Jelena Tomašević

Pesma Jelene Tomašević „Ne žalim“ snimljena u dve verzije Svojoj karijeri daje još jedan drugačiji žanrovski pečat

Kurir pre 2 dana
Na samom početku leta Jelena Tomašević je svoju publiku obradovala novom pesmom pod nazivom „Ne žalim“, koju je premijerno izvela na upravo održanom festivalu „Skale“ u Herceg Novom. Jedna od najboljih pop pevačica u regionu i ovog puta bira… »

Jelena Tomašević se pojavila sama na festivalu "Skale 2022" - Otkrila gde je Ivan dok je ona na moru

Srbija danas pre 4 dana
Otkrila detalje... Sinoć je održano drugo veče festivala "Skale 2022" u Herceg Novom, a tu se pojavila i Jelena Tomašević, koja je bila presrećna što će baš ona biti jedna od učesnika festivala. Ona je tom prilikom istakla da se raduje što… »

Ljubitelji pop muzike ponovo mogu da uživaju u festivalu "Skale 2022” Očekuje vas 40 letnjih hitova

Kurir pre 4 dana
Od 26. do 28. juna ljubitelji pop muzike mogu da uživaju u festivalu "Skale 2022" koji se nakon sedam godina ponovo održava u Herceg Novom. Veliki broj zvezda će imati priliku da publici premijerno izvedu svoje nove pesme. Tokom dana festivala biće… »

Ekipa Kurira zavirila u bekstejdž festivala Skale: Nevena Božović u neobičnoj kreaciji, uhvatili smo Rastu, ali i njih…

Kurir pre 4 dana
Festival "Skale", koji se održava u Herceg Novom je otvoren 26. juna, brojne zvezde su se pojavile, a ekipa Kurira je uhvatila neke od njih u bekstejdžu. Niame, Nevena Božović privukla je pažnju čudnom kreacijom, momci iz grupe Klon se razgolitili… »

Nakon raskida sa Jelenom, Ivan Bosiljčić je bio u vezi sa ovom lepoticom FOTO

Nova pre 12 dana
Upoznali su se na poslu, a zajedno su bili nekoliko meseci. Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, a u braku su od 2011. godine i imaju ćerku Ninu. Ipak, oni su pre braka imali… »

Bosiljčić je ovu lepoticu ljubio kada je bio u krizi sa Jelenom: Evo koja poznata dama je ostala bez Ivana zbog pevačice…

Kurir pre 13 dana
Deceniju već traje skladan brak Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević. Ipak, malo ko zna da je njihova veza koja se dogodila u zenitu karijera, mladih i uspešnih umetnika, pukla pod pritiskom. Ivan Bosiljčić tada nije bio sam. Kada su se rastali… »

Raskinuo s Jelenom Tomašević i zaveo poznatu lepoticu? Priča se da je ovo Bosiljčićeva bivša devojka - Kratko je trajalo

Mondo pre 13 dana
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić već desetak godina uživaju u skladnom braku, a iza sebe ostavili su period krize kada su čak bili i rastavljeni. Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić već desetak godina uživaju u skladnom braku, a iza sebe… »

Ko je ona? Sa njom je bio Ivan Bosiljčić u periodu velike krize sa Jelenom Tomašević, od njene lepote sigurno će vam…

Alo pre 13 dana
Deceniju već traje skladan brak ovog poznatog para,Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević. Deceniju već traje skladan brak ovog poznatog para, Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević. Ipak, malo ko zna da je njihova veza koja se dogodila u zenitu… »

(Foto): Ko je poznata lepotica koju je ljubio Ivan Bosiljčić u periodu velike krize sa Jelenom Tomašević: Od njene lepote…

Blic pre 13 dana
Deceniju već traje skladan brak Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević. Ipak, malo ko zna da je njihova veza koja se dogodila u zenitu karijera, mladih i uspešnih umetnika, pukla pod pritiskom. Ivan Bosiljčić tada nije bio sam. Kada su se rastali… »

Pevačica Jelena Tošašević: Nemam više želju da se takmičim

Dnevnik 26.05.2022
NOVI SAD: Pop pevačica Jelena Tomašević nedavno je bila gošća na reviji modne dizajnerke Aleksandre Lazić na 19. izdanju „Serbia Fashion Weeka“, gde je pevajući svoje hitove modnom pistom prošetala noseći jednu od kreacija brenda… »

Vesti dana »