Kairo

Hoće li Turska živjeti svoje zlatno doba?

Al Jazeera 25.08.2020
Predsjednik Turske kazao kako je riječ o nalazištu u Crnom moru gdje su rezerve od 320 milijardi kubnih metara. Piše: Zaher Albaik - Ankara Nedavna turska otkrića velikih količina prirodnog plina u Crnom moru nisu značajna samo zbog svoje… »

Libija: Prevrnuo se brod sa migrantima, najmanje 45 stradalo

Dnevnik 20.08.2020
Brod koji je prevozio na desetine migranata ka Evropi prevrnuo se u Sredozemnom moru blizu obale Libije, a u ovoj nesreći najmanje 45 osoba se udavilo. KAIRO: Brod koji je prevozio na desetine migranata ka Evropi prevrnuo se u Sredozemnom moru blizu… »

Egipat: Pristalice Sisija pobedile na izborima za Senat

Dnevnik 19.08.2020
KAIRO: Stranke koje podržavaju egipatskog predsednika Abdela Fataha al-Sisija, osvojile su ogromnu većinu mesta u novoformiranom drugom domu parlamenta, pokazuju prvi zvanični rezultati izbora. Na izbore za Senat, koji su održani 11. i 12. avgusta… »

Libija: Prevrnuo se brod sa migrantima, najmanje 45 poginulo

RTV 19.08.2020
KAIRO - Brod koji je prevozio na desetine migranata ka Evropi prevrnuo se u Sredozemnom moru blizu obale Libije, a u ovoj nesreći najmanje 45 osoba se udavilo ili se vodi kao nestalo, uključujući petoro dece. Brod, na kojem se nalazilo najmanje 82… »

Za Egipat od 1. septembra neophodan negativan PCR test

Politika 19.08.2020
KAIRO - Za ulazak u Egipat od 1. septembra svim putnicima biće potreban negativan PCR test na koronavirus, izjavio je premijer Mustafa Madbuli, prenosi Rojters. Za ulazak u Egipat do sada nije bilo nikakvih uslova, a premijer kao razlog za uvođenje… »

Za Egipat od 1.septembra neophodan negativan PCR test

RTV 19.08.2020
KAIRO - Za ulazak u Egipat od 1. septembra svim putnicima biće potreban negativan PCR test na korona virus, izjavio je danas premijer Mustafa Madbuli, prenosi Rojters. Za ulazak u Egipat do sada nije bilo nikakvih uslova, a premijer kao razlog za… »

Za Egipat od 1.septembra neophodan negativan PCR test

IndeksOnline 19.08.2020
KAIRO – Za ulazak u Egipat od 1. septembra svim putnicima biće potreban negativan PCR test na korona virus, izjavio je danas premijer Mustafa Madbuli u televizijskom obraćanju, prenosi Rojters. Za ulazak u Egipat do sada nije bilo nikakvih uslova… »

Za Egipat od 1. septembra neophodan negativan PCR test

Dnevnik 19.08.2020
KAIRO: Za ulazak u Egipat od 1. septembra svim putnicima biće potreban negativan PCR test na korona virus, izjavio je danas premijer Mustafa Madbuli u televizijskom obraćanju, prenosi Rojters. Za ulazak u Egipat do sada nije bilo nikakvih uslova. Egipat… »

Bet info: Ovo je pet najigranijih parova dana!

Mozzart sport 17.08.2020
Evo kome najviše verujete. Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionice MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana: INTER - ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,63) - početak 21.00 HEKEN - VARBERG (tip 1, kvota 1,55) - početak 19.00 LILESTREM -… »

Erdogan kipti od besa: Mislio da mediteran pripada Turskoj, ali je zaboravio da su Grci u igri!

Pravda 08.08.2020
Grčka i Egipat su potpisali u četvrtak sporazum o pomorskoj granici, usred pojačanih tenzija sa Turskom zbog prirodnih resursa u istočnom Mediteranu. - Razgraničenje morskih zona omogućava obema državama da napreduju u maksimalnom korišćenju… »

Vesti dana »