Kraljevo

Oduševio Srbiju, pa nestao Bio je zvezda "Prvog glasa", a sada se potpuno transformisao - pustio bradu, nabacio kilograme

Srbija danas pre 1 dan
Ko bi rekao? Pevač Filip Mitrović mnoge je osvojio u takmičarskom šou programu “Prvi Glas Srbije” gde je zauzeo peto mesto. Talenat sa muzikom pokazivao je još od malih nogu, ali dugo je razmišljao da li uopšte želi da ide u tom pravcu. Zato… »

Zašto je preko noći prepolovljena cena jagoda?

PP media pre 1 dan
Poslednjih dana jagode su postale pristupačnije mnogima u Srbiji. Cene na gradskim i kvantaškim pijacama pale su sa 400 na 150 do 200 dinara. Da li je na pad cene uticala velika ponuda slatkog ploda, njime zasađene veće površine, koronavirus ili… »

Radovi u Kraljevu: Rekonstruiše se put ka planini Goč, vrednost radova 170 miliona dinara

Kurir pre 1 dan
Na državnom putu Kraljevo - Goč u toku je rekonstrukcija deonice od naselja Beranovac do ove planine, u dužini od 4,5 kilometra, a vrednost radova koje izvodi preduzeće „Novi Pazar - put“, iznosi oko 170 miliona dinara bez PDV-a. - Radi se o veoma… »

Strahinja Erac, predsednik IO Srpske stranke Zavetnici: „Jedina smo alternativa vlasti i fiktivnoj opoziciji“

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Kraljevo - Strahinja Erac, predsednik Izvršnog odbora Srpske stranke Zavetnici, izjavio je da u istoriji modernog parlamentarizma nije zabeleženo da se jedna lista obara nakon više od dva meseca od proglašenja kao što je to slučaj sa Zavetnicima… »

Završetak krajem juna: Nazire se kraj rekonstrukcije atletskog stadiona u centru Kraljeva

Večernje novosti pre 2 dana
Posle skoro dvomesečnog vanrednog stanja, nastavljena je sveobuhvatna rekonstrukcija Atletskog stadiona na ibarskom keju u cetru grada, jedne od trenutno najvećih investicija u Kraljevu. KRALjEVO – Posle skoro dvomesečnog vanrednog stanja… »

Stojaković jedini Srbin u eliti

Danas pre 2 dana
ESPN izabrao idealne petorke svih NBA ekipa Američki ESPN izabrao je idealne ekipe svih vremena za sve NBA klubove, 16 timova Zapadne konferencije i 15 sa Istoka, a svoje mesto u ovom prestižnom izboru našao i jedan srpski košarkaš, jedini… »

Stojaković u idealnoj petorci Sakramenta

Večernje novosti pre 2 dana
Peđa je jedini predstavnik bivše Jugoslavije, ali i cele Istočne Evrope u ovom izboru. SRPSKI košarkaš Predrag Stojaković zaslužio je mesto u idealnoj petorci Sakramenta svih vremena, po izboru ESPN. Uz njega u najboljem večnom timu "kraljeva"… »

Evo kako ide procedura: U Kraljevu počelo testiranje na koronavirus na lični zahtev građana

Kurir pre 2 dana
- Testiranje na prisustvo koronavirusa na lični zahtev građana počelo je u petak, 22. maja, u Kovid ambulanti Doma zdravlja Kraljevo, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove. Cena testiranja je 6.000 dinara, a kao dokaz o uplati građani mogu da… »

Poljoprivrednici i dalje izbegavaju da plaćaju osiguranje

Politika pre 3 dana
U našoj zemlji osigurano svega 12 odsto ukupnih poljoprivrednih površina koje se obrađuju, pokazuju poslednji podaci Udruženja osiguravača Srbije. Dok komisije procenjuju konačnu štetu od poslednjeg nevremena koje je zadesilo pojedine krajeve… »

Prognozira se najtoplije leto do sada, temperature će divljati u julu i avgustu

Alo pre 2 dana
Tropske noći smo imali i tokom maja, sa temperaturom od 25 stepeni, koliko je zabeleženo u Kraljevu, a prema najavama, i letnje temperature biće znatno iznad proseka. Iz godine u godinu dolaze nam sve više . Ljubitelje ovog godišnjeg doba obradovaće… »

Vremenska prognoza »

Kraljevo »
ponedeljak
Vedro
Vedro
9 ˚C
utorak
Pljuskovi
Pljuskovi
2˚ / 11˚
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
3˚ / 13˚

Vesti dana »