Kraljevo

98. vazduhoplovna brigada proslavila svoj dan na aerodromu "Morava"

Telegraf pre 2 sata
Upriličen je taktičko-tehnički zbor vazduhoplovnih sredstava u naoružanju jedinice. Na vojnom aerodromu "Morava" kod Kraljeva danas je održana vojna svečanost povodom Dana 98. vazduhoplovne brigade, koji se obeležava u spomen na 28. novembar 1949… »

Ispod snega pronađeno telo muškarca za kojim se tragalo od subote

Politika pre 1 dan
Telo nestalog Milinka Čorbića, za kojim se tragalo od subote, pronašli su meštani nedaleko od njegove kuće u selu Reka u podnožju Rudna. Kako je rečeno Tanjugu u Policijskoj upravi u Kraljevu njegovo telo je pronađeno danas oko 14.45 časova ispod… »

Tužan kraj potrage: Smrznuto telo Milinka našli nedaleko od kuće

Telegraf pre 1 dan
Za nestalim Milinkom bila je organizovana potraga u koju su bili uključeni pripadnici policije, članovi Vatrogasno-spasilačke jedinice, lovačkih udruženja. Telo pedesettrogodišnjeg Milinka Čorbića iz zaseoka Čorbići kod Kraljeva, nestalog u… »

(VIDEO) Šta bi menjali da su na vlasti: Zdravko Ponoš i Predrag Voštinić

N1 Info pre 4 sati
Do izbora je ostalo 19 dana. O tome šta bi u Srbiji menjali da su na vlasti, za N1 govorili su Zdravko Ponoš sa liste "Srbija protiv nasilja" i Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta iz Kraljeva. Zagovaramo normalnost, umesto nepravde da mamo pravdu… »

Ispod snega pronađeno telo muškarca za kojim se tragalo od subote

Vesti online pre 5 sati
Telo nestalog Milinka Čorbića, za kojim se tragalo od subote, pronašli su meštani nedaleko od njegove kuće u selu Reka u podnožju Rudna. Kako je rečeno Tanjugu u Policijskoj upravi u Kraljevu njegovo telo je pronađeno danas oko 14.45 časova ispod… »

Knezu srpskih pesnika u čast: Omaž posvećen Jovanu Dučiću u kraljevačkoj boblioteci

Večernje novosti pre 5 sati
Povodom osamdesetogodišnjice smrti Jovana Dučića u sredu i četvrtak, u saradnji sa Društvom za srpski jezik i književnost Kraljevo i Narodnom bibliotekom Trebinje, u Narodnoj biblioteci „Stefan Prvovenčani“ u Kraljevu biće priređen niz… »

Na aerodromu "Morava" obeležen Dan 98. vazduhoplovne brigade

Flynaissus pre 6 sati
Danas je na vojnom delu aerodroma "Morava" u Lađevcima kod Kraljeva svečano obeležen 28. novembar, Dan 98. vazduhoplovne brigade. Danas je na vojnom delu aerodroma "Morava" u Lađevcima kod Kraljeva svečano obeležen 28. novembar, Dan 98… »

Peta tribina „Zdrave granice – zdrava igra“ u organizaciji Udruženja AGOS održana u Kraljevu

N1 Info pre 7 sati
Još jedna u nizu tribina na temu prevencije bolesti zavisnosti od igara na sreću “Zdrave granice, zdrava igra” održana je u Kraljevu. Primarni cilj ovih tribina koje Udruženje AGOS organizuje u gradovima širom Srbije, je da se pokrene diskusija i… »

Lazović: Želimo da promenimo Srbiju da živimo dobro

Euronews pre 7 sati
Koopredsednik Zeleno-levog fronta, koji je deo koalicije "Srbija protiv nasilja", Radomir Lazović, izjavio je u Kraljevu da će se, sa promenama u društvu, ljudi osloboditi svakodnevnog straha od toga da li imaju dovoljno novca za odlazak u prodavnice… »

Pejsmejkeri od 1. Januara: U angio sali ob "Studenica" za mesec i po dana obavljeno 57 koronarografija (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
Sredinom prošlog meseca u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu sa radom je počela savremena angio sala neophodna za efikasnu dijagnozu i lečenje kardiovaskularnih bolesti u koju je država uložila oko 100 miliona dinara, računajući adaptaciju… »

Vremenska prognoza »

Kraljevo »
sreda
Pretežno vedro
Pretežno vedro
4 ˚C
četvrtak
Vedro
Vedro
-3˚ / 7˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 15˚

Vesti dana »