Kolumbija

Istorijski uspeh srpske naučnice Gordane Vunjak-Novaković

RTS pre 10 dana
Srpska naučnica Gordana Vunjak-Novaković je za inovativni doprinos u biomedicini izabrana za finalistkinju prestižne Evropske nagrade za pronalazače za ovu godinu, objavio je u Minhenu Evropski zavod za patente (EZP). Rad ove profesorke Univerziteta… »

Srpsko-američka naučnica Gordana Vunjak Novaković u finalu Evropske nagrade za pronalazače!

Blic pre 10 dana
Srpsko američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković izabrana je za finalistkinju Evropske nagrade za pronalazače - za inovativni doprinos u biomedicini, koji između ostalog otvara vrata regenerativnoj medicini, objavio je danas u Minhenu Evropski zavod… »

Veliki istorijski uspeh naučnice Gordane Vunjak-Novaković: Srpkinja u trci za svetskog naučnika broj jedan!

Srbija danas pre 10 dana
Redovan je profesor na prestižnom Univerzitetu Kolumbija. Srpsko američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković izabrana je za finalistkinju Evropske nagrade za pronalazače - za inovativni doprinos u biomedicini, koji između ostalog otvara vrata… »

Srpkinja u finalu evropske nagrade za pronalazače

B92 pre 10 dana
Srpsko američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković izabrana je za finalistkinju Evropske nagrade za pronalazače. Izabrana je za inovativni doprinos u biomedicini, koji između ostalog otvara vrata regenerativnoj medicini, objavio je danas u Minhenu… »

Srpska naučnica u finalu evropske nagrade za pronalazače

Dnevnik pre 10 dana
MINHEN: Srpsko američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković izabrana je za finalistkinju Evropske nagrade za pronalazače - za inovativni doprinos u biomedicini, koji između ostalog otvara vrata regenerativnoj medicini, objavio je danas u Minhenu… »

Srpkinja u borbi za "Životno delo": Naučnica i profesorka Gordana Vunjak Novaković finalista Evropske nagrade za…

Večernje novosti pre 10 dana
Foto: Privatna arhiva Nominaciju je objavio Evropski zavod za patente u Minhenu. Rad srpske naučnice i profesorke Univerziteta Kolumbija, članice SANU, koja je postala član Nacionalne akademije inženjerstva SAD, rešio je kompleksne probleme u vezi sa… »

Prva Srpkinja u finalu najprestižnije evropske nagrade za pronalazače: Njen patent je jedinstven

Telegraf pre 10 dana
Pobednici ovogodišnje najprestižnije evropske nagrade za pronalazače biće objavljeni na ceremoniji 17. juna. Srpska naučnica Gordana Vunjak-Novaković je za inovativni doprinos u biomedicini izabrana za finalistkinju prestižne Evropske nagrade za… »

Nema dobre rakije bez Srbije: Roker Bil Guld iz "Fejt no mor" predstavio drugu šljivovicu "yebiga bela"

Večernje novosti pre 11 dana
Foto Facebook/Billy Gould I ona je, baš kao i "yebiga prva", proizvedena u Srbiji, u destileriji "Tok" sa Goča, a za sada se može kupiti u odabranim prodavnicama u pet američkih država - Kaliforniji, Ilinoisu, NJujorku, NJu DŽersiju i Vašingtonu… »

Kolumbija: Za pet dana protesta poginulo najmanje 17 ljudi

RTV pre 11 dana
BOGOTA - Kancelarija kolumbijskog zaštitnika ljudskih prava potvrdila je da je u sukobu policije sa demonstrantima tokom petodnevnih protesta zbog predloženih poreskih reformi u toj zemlji poginulo najmanje 17 ljudi, dok je najmanje 800 povređeno… »

Kolumbija: Najmanje 17 mrtvih u višednevnim protestima zbog poreskih reformi

Radio 021 pre 11 dana
Reforme, kojima bi se povećali porezi onima sa niskim primanjima, sada su odložene. EPA Protesti potresaju Kolumbiju već nekoliko dana Kancelarija kolumbijskog zaštitnika ljudskih prava potvrdila je da je najmanje 17 ljudi ubijeno tokom petodnevnih… »

Vesti dana »