćajne policije Policijske... »

Strožije prema mladim prestupnicima u Jagodini: Umesto ukora ili pojačanog nadzora, maloletnici će biti uključeni u humanitarni i socijalni rad

Kurir pre 2 dana
JAGODINA - U Jagodini će maloletna lica "u riziku" od Nove godine biti uključena bez naknade u rad humanitarnih organizacija ili obavljanje poslova socijalnog, lokalnog ili ekološkog sadržaja, umesto ukora ili mere pojačanog nadzora, što su do sada dobijali. To je omogućeno sporazumom koji su danas... »

Kontrola saobraćaja

RTS pre 2 dana
RTS: Kontrola saobraćaja
Tokom ove nedelje saobraćajna policija je na celoj teritoriji Srbije pojačala kontrolu vozača. Time se i naša zemlja priključila akciji u kojoj učestvuje 29 članica mreže saobraćajnih policija Evrope.
Svaka kontrola vozača i na teritoriji koju kontroliše saobraćajna policija iz Jagodine podrazumevala je obavezno alkotestiranje. Da li zbog toga što je kontrola bila najavljena u medijima ili su oni koji sedaju za volan... »

Palma: Teroristima sertifikat, KFOR i EULEX- koga vi štitite?

RTV pre 2 dana
RTV: Palma: Teroristima sertifikat, KFOR i EULEX- koga vi štitite?
JAGODINA - Danas su SAD i još neke države dale sertifikat i diplomu terorističkoj organizaciji OVK za učešće, kako su rekli njihovi bivši šefovi a danas čelnici tzv. nezavisnog Kosova Haradinaj i Tači, u mirovnim misijama, konstatovao je lider Jedinstvene Srbije Dragan reagujući na odluku prištinskih vlasti da formiraju vojsku.
"Sertifikat i diploma su dati da bi kosovska vojska učestvovala u terorističkim misijama u svetu. Ova teroristička organizacija već više od 20 godina deluje na teritoriji Srbije, a od nedavno i na Bliskom Istoku. Kosovo danas ima... »

Vozići po evropskoj meri

Vesti online pre 4 dana
Iako automehaničar Milan Vujičić Klića iz Glogovca nadomak Jagodine, vlasnik radionice za održavanje poljoprivrednih mašina i kamiona Remont Glogovac, iduće godine obeležava četiri decenije radnog staža, postao je poznat tek kada je počeo da proizvodi turističke voziće. Do sada ih je napravio tridesetak, a vozić koji je lane uradio za Korčulu prvi je po evropskim standardima. Vujičić je jedini u bivšoj Jugoslaviji i jedan od pet proizvođača turističkih vozića u Evropi koji mogu da se koriste u javnom
- Najbitnije je da sam pretprošle godine dobio licencu za rad po evropskim standardima, tako da mogu da izrađujem voziće za zemlje Evropske unije. Vozić za turiste na Korčuli, na primer, jači je i sigurniji, obe osovine su mu... »

Jagodina
ponedeljak

Sumaglica
-1 ˚C
utorak
Jak sneg
Jak sneg
-9˚ / -3˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-6˚ / 2˚

Evo dokle će biti ledeno

Mondo  pre 40 minuta  još 11 povezanih

Jokić vodio Denver do nove pobede, dobre partije Bjelice i Bogdanovića

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.