Jelena Tomašević

Bočeli večeras pred beogradskom publikom

RTS pre 24 dana
Najvoljeniji tenor sveta Andrea Bočeli nastupa 22. jula u 21.30 na platou Geozavoda u Beogradu. Specijalno za njega napravljena je bina u najatraktivnijem delu Beograda, a koncert će slušati 3.500 ljubitelja muzike. Koncert će početi numerom iz… »

Jelena Tomašević pred nastup s Bočelijem: Nova pesma u dve verzije

Dnevnik pre 25 dana
U susret velikom muzičkom spektaklu u Beogradu na festivalu „Belgrade River Fest”, na kome će nastupiti sa jednim od najvećih tenora sveta Andreom Bočelijem, jedna od naših najboljih pop pevačica Jelena Tomašević odlučila je da obraduje… »

Ne kriju sreću: Jelena Tomašević potvrdila najlepše vesti, suprug Ivan i ćerka Nina presrećni

Svet & Skandal pre 25 dana
Jelena Tomašević potvrdila najlepše vesti Jelena Tomašević saznala je lepe vesti koje je brže – bolje podelila sa porodicom i prijateljima, a novost je bez sumnje najviše obradovala njenog supruga Ivana Bosiljčića i ćerkicu Ninu. Naime, Jelena… »

Nastup Andree Bočelija u Beogradu – božanska osećajnost anđeoskog glasa

RTS pre 27 dana
Najvoljeniji tenor sveta Andrea Bočeli nastupa 22. jula u 21.30 na platou Geozavoda u Beogradu. Specijalno za njega napravljena je bina u najatraktivnijem delu Beograda, a koncert će slušati 3.500 ljubitelja muzike. Andrea Bočeli će nastupati u… »

Jelena Tomašević: Nastup sa Bočelijem je ogromna sreća i blagoslov

RTS pre 27 dana
Posle 17 godina od kada je na koncertu Andree Bočelija u Beogradu pomislila kako bi bilo zapevati sa ovim čovekom, Jeleni Tomašević se želja ispunila i 22. jula će imati priliku da mu se pridruži na sceni na platou ispred Geozavoda. Organizatori… »

Nastup Andree Bočelija u Beogradu – glas anđela u biću svetlosti

B92 pre 27 dana
Najvoljeniji tenor sveta Andrea Bočeli nastupa 22. jula u 21.30 časova na platou Geozavoda u Beogradu. Specijalno za njega napravljena je bina u najatraktivnijem delu Beograda, a koncert će slušati 3.500 ljubitelja italijanske muzike. Znamo da će… »

Ostvario mi se san: Jelena Tomašević sva ozarena priznala: "nisam mogla ni da zamislim"

Blic pre 27 dana
Jelena Tomašević nastupiće sa čuvenim svetskim tenorom Andreom Bočelijem čiji rad prati od malih nogu. - Neizmerno se radujem tome što ću pevati sa Andreom Bočelijem i sve mi zaista izgleda kao san. Najveća sreća je u tome što znam da će se… »

Jelena Tomašević obradovala publiku novom pesmom pred nastup s Bočelijem

Nova pre 27 dana
U susret velikom muzičkom spektaklu u Beogradu, na kome će nastupiti sa jednim od najvećih tenora sveta Andreom Bočelijem, jedna od naših najboljih pop pevačica Jelena Tomašević je odlučila da obraduje publiku spotom za novu pesmu pod nazivom… »

Neočekivani potez Jelene Tomašević pred nastup sa Bočelijem

Alo pre 27 dana
Uveliko se priprema za senzacionalni nastup sa Bočelijem, u petak, 22. jula. U susret velikom muzičkom spektaklu u Beogradu, na kome će nastupiti sa jednim od najvećih tenora sveta Andreom Bočelijem, jedna od naših najboljih pop pevačica Jelena… »

Pevaću s Bočelijem, posle 17 godina mi se ostvaruje san: Pevačica otkrila kome je prvo rekla radosne vesti, nastupaće samo…

Kurir pre 30 dana
Jelena Tomašević nastupiće kao specijalna gošća na koncertu jednog od najpoznatijih tenora sveta Andrea Bočelija 22. jula u Beogradu u okviru festivala Belgrejd River Fest. Pevačicu, koja je 2008. godine predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije… »

Vesti dana »