Kosjerić

U Zlatiborskom okrugu 27 novozaraženih korona virusom

Glas Zapadne Srbije pre 20 dana
Užice - Od prethodnog izveštaja do danas korona virus je potvrđen kod 27 lica: Priboj – sedam, Požega, Užicepo pet, Prijepolje – četiri, Arilje, Nova Varoš po dva, Bajina Bašta, Kosjerić po jedno. Od početka epidemije do danas ukupno je… »

Dojave o bombama i u školama u Zlatiborskom okrugu

Zoom UE pre 20 dana
Kako je RTS-u potvrđeno iz Biroa MUP-a Srbije, jutros su u velikom broju škola u Srbiji stigle dojave o postavljenoj bombi. Dojave o bombama su stigle između ostalog i u školama u Kosjeriću, Požegi, Arilju, Priboju, Novoj Varoši i Bajinoj Bašti… »

Dojave prvi put upućene školama u Zlatiborskom okrugu Preteće poruke stigle u ponoć, evakuisani đaci!

Alo pre 20 dana
U tridesetak škola u Zlatiborskom okrugu jutros su stigle dojave o bombama. Mejlovi su počeli da stižu noćas oko dva sata školama u Novoj Varoši, Priboju, Prijepolju i Sjenici, a jutros srednjim školama u Užicu i osnovnim u Kosjeriću, Bajinoj… »

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Glas Zapadne Srbije pre 20 dana
Na auto-putu E-763, Preljina-Pakovraće, u smeru ka Pakovraću, danas od 8 do do 15 časova radovi na košenju, a za saobraćaj je zauzeta zaustavna saobraćajna traka, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Slovac- Lajkovac, ispred mesta Lajkovac, radovi na… »

Školama u celom Zlatiborskom okrugu stigle dojave o postavljenim bombama

Danas pre 20 dana
U svim mestima u Zlatiborskom okrugu jutros su stigle dojave o postavljenim bombama u najvećem broju osnovnih i nekoliko srednjih škola. To je prvi put u tom okrugu su stigle takve dojave. U Školskoj upravi Užice, Danasu je rečeno da su dojave… »

Dojave o bombi u školama širom Srbije: Preteće poruke stigle u ponoć, evakuisani đaci u Zlatiborskom okrugu i Šapcu

Blic pre 20 dana
U više škola, mahom osnovnih, u Zlatiborskom okrugu tokom protekle noći stigle su dojave o podmetnutim bombama. Većina mejlova, saznaje "Blic", stigla je prošle noći oko dva sata i oni su upućeni na adrese osnovnih škola u Arilju, Požegi… »

U Zlatiborskom okrugu 19 novozaraženih korona virusom

Glas Zapadne Srbije pre 23 dana
Užice - Od prethodnog izveštaja do danas korona virus je potvrđen kod 19 lica: Užice – devet, Priboj – četiri, Bajina Bašta – tri, Prijepolje - dva i Kosjerić – jedno. Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 75 278 slučajeva… »

A1 nagradila najbolje projekte sa 2,5 miliona dinara

Nedeljnik pre 22 dana
Foto: A1 Srbija Nagrađeni projekti iz pet gradova Srbije koji doprinose kvalitetu života lokalne zajednice Pobednici trećeg ciklusa društveno-odgovornog programa „Svet kakav želiš“ dolaze iz Smedereva, Bačke Topole, Kosjerića, Sombora i… »

Ove 4 opštine nemaju nijednog zaraženog sugrađanina: Ambulante su im sablasno prazne

Telegraf pre 22 dana
Da li su koronu konačno pobedili? U protekla 24 časa, u naletu korone Nova Varoš, Sjenica, Čajetina i Arilju beleže pobedu nad virusom i nemaju inficiranih osoba. Prema podacima užičkog Zavoda za javno zdravlje, od prethodnog izveštaja do danas… »

U okrugu 19 novoinficiranih kovidom

Zoom UE pre 22 dana
ZLATIBORSKI OKRUG – U okrugu je registrovano još 19 osoba inficiranih virusom korona, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice. U Užicu je devet novozaraženih, u Priboju četiri, u Bajinoj Bašti tri, u Prijepolju dva i u Kosjeriću jedan.… »

Vesti dana »