Jelena Tomašević

Jelenu Tomašević zapratio bočeli: Na Instagramu prati samo 68 ljudi, a među njima se našla i srpska pevačica kojom je…

Kurir pre 20 dana
Srpska pevačica J elena Tomašević, koja je na koncertu čuvenog italijanskog tenora, Andree Bočelija, u sklopu Belgrejd river festa, nastupala kao specijalni gost, ne krije ponos i sreću zbog toga, pa je danima nakon nastupa imala reči hvale za… »

Nesumnjivo liči na Jelenu: Prvo javno pojavljivanje Ivana Bosiljčića i ćerke Nine očaralo javnost (foto)

Svet & Skandal pre 23 dana
Ćerka Ivana Bosiljčiča i Jelene Tomašević izrasla u pravu lepoticu Pre nekoliko dana na koncertu Andree Bočelija u Beogradu, Jelena Tomašević imala životnu priliku da ukrsti vokal sa velikom italijanskom zvezdom. O tome koliko joj je ovo značilo… »

Jeleni Tomašević je sjajan nastup sa Bočelijem doneo još jednu lepu stvar

Telegraf pre 23 dana
Pre svega, mnogima je privuklo pažnju kako je srpska pop zvezda sa italijanskim tenorom otpevala pesmu "Vivo Per Lei" Srpska pop zvezda Jelena Tomašević imala veče za nezaborav u petak, 22. jula, kada je nastupila zajedno sa Andreom Bočelijem, na… »

Jelena Tomašević za Kurir TV: Bočeliju je poslat mejl s mojim pesmama, sutradan je stigao odgovor! Muž je morao da me…

Kurir pre 24 dana
Pevačica Jelena Tomašević bila je gost Pulsa Srbije na Kurir televiziji gde se dotakla svog koncerta sa čuvenim Adreom Bočelijem. Otkrila je i kako je dobila poziv od maestra, ali i kako joj je muž smanjio ogromnu tremu pred tako važan događaj… »

Poznati ostali u čudu posle čarobnog bočelijevog koncerta! Uzbuđeni što prisustvuju spektaklu na kojem zapevala i Jelena…

Kurir pre 24 dana
Italijanski tenor Andrea Bočeli po drugi put nastupao je u srpskoj prestonici - ovaj put u okviru Belgrade River Festa, a na samom kraju je sa njim zapevala i naša poznata pevačica Jelena Tomašević. Političar Ivica Dačić bio je jedan od… »

Jedna od najbližih saradnica otkrila kakav je zaista željko joksimović Sara je napisala najlepše tekstove popularnih pesama

Kurir pre 24 dana
Popularna kompozitorka Sara Milutinović gostovala je na Kurir televiziji u Realnoj priči. Sara Milutinović je napisala bar 50 pesama koje apsolutno svi znamo. Sarađivala je sa najvećim zvezdama sa naše muzičke scene - od Goce Tržan, Aleksandre… »

Jelena Tomašević otkrila šta joj je Bočeli rekao kada su se prvi put sreli i time joj ukazao veliku čast

Telegraf pre 25 dana
- Možete misliti koliko je moje uzbuđenje bilo veliko - rekla je srpska pop zvezda, koja je nastupila zajedno sa italijanskim maestrom na Belgrade River Fest-u. Jelena Tomašević imala je u petak, 22. jula, veče za pamćenje, kada je imala tu čast da… »

Bočeli objavio slike iz Beograda: Jelena Tomašević i Nikola Rokvić odmah ostavili komentare: "Ostvarenje sna" (foto)

Blic pre 26 dana
Čuveni italijanski tenor Andrea Bočeli, koji se sinoć održao koncert u Beogradu, objavio je na svom Instagram profilu fotografije nezaboravnih trenutaka iz naše prestonice. Andrea Bočeli održao je koncert za pamćenje, na kojem je gošća bila… »

Poslušajte kako je Jelena Tomašević sa Bočelijem otpevala njegov veliki hit: Dobili su ogroman aplauz

Telegraf pre 27 dana
Srpska pop zvezda i italijanski tenor pokazali su da su odličan tandem. Legendarni italijanski tenor Andrea Bočeli sinoć, u petak 22. jula, je nastupio u Beogradu, na platou Geozavoda, u okviru Belgrade River Festa, pred 3.500 ljudi. Maestro je na svom… »

Naslovne strane današnjih novina: Prelistavanje štampe za nedelju, 24. jul 2022. godine

Telegraf pre 27 dana
Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi. Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 24. jul 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče. VIDEO DANA: Jelena Tomašević "pustila glas"… »

Vesti dana »