Kraljevo - vesti

Misteriozni nestanak studentkinje koja je živela u Kragujevcu: Biljana radi u Grčkoj?

iKragujevac pre 1 sat
Biljana Đorić, studentkinja iz Kraljeva koja je pre više od dve godine nestala, navodno je prošlog leta viđena na letovalištu u blizini Soluna.
Biljanin otac, Goran, kaže da je čovek koji je video Biljanu i tada razgovarao sa njom, pre mesec dana došao u policiju i prijavio slučaj. Nada da je Biljana Đorić živa, prema rečima njenih roditelja, pojavila se pre oko mesec... »

Šta treba aerodromu Moravi da bi postao aerodrom

B92 pre 1 sat
B92: Šta treba aerodromu Moravi da bi postao aerodrom
Već su definisani regulatorni okvir i uslovi koje moraju da ispune kako operater aerodroma, tako i aerodrom, da bi dobili odgovarajuću dozvolu.
Posle najave da će uz pomoć države za nekoliko meseci aerodrom Morava kod Kraljeva postati civilno-vojni aerodrom, u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva kažu da su regulatorni zahtevi jasno definisani, te da se sada čeka... »

Četvrt veka "Dana jorgovana" u dolini Ibra

RTS pre 2 sata
RTS: Četvrt veka "Dana jorgovana" u dolini Ibra
Manifestacija "Dani jorgovana" u dolini Ibra održava se već 25 godina. Događaj od kulturnog, ekološkog i turističkog značaja podseća posetioce Kraljeva i Doline jorgovana na ljubavnu priču francuske princeze Jelene Anžujske i srpskog kralja Uroša Nemanjića.
Krajem aprila i početkom maja, duž Ibarske klisure, vekovima se mešaju se opojni mirisi tamjana i Jeleninih i Uroševih jorgovana - večna inspiracija za umetnike. Na ideju da romantičnu srednjovekovnu priču pretoči u... »

"Video sam Biljanu": Pričao sa devojkom u Grčkoj, a onda shvatio da je to studentkinja koju traži celo Kraljevo

Blic pre 9 sati
Biljana Đorić, studentkinja iz Kraljeva koja je pre više od dve godine nestala, navodno je prošlog leta viđena na letovalištu u blizini Soluna. Biljanin otac, Goran, kaže da je čovek koji je video Biljanu i tada razgovarao sa njom, pre mesec dana došao je u policiju i prijavio slučaj. Nada da je... »

Prijavite se za eko akciju „101 kao 1“

Danas pre 3 sata
Ovogodišnji Dan planete Zemlje, biće obeležen u nedelju 22.aprila, organizovanom volonterskom ekološkom akcijom „101 kao 1“.
Na inicijativu Odeljenja za Civilnu zaštitu gradske uprave grada Kraljeva i Tima za koordinaciju aktivnosti 17 gradova i opština iz sliva Zapadne Morave koji su, 10. februara prošle godine, u Kraljevu potpisali Protokol o... »

Dani jorgovana obeležili četvrt veka postojanja

Danas pre 5 sati
Pre dvadesetpet godina, kraljevački novinar Milan Glišović, je posle jednog od svojih putovanja u Pariz i ostvarenog kontakta sa Antom Granićem, predsednikom tadašnjeg Društva Jugoslovensko-Francuskog prijateljstva došao na ideju da u Kraljevu, organizuje manifestaciju u čast srpske kraljice Jelene.
Ona je bila žena kralja Uroša Prvog Nemanjića, majka srpskih kraljeva Milutina i Dragutina koja je vodila poreklo iz francuske kraljevske porodice Anžuja. Manifestacija nastala u samo predvečerje krvavog raspada nekadašnje... »

Lokalne vlasti redom nude aerodrome Vladi Srbije

Danas pre 6 sati
Posle gradonačelnika Kraljeva, i prvi čovek Užica ponudio državi da preuzme lokalnu vazdušnu luku Posle gradonačelnika Kraljeva Predraga Terzića, koji je državi ponudio da od lokalnih vlasti preuzme upravljanje aerodromom Lađevci, juče se sa istom idejom javio i njegov kolega iz Užica, Tihomir Petković.
On je pozvao Aleksandra Vučića, šefa države, Vladu Srbije i premijerku Anu Brnabić da razmotre mogućnost da država preuzme aerodrom Ponikve, jer Užice „nema ni para ni kadrova za upravljanje tim aerodromom“. Inicijative dva... »

"Video sam Biljanu": Studetkinja iz Kraljeva radi seznoski posao u Grčkoj!?

Srbija danas pre 6 sati
Novosađanin uveren da je to ona
Biljana Đorić, studentkinja iz Kraljeva koja je pre više od dve godine nestala, navodno je prošlog leta viđena na letovalištu u blizini Soluna. Biljanin otac, Goran, kaže da je čovek koji je video Biljanu i tada razgovarao sa njom, pre mesec dana došao je u policiju i... »

Aerodromi “poludeli” za državom

BizLife pre 7 sati
Foto: ponikve.rs Posle Kraljeva i Čačka, još jedan grad u Srbiji zainteresovan je za pomoć države oko aerodroma. “Mi duboko verujemo ovoj vladi i predsedniku (Aleksandru) Vučiću da su oni ti koji jedini mogu da stave aerodrom u punu funkciju. Oni su to dokazali i time što je aerodrom ‘Nikola Tesla’... »

I Užice zainteresovano za pomoć države oko aerodroma

Nova ekonomija pre 7 sati
Posle Kraljeva i Čačka, još jedan grad u Srbiji zainteresovan je za pomoć države oko aerodroma. "Mi duboko verujemo ovoj vladi i predsedniku (Aleksandru) Vučiću da su oni ti koji jedini mogu da stave aerodrom u punu funkciju. Oni su to dokazali i time što je aerodrom 'Nikola Tesla' najbrže... »

Kraljevo
subota

Vedro
24 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
13˚ / 23˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14˚ / 24˚

Neobičan prizor na Beogradskom maratonu /FOTO

B92  pre 1 sat  još 31 povezana

Kraj nuklearnih proba Severne Koreje

Novi magazin  pre 38 minuta  još 25 povezanih

Brbljanjem protiv LeBrona

Sportske.net  pre 43 minuta  još 17 povezanih

Narednih dana natprosečno toplo

RTS  pre 3 sata  još 14 povezanih

Jasenovac: Na komemoraciji Srbi, antifašisti i SDP

RTV  pre 13 minuta  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.