Jelena Tomašević

"Ovakvi momenti se dešavaju jednom u životu!" Jelena Tomašević nam je otkrila kako je došlo do saradnje sa Bočelijem i…

Srbija danas pre 23 dana
Magično veče. Večeras se održava drugo veče Belgrade river festivala u Beogradu, kada nastupa fado diva iz Portugala, Marizza. Prve večeri festivala nastupio je najlepši tenor iz Italije, Andrea Bočeli, a čast da binu podeli sa njim, dobila je… »

"Osetila sam veliku ljubav": Jelena Tomašević nakon nastupa sa Bočelijem ne može da sakrije sreću: "Bila mi je ogromna…

Blic pre 23 dana
Pevačica Jelena Tomašević, koja je sinoć na koncertu čuvenog italijanskog tenora, Andree Bočelija u Beogradu nastupala kao specijalni gost, ne krije ponos i sreću zbog toga. Kako kaže naša talentovana pevačica, bila joj je ogromna čast što je… »

Na svetskom nivou bili Jelena Tomašević i orkestar RTS: Direktor opere Nikola Mijailović o nastupu bočelija i njihovom…

Kurir pre 23 dana
Čuveni svetski tenor Andrea Bočeli održao je u petak uveče na platou ispred Geozavoda koncert za pamćenje, uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS i više od 80 muzičara. Na obali Save pevao je svojim anđeoskim glasom pred više od 3.500 gledalaca i… »

Jelena Tomašević preemotivna nakon nastupa sa Bočelijem: Celim bićem sam osetila neizrečivu ljubav, bila mi je Ogromna…

Kurir pre 23 dana
Pevačica Jelena Tomašević, koja je sinoć na koncertu čuvenog italijanskog tenora, Andree Bočelija u Beogradu nastupala kao specijalni gost, ne krije ponos i sreću zbog toga, prenosi Blic. Kako kaže naša talentovana pevačica, bila joj je ogromna… »

Ne može da sakrije sreću Jelena Tomašević nakon nastupa sa Bočelijem (video)

Alo pre 23 dana
Jelena Tomašević, koja je sinoć na koncertu čuvenog italijanskog tenora, nastupala kao specijalni gost. Jelena Tomašević, koja je sinoć na koncertu čuvenog italijanskog tenora, Andree Bočelija u Beogradu nastupala kao specijalni gost, ne krije… »

Božanstven je osećaj pevati sa Bočelijem: Jelena Tomašević za "Novosti" posle koncerta na kome je podelila scenu sa…

Večernje novosti pre 23 dana
OGROMNA je čast i posebna radost za mene bila pevati sa maestrom Bočelijem! Foto: Instagram printscreen/jelenatomasevic_official Ovako je naša popularna pevačica, Jelena Tomašević, za "Novosti" juče rezimirala čudesno iskustvo za koje je odabrana… »

(Video) "osvetlala obraz naše Srbije": Jelena Tomašević pevala na Bočelijevom koncertu i razvalila: "Zaplačeš od emocija…

Blic pre 23 dana
Kao specijalni gost na koncertu u Beogradu čuvenog italijanskog tenora, Andree Bočelija, pevala je naša pevačica Jelena Tomašević, a njen suprug Ivan Bosiljčić i ćerka, bili su prisutni kao njena podrška. - Večeras sam možda najviše ponosan… »

Bočelijev koncert pod vedrim nebom Beograda: Italijanski tenor nastupao pred 3.500 gledalaca

Danas pre 23 dana
Čuveni svetski tenor Andrea Bočeli u Beogradu, na platou ispred Geozavoda, pod vedrim nebom održao je koncert za pamćenje, uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS-a. Na obali Save najlepši glas sveta je pevao je svojim anđeoskim glasom pred 3.500… »

Bočelijev koncert pod vedrim nebom Beograda spektakl koji će se pamtiti

RTS pre 25 dana
Čuveni svetski tenor Andrea Bočeli u Beogradu, na platou ispred Geozavoda, pod vedrim nebom održao je koncert za pamćenje, uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS-a. Na obali Save najlepši glas sveta je pevao svojim anđeoskim glasom pred 3.500… »

Bočeli oduševio Beograđane, na bini mu se pridružila Jelena Tomašević

Nova pre 25 dana
Andrea Bočeli večeras je održao koncert u Beogradu u okviru "Belgrade River Fest". Pevačica Jelena Tomašević delila je binu sa najpoznatijim italijanskim tenorom. Jelena se pojavila na sceni u glamuroznom izdanju, a dočekana je uz ovacije. Nju su… »

Vesti dana »