Kosjerić

U Užicu 12 novozaraženih koronom

Zoom UE pre 27 dana
ZLATIBORSKI OKRUG-Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 44 lica: Užice 12, Priboj 9, Sjenica 7, Čajetina 5, Nova Varoš 4, Požega 3, Arilje 2,Kosjerić i Prijepolje po 1 novozaražena osoba,saopšteno je iz Zavoda za javno… »

Ne davimo Beograd i Inicijativa za Požegu: Građani Kosjerića ne smeju biti žrtva kamenoloma (VIDEO)

Danas pre 27 dana
Predstavnici pokreta Ne davimo Beograd i Inicijative za Požegu obišli su kamenolom Gradina u okolini Kosjerića i tom prilikom uputili podršku građanima koji mesecima protestuju u strahu od posledica koje će ovaj kamenolom ostaviti po njihovo… »

Ugledni političar, Poslanik, potpredsednik skupštine a koreni su mu ovde Vratio se na pradedin prag, pokazao gde mu se rodio…

Kurir pre 30 dana
Tu su mu rođeni pradeda, deda i otac, tu se igrao kao dete. BEOGRAD/VALJEVO - Poslanik Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević nedavno je obišao pradedin prag. SOCIJALISTA ĐORĐE MILIĆEVIĆ IMA ĆERKU LEPOTICU Tatina je naslednica, zanima… »

Budimić novi trener košarkaša Novog Pazara

Radio sto plus pre 31 dana
Budimić (54) je nasledio Darka Kostića, koji je tokom prethodne dve sezone predvodio Novopazarce u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS). „Pripreme počinju 8. avgusta. Od igrača pod ugovorom još godinu dana je Bogdan Mikavica, a najverovatnije će ostati… »

Ponovo na udaru korone; crna statistika preti da sruši sve rekorde

Vesti online pre 31 dana
Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Užicu, od prethodnog izveštaja do danas koronavirus je potvrđen kod 39 lica na teritoriji Zlatiborskog okruga. Najviše zaraženih potvrđeno je u Užicu gde je inficirano dvadeset osoba, zatim u Novoj Varoši… »

U poslednja 24 sata na teritoriji Zlatiborskog okruga koronom inficirano 39 lica

Glas Zapadne Srbije pre 31 dana
Užice - Od prethodnog izveštaja do danas, na teritoriji Zlatiborskog okruga COVID-19 je potvrđen kod 39 lica i to: Užice –20, Nova Varoš -5, Priboj – 4, Bajina Bašta – 2, Požega – 2, Čajetina – 2, Arilje – 1, Kosjerić – 1… »

Ponovo na udaru korone; crna statistika preti da sruši sve rekorde

B92 pre 31 dana
Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Užicu, od prethodnog izveštaja do danas koronavirus je potvrđen kod 39 lica na teritoriji Zlatiborskog okruga. Najviše zaraženih potvrđeno je u Užicu gde je inficirano dvadeset osoba, zatim u Novoj Varoši… »

Korona kod 39 osoba u Zlatiborskom okrugu

Zoom UE pre 31 dana
ZLATIBORSKI OKRUG – Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 39 lica, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice. Po gradovima okruga to izgleda ovako: Užice 20, Nova Varoš 5, Priboj 4, Bajina Bašta, Požega i Čajetina po 2… »

Sedamnaest novih minibuseva za 368 sela

Top press 08.07.2022
Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić danas je sa predstavnicima 17 lokalnih samouprava potpisao ugovore o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu minibuseva za prevoz seoskog stanovništva u 368 sela. Ovih 17 minibuseva povezivaće 368 sela, imaće… »

Kovid kod 31 osobe u Zlatiborskom okrugu

Zoom UE 08.07.2022
ZLATIBORSKI OKRUG – Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 31 lica, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice. Po gradovima, Užice 13, Čajetina 6, Sjenica 5, Bajina Bašta 2, Arilje, Kosjerić, Nova Varoš, Požega i… »

Vesti dana »