Kraljevo

Na prvoj liniji kovid odbrane: U Kraljevu medicinske sestre i tehničari svoj dan obeležili u radnoj atmosferi

Večernje novosti pre 49 minuta
Foto: G. Šljivić Kao i uvek na prvoj liniji odbrane protiv kovida i drugih bolesti. Foto: G. Šljivić Ona je ovom prilikom naglasila da se uobičajenom, normalnom načinu života svi zajedno možemo vratiti samo u slučaju visokog procenta vakcinisanih… »

Manastir Tvrdoš – biser Hercegovine

Nova pre 1 sat
Manastir Tvrdoš se nalazi na desnoj obali reke Trebišnjice 5 km zapadno od Trebinja. Sagrađen je na temeljima crkve iz IV veka i spada u red najstarijih kulturno istorijskih spomenika u Republici Srpskoj. U XVI i XVII veku Tvrdoš je bio sedište… »

Sjajna tradicija nastavljena: Sportske igre mladih oduševile Kraljevo i Kruševac

Blic sport pre 15 sati
Igre su zakon, parola koja već osam godina kruži Srbijom sa prvim prolećnim danima. Dunav osiguranje Sportske igre mladih danas su održane u Kraljevu, a dan ranije u Kruševcu. Dečiji osmesi, sreća i druženje ispunili su u prethodna dva dana… »

Potvrđeno 12 novoinficiranih: Epidemiološka situacija u Kraljevu sve stabilnija

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: G. Šljivić Za minulih 24 sata, dodaje se u saopštenju, nije bilo preminulih kovid pacijenata, tako da je broj Kraljevčana koji su izgubili bitku protiv ovog virusa i dalje 357. Od izbijanja epidemije u Kraljevu je do sada zvanično potvrđeno… »

Igre osvojile Kraljevo i Kruševac

B92 pre 14 sati
Sportske igre mladih u utorak su održane u Kraljevu, a dan ranije u Kruševcu. Dečiji osmesi, sreća i druženje ispunili su u prethodna dva dana Kraljevo i Kruševac. Kraljevo je osmi put bilo domaćin Igara, a školarci iz ovog grada takmičili su se… »

Dobro došli u Tvrdoš – posao u rukama, molitva na usnama

Nova pre 18 sati
Manastir Tvrdoš se nalazi na desnoj obali reke Trebišnjice 5 km zapadno od Trebinja. Sagrađen je na temeljima crkve iz IV veka i spada u red najstarijih kulturno istorijskih spomenika u Republici Srpskoj. U XVI i XVII veku Tvrdoš je bio sedište… »

"Prvo da odete kod kardiologa" Dr Šekler otkriva koliko je korona zapravo opasna bolest

Pravda pre 18 sati
Virusolog Milanko Šekler izjavio je danas da je istraživanje u Nemačkoj pokazalo da 78 odsto ljudi koji su preležali kovid-19 ima oštećenje srčanog mišića, a da je čak 30 odsto oštećenja koja zahtevaju terapiju. Šekler, koji je virusolog u… »

Otkrivamo: Kakvu zaštitu može da dobije svedok protiv Palme

Nova pre 19 sati
Svedok, koji je na video snimku izneo detalje sa privatnih žurki u Jagodini i tom prilikom optužio Dragana Markovića Palmu za podvođenje žena među kojima ima i maloletnica, juče je trebalo da bude saslušan u policiji u Jagodini, ali je… »

Kraljevo i Kruševac zablistali uz mlade sportiste! Radost dece na terenima lepa slika koja obilazi Srbiju /video/

Blic sport pre 20 sati
Dunav osiguranje Sportske igre mladih u utorak 11. maja održane u Kraljevu, a dan ranije u Kruševcu. Dečiji osmesi, sreća i druženje ispunili su u prethodna dva dana Kraljevo i Kruševac – poslednje stanice Karavana radosti i prijateljstva Dunav… »

„Svedok Marinike Tepić biće ispitan u svojstvu građanina, a ne svedoka”

Nedeljnik pre 21 sat
Printscreen/YouTube/Kurir “Osoba, koja je javnosti predstavljena kao svedok koji predsednika skupštine opštine Jagodina Dragana Markovića Palmu tereti za podvođenje žena i devojaka u tom gradu, biće ispitana u policiji u svojstvu građana, a ne… »

Vremenska prognoza »

Kraljevo »
sreda
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
23 ˚C
četvrtak
Kiša
Kiša
9˚ / 20˚
petak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
8˚ / 19˚

Vesti dana »