Kosjerić

''Zaljubili smo se u srpsko selo na prvi pogled'': Lindzi i Džejms iz Škotske na biciklima prešli hiljade kilometara, hoće…

Blic pre 24 dana
Bračni par Lindzi i Džejms osnovne stvari spakovali su u rančeve, seli na svoje bicikle i krenuli na put dug preko hiljadu kilometara. Oni su odlučili da osveže svoj ustaljeni život u uređenoj Škotskoj i krenu u nepredvidivu i nezaboravnu… »

Zaljubili smo se u srpsko selo na prvi pogled, odmah bi se preselili tu: Lindzi i Džejms iz Škotske na biciklama prešli…

RINA pre 24 dana
Pretraga Registracija Zaljubili smo se u srpsko selo na prvi pogled, odmah bi se preselili tu: Lindzi i Džejms iz Škotske na biciklama prešli hiljade kilometara, cikloturisti fascinirani Ražanom kod Kosjerića (FOTO) Kosjerić - Oni su odlučili da… »

U okrugu potvrđeno još 69 slučajeva kovida

Zoom UE pre 24 dana
ZLATIBORSKI OKRUG – Novi izveštaj zavoda za javno zdravlje Užice pokazuje da je u okrugu registrovano još 69 osoba inficiranih kovidom. U Užicu je 39 novozaraženih, u Arilju devet, u Bajinoj Bašti, Čajetini i Priboju po četiri, u Novoj Varoši… »

Dobre vesti stigle iz 2 okruga u Srbiji: Beleže pad broja zaraženih koronom, soba sa respiratorima prazna

Telegraf pre 24 dana
Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 85.932 slučajeva infekcije korona virusom na teritoriji Zlatiborskog okruga. Prema podacima Zavoda za javno zdravlje iz Užica, od prethodnog izveštaja do danas Kovid 19 je potvrđen kod 69 lica na… »

U okrugu 120,u Užicu 53 novozaraženih koronom

Zoom UE pre 26 dana
ZLATIBORSKI OKRUG-Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 120 lica: Užice 53, Arilje 15, Požega 13, Bajina Bašta 12, Kosjerić , Nova Varoš i Priboj po 6, Čajetina 5 i Prijepolje 4 novozaražene osobe,saopšteno je iz Zavoda za… »

U okrugu 137 novozaraženih koronom

Zoom UE pre 27 dana
ZLATIBORSKI OKRUG-Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 137 lica: Užice 67, Bajina Bašta i Prijepolje po 12, Arilje 11, Požega 10, Nova Varoš 9, Kosjerić , Priboj i Čajetina po 5 i Sjenica 1 novozaražena osoba,saopšteno je iz… »

Jelenu izmasakrirao pred decom! Stravičan zločin u Kosjeriću opomena za naše društvo: Ubiću te i spakovati u sanduk…

Srbija danas pre 27 dana
Počinio zločin tri dana pre nego što je otišao na odsluženje kazne zatvora zbog nasilja u porodici. Mnogi zločini počinjeni na teritoriji Srbije uznemirili su javnost. Neki od njih su toliko surovi da se i godinama, ali i decenijama kasnije sa… »

Meštani sela oko Gornjeg Milanovca opet sprečili geologe da odnesu uzorke

N1 Info pre 28 dana
Da geološkim istraživanjima u Srbiji koja se izvode na sumnjiv način i bez potrebnih dozvola, nije došao kraj, pokazuje slučaj od pre nekoliko dana u okolini Gornjeg Milanovca. Meštani sela oko Gornjeg Milanovca treći put su sprečili geologe da… »

Odrbanimo Gradinu: Firma “Gradina kamenolom” konačno ukolnila signalizaciju koju je nepropisno postavila, ali ugradila…

Danas pre 28 dana
Udruženje građana “Odbranimo Gradinu” iz Kosjerića saoptšilo je na svom Fejsbuk profilu da su u toku prethodne noći, tačnije pet minuta iza ponoći, radnici preduzeća “Gradina kamenolom”, i to po nalogu inspektora, konačno uklonili… »

Meštani Gojne Gore zaustavili nelegalna geološka ispitivanja, jer nisu odustali od naše zemlje

Luftika pre 29 dana
Savez ekoloških organizacija Srbije „Znamo da ne damo“ zaustavio je geološka ispitivanja na privatnom posedu bez dokumentacije i bez dozvole vlasnika. Naime, nakon što je u selu Gojna Gora (opština Gornji Milanovac) uočeno vozilo prokupačkih… »

Vesti dana »