Kraljevo

Čačak: Uhapšena zbog pronevere

Pressek pre 2 sata
Policija, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsila je N. M. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti. Sumnja se da je… »

Proslava jubileja Prohora Pčinjskog odložena za septembar

Bujanovačke pre 4 sata
Bujanovac, 26. maj 2020.- Proslava 950 godina osnivanja i 700 godina obnove Manastira Prohor Pčinjski, koja je trebalo da bude održana sredinom maja, odložena je zbog pandemije koronavirusa za 6. septembar ove godine. Kako prenosi VranjeNews, na… »

Kraljevčanima omogućena bezbedna šetnja: Završena pešačka staza od Ibarskog do Ribničkog mosta

Večernje novosti pre 13 sati
Neimari kraljevačkog preduzeća „Zapadna Morava“ u roku su završili izgradnju pešačke staze na bedemu od starog Ibarskog do Ribničkog mosta, odnosno sve do ušća reke Ribnice u Ibar. KRALjEVO – Tokom vanrednog stanja zbog epidemije korona… »

Komercijalista iz Čačka proneverila milion dinara

RTV pre 20 sati
ČAČAK - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsili su N. M. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera u… »

Radila kao komercijalista u Čačku, pa prošle godine uplatila na svoj račun više od milion dinara

Telegraf pre 20 sati
Sumnja se da je deo novca uplaćivala na svoj privatni račun od januara do novembra prošle godine. N. M. (36) uhapšena je zbog sumnje da je, dok je radila kao komercijalista u jednoj firmi u Čačku, na svoj račun uplatila više od milion dinara. Nju… »

Novi termin za proslavu 950 godina Manastira Prohor Pčinjski

Vranje news pre 18 sati
Proslave 950 godina osnivanja i 700 godina obnove Manastira Prohor Pčinjski, koja je trebalo da bude održana sredinom maja, odložena je zbog pandemije koronavirusa za 6. septembar ove godine. Na sednici Izvršnog odbora (IO) za proslavu jubileja, koji… »

Uhapšena Čačanka zbog pronevere 1,17 miliona dinara

Morava info pre 18 sati
ČAČAK – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su tridesetšestogodišnju N.M. zbog sumnje da je izvršila krivično delo pronevera… »

Komercijalistkinja (36) iz Kraljeva prebacivala novac na svoj račun i prisvojila više od milion dinara

Luftika pre 20 sati
Tridesetšestogodišnja N.M., komercijalista u jednoj čačanskoj prerađivačkoj kompanijij, je uhapšena u Kraljevu zbog sumnje da je prisvojila više od 1,1 miliona dinara firminog novca. Po navodima MUP-a, ona je deo novca namenjenog dobavljačima… »

Veselinović: Opoziciji koja bojkotuje izbore 21. juna pridružio se i Pokret Slobodna Srbija

Beta video pre 20 sati
BEOGRAD - Predsedavajući SzS Janko Veselinović dodao je da se opoziciji koja bojkotuje izbore 21. juna pridružio i Pokret Slobodna Srbija, a da su podršku pružili i Lokalni front iz Kraljeva i samostalni poslanik Djordje Vukadinović.… »

Spremni za sve izazove: Priznanje veretinarskom specijalističkom institutu Kraljevo

Večernje novosti pre 20 sati
Za vreme vanrednog stanja zaposleni u ovom institutu su 47 dana obavljali testiranje uzoraka na korona virus sa teritorije čak šest okruga. KRALjEVO – Među 20 naučnih institucija u Srbiji koje su nagrađene zahvalnicama Vlade Srbije za izuzetan… »

Vremenska prognoza »

Kraljevo »
utorak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
12 ˚C
sreda
Slaba kiša
Slaba kiša
9˚ / 14˚
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
8˚ / 17˚

Vesti dana »