Kosjerić

U Kosjeriću berba maline u punom jeku; cena za kilogram 600 dinara, a berači iz Republike Srpske

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Kosjerić - Berba malina u kosjerićkom kraju već je uveliko odmakla. Milenko Vasiljević iz Varde, angažovao je berače iz Republike Srpske koji su svakodnevno u njegvovim malinjacima. A otkupna cena maline je 600 dinara koju plaća „Budimka” iz… »

Korona virus potvrđen kod 18 osoba u četiri opštine iz Zlatiborskog okruga

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Užice - Prema podacima užičkog Zavoda za javno zdravlje, od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 18 lica. Najviše zaraženih korona virusom potvrđeno je u Užicu – 10, zatim u Čajetini – 6, Novoj Varoši – 1 i Prijepolju… »

Korona virus ne odustaje u Zlatiborskom okrugu: Novi slučajevi zaaraze registrovani u svim opštinama osim Sjenice, stiglo 28…

RINA pre 2 dana
Pretraga Registracija Korona virus ne odustaje u Zlatiborskom okrugu: Novi slučajevi zaaraze registrovani u svim opštinama osim Sjenice, stiglo 28 pozitivnih testova za jedan dan Užice - Tokom prethodna 24 sata na teritoriji Zlatiborskog okruga korona… »

Na području Zlatiborskog okruga Kovid 19 potvrđen kod 28 osoba

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Užice - Prema najnovijim podacima Zavoda za Javno zdravlje Užice na području Zlatiborskog okruga Kovid 19 je potvrđen kod 28 osoba. U Užicu 15, U Priboju troje, u Arilju, Požegi, Prijepolju i Čajetina po dvoje i u Bajinoj Bašti i Kosjeriću po… »

Mišo našao povređenog kopca posle nevremena u Kosjeriću, odneo ga kući: "Dajem mu meso i lečim krilo"

Telegraf pre 2 dana
Kad je stigao kući, video je da je ptici povređeno krilo. Mišo Loki Živković iz Kosjerića poslom je bio na njivi, a kada je odatle pošao kući, primetio je neku, kako je ispričao, živuljku u granju. Bila je to ptica, ali ne bilo koja, već… »

Uzdamo se u dobre ljude

Vesti online pre 2 dana
Za 46-godišnju samohranu majku Snežanu Pantelić iz sela Zarići kraj Kosjerića, kao da nema svetlog i mirnog dana. Vreme je za nju stalo od momenta kada je ostala bez rođenog brata, koji se brinuo o porodici, a muke koje je prate iz dana u dan su sve… »

Ponovo razlike u ceni maline, proizvođači traže minimum 600 dinara za kilogram

Nova ekonomija pre 3 dana
U Moravičkom i Zlatiborskom okrugu trenutna akontna cena maline je 510 dinara za kilogram sorte "vilamet", dok se cena u Šapcu i Valjevu kretala od 650 do 700 dinara, kaže za Novu ekonomiju Dobrivoje Radović iz Asocijacije proizvođača malina i… »

Poskok na dečjem igralištu u kosjeriću: Umalo da mi dete zgazi na zmiju!

Kurir pre 4 dana
Kada je u nedelju Kosjerac Nenad Todosijević prolazio pored dečjeg igrališta u svom gradu, nije ni slutio da će ispred svojih nogu naletiti na ogromnog poskoka. Prizor zmije kako se izležava pored drveta, na travi, odmah je zabeležio kako bi… »

Rasvetljena krađa malina kod Požege, još se traga za kradljivcima iz Arilja i Kosjerića

Blic pre 4 dana
Policija iz Požege uhapsila je u nedelju muškarca osumnjičenog da je u selu Mirosaljci ukrao iz malinjaka određenu količinu obranih malina. Koristeći napažnju vlasnika zasada i berača, dok su oni završavali berbu tog dana, lopov je prišao… »

Nenad našao poskoka na dečjem igralištu u Kosjeriću: "Umalo mi dete nije naletelo na zmiju"

Telegraf pre 4 dana
Prizor zmije kako se izležava pored drveta, na travi, Nenad je odmah zabeležio kako bi upozorio svoje sugrađane. Kada je u nedelju Kosjerac Nenad Todosijević prolazio pored dečjeg igrališta u svom gradu, nije ni slutio da će ispred svojih nogu… »

Vesti dana »