Jelena Tomašević

Andrea Bočeli nastupio pred beogradskom publikom prve večeri Belgrade River Festa

Euronews pre 25 dana
Na platou ispred zgrade beogradskog Geozavoda održan je koncert jednog od najpoznatijih tenora današnjice Andree Bočelija, a spektaklu je prisustvovalo 3.500 gledalaca. Ovaj koncert otvorio je prvi Belgrade river fest koji se održava na platou… »

Spektakl Andree Bočelija u Beogradu: Maestro oduševio 3.500 gledalaca, briljirala je i Jelena Tomašević

Telegraf pre 25 dana
Andrea Bočeli je nastupio uz 80 muzičara Simfonijskog orkestra RTS-a, kojim je upravljao dirigent Marčelo Rota. Na platou ispred zgrade beogradskog Geozavoda održan je koncert jednog od najpoznatijih tenora današnjice Andree Bočelija, a spektaklu je… »

Bočelijev koncert pod vedrim nebom Beograda – spektakl za pamćenje

N1 Info pre 24 dana
Čuveni svetski tenor Andrea Bočeli održao je u Beogradu, na platou ispred Geozavoda, koncert za pamćenje, uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS. Na obali Save najlepši glas sveta je pevao svojim anđeoskim glasom pred 3.500 gledalaca. Bočeli je na… »

Bez trunke šminke Marina Visković pokazala totalno prirodan izgled, fanovi oduševljeni (foto)

Alo pre 24 dana
Pevačica pokazala kako izgleda bez šminke. Marina Visković poznata je po tome što se pratiocima često prikazuje u prirodnim izdanjima, a sada je pevačica na svom Instagram profilu objavila snimak na kojem je bez trunke šminke. Foto… »

Poznati zablistali na Bočelijevom koncertu: Dame kao u Holivudu FOTO

Nova pre 24 dana
Evo ko je sve došao da sluša najpoznatijeg italijanskog tenora. Poznati italijanski tenor Andrea Bočeli večeras održava koncert u Beogradu, devet godina nakon što je poslednji put pevao našoj publici. Njemu će se na bini, između ostalih… »

Tijana Bogićević: Jelena Tomašević je najviše zaslužila da peva sa Bočelijem

Nova pre 24 dana
Pevačica priznala da je ponosna na drugaricu. Pevačica Tijana Bogićević došla je na koncert Andree Bočelija, a za ovu priliku odabrala je crveni kombinezon. Pred sam koncert ona je odgovarala na pitanja novinara, a budući da će njena drugarica i… »

Bosiljčić o nastupu svoje supruge sa Bočelijem: Uzbuđen sam, vredno je radila

Nova pre 24 dana
Ivan Bosiljčić podržao suprugu Jelenu Tomašević na kancertu. Glumac Ivan Bosiljčić došao je na koncert Andree Bočelija. Bosiljčić je za ovu priliku odabrao elegantno odelo. Pred sam koncert odgovarao je na pitanja novinara i izrazio uzbuđenje… »

Ponosan sam što moja žena predstavlja Srbiju! Ivan Bosiljčić otkrio kako se Jelena Tomašević spremala za Bočelijev…

Alo pre 24 dana
Ponosni suprug došao je da pruži podršku lepšoj polovini. Na koncertu Andrea Bočelija pojavio se i glumac Ivan Bosiljčić koji nije krio da je ponosan što će večeras upravo njegova supruga, Jelena Tomašević, nastupiti sa legendarnim muzičarem… »

Ivan Bosiljčić preponosan na Jelenu zbog Bočelija - Ipak, svi pričaju o izgledu njihove ćerke

Srbija danas pre 24 dana
Dika i majke i oca. U Beogradu se održava koncert Andrea Bočelija, jednog od najpoznatijih tenora današnjice. Specijalan gost na koncertu je i naša pevačica Jelena Tomašević. Njen suprug Ivan Bosiljčić je ekskluzivno za naš portal podelio svoje… »

Jelena je dorasla tome, ponosna sam na nju! Tijana Bogićević se pojavila na Bočelijevom koncertu, a evo šta kaže za…

Alo pre 24 dana
Pevačica zablistala. Andrea Bočeli zapevaće večeras za beogradsku publiku, a od javnih ličnosti na koncert italijanskog tenora među prvima je stigla Tijana Bogićević. Sva u crvenom, pevačica je zablistala, a tom prilikom za Alo! je istakla da je… »

Vesti dana »