Kosjerić

Danas počinju Čobanski dani u Kosjeriću, večeras fešta na Brdu Grad, stižu i provodadžije

Glas Zapadne Srbije pre 20 dana
Kosjerić - Čobanski dani, jedna od najvećih manifestacija u potpuno prirodnom okruženju na 1 080 metara nadmorske visine, biće otvorena večeras tačno u 20 časova. Pre toga izložbu će u popodnevnim satima prirediti Narodna biblioteka.. Čobanska… »

Korona nezaustavljiva u Zlatiborskom okrugu: Rekordan broj zaraženih

B92 pre 20 dana
Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Užicu, od prethodnog izveštaja do danas, na teritoriji Zlatiborskog okruga COVID-19 je potvrđen kod 190 lica. Najviše novoinficiranih registrovano je u Užicu – 54, slede Sjenica sa 26, Prijepolje – 24… »

U okrugu 190,u Užicu 54 novozaražene osobe korona virusom

Zoom UE pre 20 dana
ZLATIBORSKI OKRUG-Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 190 lica: Užice 54, Sjenica 26, Prijepolje 24, Priboj 23, Nova Varoš 16, Požega 15, Arilje 13, Čajetina 10, Bajina Bašta 8 i Kosjerić 1 novozaražena osoba,saopšteno je… »

Na teritoriji Zlatiborskog okruga u poslednja 24 sata koronom inficirano 190 lica

Glas Zapadne Srbije pre 20 dana
Užice - Od prethodnog izveštaja do danas, na teritoriji Zlatiborskog okruga COVID-19 je potvrđen kod 190 lica. Najviše novoinficiranih registrovano je u Užicu – 54, slede Sjenica sa 26, Prijepolje – 24, Priboj – 23, Nova Varoš – 16, Požega… »

Sutra startuju „Čobanski dani” u Kosjeriću, evo ko vas čeka na Brdu Grad

Glas Zapadne Srbije pre 20 dana
Kosjerić - „Čobanski dani” na Brdu Grad u Kosjeriću startuju sutra kada se očekuje i svečano otvaranje manifestacije u 20.00 časova, nakon čega kreće revijalni program i mini koncert violinista Sabora violinista Srbije. U subotu, 30. jula, na… »

Večeras u Dnevniku zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete: Pada nivo Rzava, usled nedostatka padavina, ali i nesavesnog trošenja vode, narednih dana moguće restrikcije u Arilju, Požegi, Lučanima, Čačku i Gornjem Milanovcu Čačanski većnici izglasali… »

Na teritoriji Zlatiborskog okruga najbolje zarađuju Užičani, a evo ko je na poslednjem mestu

Užice oglasna tabla pre 21 dana
Užice – Najveća primanja na teritoriji Zlatiborskog okruga u maju mesecu ostvarili su Užičani, a njihova prosečna plata iznosila je 69.223 dinara. Iako bi se očekivalo da stanovnici Čajetine usled blizine jednog od najvećeg turističkog centra u… »

Na teritoriji Zlatiborskog okruga najbolje zarađuju Užičani, a evo ko je na poslednjem mestu

B92 pre 21 dana
Užice -- Najveća primanja na teritoriji Zlatiborskog okruga u maju mesecu ostvarili su Užičani, a njihova prosečna plata iznosila je 69.223 dinara. Iako bi se očekivalo da stanovnici Čajetine usled blizine jednog od najvećeg turističkog centra u… »

Ne zaboravite: Čobanski dani kreću prekosutra, evo ko vas čeka na Brdu Grad

Glas Zapadne Srbije pre 21 dana
Kosjerić - „Čobanski dani” na Brdu Grad u Kosjeriću kreću za dva dana. Ovaj svojevrsan sabor narodnog stvaralaštva, počinje u petak, a svečano otvaranje manifestacije zakazano je za 20:00 časova, nakon čega kreće revijalni program i mini… »

Raste broj zaraženih u Zlatiborskom okrugu, preti da postane žarište korona virusa

Telegraf pre 22 dana
Najviše zaraženih potrvđeno je u Užicu - 60. Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Užicu, od prethodnog izveštaja do danas kovid 19 je potvrđen kod 161 lica. Najviše zaraženih potrvđeno je u Užicu - 60, zatim u Priboju - 25, Novoj Varošu -… »

Vesti dana »