Kosjerić - vesti

Planinci iz Godečeva: Hvala Selakoviću u ime 30 prvaka

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Kosjerić – Đaci iz zaseoka Ploska uskoro će do škole u Godečevu umesto starim makadamskim koračati novim asfaltnim putem, koji im je generalni sekretar Nikola Selaković lično obećao i svoje obećanje ispunio. Meštani Ploske zahvalni Selakoviću, foto: Glas zapadne Srbije “Ovaj put je za ponos svih... »

SNS Kosjerić: U ovim prelomnim trenucima za budućnost Srbije uz Vučića smo

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Kosjerić – Opštinski odbor SNS Kosjerić u svom saopštenju dostavljenom medijima rekli su da daju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za južnu pokrajinu i da smo svedoci njegovih pokušaja da ispravi sve ono što je, kako kažu, neko pre njega pogrešno uradio. Dalje u saopštenju se... »

MZ Godečevo dobija asfalt

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Kosjerić - Zaselak Ploska u Mesnoj zajednici Godečevo dobiće asfaltirani put u dužini od 3,1 kilometar. Vrednost radove u iznosu od 15,9 miliona dinara finansira JP „Putevi Srbije”, dok je nasipanje bankina u iznosu od 2 miliona dinara finansirala Opština Kosjerić. Meštani ovog kraja kao i... »

Srbija u panici! Još dve osobe inficirane virusom, pogledajte gde!

iKragujevac pre 2 dana
Dve osobe u Zlatiborskom okrugu su inficirane virusom Zapadnog Nila i imaju lakše kliničke simptome.
Dr Aleksandra Andrić iz Zavoda za javno zdravlje Užice je saopštila da su u pitanju pacijenti iz Arilja i Kosjerića, koji su se tim virusom zarazili na području Vojvodine i Beograda. Navodeći da je to virusno i sezonsko... »

Dve osobe u Zlatiborskom okrugu inficirane virusom Zapadnog Nila

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Užice - Dve osobe u Zlatiborskom okrugu su inficirane virusom Zapadnog Nila i imaju lakše kliničke simptome. Dr Aleksandra Andrić iz Zavoda za javno zdravlje Užice je saopštila da su u pitanju pacijenti iz Arilja i Kosjerića, koji su se tim virusom zarazili na području Vojvodine i Beograda.... »

Dve osobe u užičkom regionu inficirane virusom Zapadnog Nila

Užice oglasna tabla pre 4 dana
Dve osobe u Zlatiborskom okrugu su inficirane virusom Zapadnog Nila i imaju lakše kliničke simptome. Dr Aleksandra Andrić iz Zavoda za javno zdravlje Užice je saopštila da su u pitanju pacijenti iz Arilja i Kosjerića, koji su se tim virusom zarazili na području Vojvodine i Beograda. Navodeći da je... »

Dve osobe u užičkom regionu inficirane virusom Zapadnog Nila

Danas pre 4 dana
Dve osobe u Zlatiborskom okrugu su inficirane virusom Zapadnog Nila i imaju lakše kliničke simptome.
Dr Aleksandra Andrić iz Zavoda za javno zdravlje Užice je saopštila da su u pitanju pacijenti iz Arilja i Kosjerića, koji su se tim virusom zarazili na području Vojvodine i Beograda. Navodeći da je to virusno i sezonsko... »

58. Sabor u guči: Trnavcu zlatna truba "Novosti" (video)

Večernje novosti pre 6 dana
Pozlatila se truba sinoć na 58. Dragačevskom saboru trubača u guči Marku Trnavcu iz sela Mršelji kod Kosjerića. On je trubač koji će ostati upamćen kao dobitnik jubilarne 55. nagrade "Večernjih novosti"
POZLATILA se truba sinoć na 58. Dragačevskom saboru trubača u guči Marku Trnavcu iz sela Mršelji kod Kosjerića. On je trubač koji će ostati upamćen kao dobitnik jubilarne 55. nagrade "Večernjih novosti". - Već 55 godina "Večernje... »

Obavestenje o penzionerskim karticama RF PIO

Užice oglasna tabla pre 7 dana
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz grada Užica, kao i penzionere iz Arilja, Požege, Kosjerića, Bajine Bašte, Čajetine, Nove Varoši, Priboja i Prijepolja da će od 13. avgusta moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15... »

Jovanović: Neću u vlast s nekim ko hoće da preda Kosovo

N1 Info pre 8 dana
"Vučić će predati Kosovo, nije nam lokalna vlast najvažnija. Nije bio cilj DSS-a da sruši lokalne vlasti, već da nećemo da snosimo odgovornost za predaju teritorije", rekao je predsednik DSS-a Miloš Jovanović, komentarišući odluku stranke da napusti koalicije s naprednjacima.
Jovanović je rekao da nema tačne podatke o broju odbornika koji ne žele da se povinuju odluci stranke. "Odbornici ostaju u Skupštini, samo neće glasati za vlast, funkcioneri moraju da daju ostavke, dva funkcionera u Užicu ne žele... »

Mesi kapitenski nosio Barselonu na otvaranju

N1 Info  pre 7 sati  još 3 povezane

Sastanak Merkelove i Putina

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Užasan prizor: Pomor kornjača na plažama Meksika, nekima razbijene glave

Večernje novosti  pre 9 sati  još 1 povezana

VIDEO: U bolnici istovremeno trudno 16 medicinskih sestara

Radio 021  pre 49 minuta  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.