Kosjerić - vesti

Šteta u užičkom kraju meri se milionima evra

Politika pre 3 dana
Kad bude popisano sve što je uništilo nevreme, oštećeni neće biti prepušteni sami sebi
Užice – Posle nedavnog nezapamćenog nevremena u užičkom kraju, kada je krupan grad lomio useve i obeleo ulice, a bujice tekle naseljima i nosile asfalt s puteva, komisije formirane pri onim lokalnim samoupravama koje su najviše... »

Grad seljake zavio u crno

Sandžak press pre 3 dana
Nevreme kakvo ne pamte ni najstariji žitelji Zapadne Srbije protutnjalo je delovima opština Priboj, Prijepolje, Užice, Požega, Kosjerić, Gornji Milanovac, Topola, Aranđelovac i Požarevac i za sobom je ostavilo pravu pustoš, a Požarevcu je od posledica nevremena stradao jedan čovek! Meštani Topole... »

Sveštenik među stativama

Vesti online pre 3 dana
Kada se sveštenik Blagoje Gavrilović doselio u Kosjerić kao božji izaslanik na zemlji sa zadatkom da brine o svom stadu i da mu bude na usluzi, za mladim sveštenikom je stigao i glas da je u isto vreme školovan i vrstan fudbalski golman. Naravno, za upravu FK Crnokosa, kluba koji ove godine slavi 97 godina postojanja, dolazak oca Blagoja u Kosjerić bio je poklon sa neba. Poziv rukovodstva Crnokose da brani boje kluba bio je po volji i parohu Blagoju kome se pružila prilika da se bavi onim što voli - do
- Od oca Petra, sveštenika u penziji, nasledio sam dve ljubavi - prema svešteničkom pozivu i veri i ljubav prema sportu. Još kao dečak sam prošao golmansku školu i sve selekcije Sloge iz Kraljeva, branio sam i za prvi tim i... »

Grad seljake zavio u crno

Vesti online pre 4 dana
Nevreme kakvo ne pamte ni najstariji žitelji Zapadne Srbije protutnjalo je delovima opština Priboj, Prijepolje, Užice, Požega, Kosjerić, Gornji Milanovac, Topola, Aranđelovac i Požarevac i za sobom je ostavilo pravu pustoš, a Požarevcu je od posledica nevremena stradao jedan čovek! Meštani Topole kažu da ne pamte oblake crno-zelene boje koji su im doneli oluju i grad, a šteta na voćnjacima procenjena je na više od 20 miliona evra!
Udari gromova, kiša i grad veličine teniske loptice prvo su zahvatili Priboj, a onda i delove opštine Prijepolje. U Priboju je grad padao više od pola sata i potpuno uništio malinjake u okolnim selima u kojima je berba tek... »

Nezapamćena oluja uništila njive i malinjake u užičkom kraju! Meštani očajni: Sve je sabijeno u crnu zemlju, ništa nam nije ostalo! (foto)

Kurir pre 7 dana
UŽICE – Ogromna olujna super ćelija koja se u sredu malo iza podneva formirala iznad sela Drijetanj i Kriva Reka kod Užica a onda lagano krenula preko grada, Buara, Lunovog Sela i dalje ka Požegi, Kosjeriću, Ježevici, napravila je pravi haos na svom putu, uništila letinu na hiljadama i hiljadama... »

Blokada saobraćaja u Kragujevcu, Nišlije protestovale peške

N1 Info pre 10 dana
Grupa građana blokirala je posle 17 časova kružni tok kod Krsta na ulazu u Kragujevac iz pravca Batočine. Nišlije koje su se okupile u selu Prosek zbog poskupljenja cene goriva, odustale su od blokade magistralnog puta Niš-Pirot kolima i svoje protest su izrazili usporavanjem saobraćaja stalnim prelaženjem na pešačkom prelazu.
Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da je saobraćaj na više deonica širom Srbije obustavljen zbog protesta građana. Kako se navodi, na autoputu E-75 saobraćaj je obustavljen na ulazu i na izlazu sa naplatne stanice... »

Zadruga: Zoricu majka htela da udavi ali joj ne zamera! (VIDEO)

Svet plus pre 12 dana
Zorica Marković se nalazi u rijalitiju "Zadruga", a danas puni 59 godina. Ipak, njen rođendan učesnici nisu obeležili. Pevačica je rekla kako ima potrebu da ispriča priču koju ne znaju ni novinari. Majka je htela da je udavi ali joj ne zamera!
Zorica Marković je objasnila da potiče iz jednog malog sela pored Kosjerića, da ih je bilo petoro dece u porodici , da se teško živelo, a za sebe kaže da je rođena slučajno: "Moj otac je bio rabadžija, živeo je u Valjevu i radio,... »

Kosjerić – pejzaž koji očarava

Danas pre 12 dana
Kosjerić je tradicionalno opština koja dosta ulaže u turizam i predstavlja jednu od najboljih destinacija namenjenih izletnicima i vikendašima koji žele da upoznaju srpsko selo, kulturu i tradiciju, kao i da upražnjavaju različite vrste aktivnog odmora.
Istorijska baština, živopisni pejzaži, prijatna klima, čist vazduh i gostoprimstvo meštana, uz udoban smeštaj i bogatu ponudu sadržaja, godinama privlače posetioce iz svih krajeva Srbije, pa i šire, ostavljajući poseban utisak na... »

Protest malinara u Kosjeriću (VIDEO)

IndeksOnline pre 14 dana
KOSJERIĆ-Malinari su u Prijepolju uklonili blokadu, ali to ne znači da su protesti prestali. Danas su negodovali malinari iz Kosjerića. I dok se čekaju sutrašnji razgovori sa resornim ministrom Branislavom Nedimovićem, otvara se pitanje šta malinari mogu da postignu, ukoliko se ne razgovara o... »

Protest malinara u Kosjeriću: Ministre, gde si bio do sada?

N1 Info pre 15 dana
Malinari su u Prijepolju uklonili blokadu, ali to ne znači da su protesti prestali. Danas su negodovali malinari iz Kosjerića.
Izvor: N1 I dok se čekaju sutrašnji razgovori sa resornim ministrom Branislavom Nedimovićem, otvara se pitanje šta malinari mogu da postignu, ukoliko se ne razgovara o otkupnim cenama, što je i bio povod za proteste? Ministar... »

Novak: Još tražim svoju formu

N1 Info  pre 44 minuta  još 26 povezanih

Osumnjičen da je dva puta opljačkao istu banku

Politika  pre 9 sati  još 25 povezanih

Vučić zahvalio Liberiji

Danas  pre 5 sati  još 18 povezanih

Izbegličke centre smestiti van EU

Politika  pre 8 minuta

Koncert uz snimke iz svemira

Politika  pre 7 minuta

Bitka za osminu finala

Politika  pre 8 minuta

Blagi pad cena goriva

Politika  pre 8 minuta
©2018 Netmark d.o.o.