Kraljevo

Komisija pokrenula postupak protiv pet firmi zbog povrede konkurencije

N1 Info pre 9 dana
Komisija za zaštitu konkurencije pokrenula je postupak protiv beogradskih kompanija "Miteco Kneževac", "Yunirisk", "Modekolo" i "Brem group" i valjevskog "Kemisa" zbog pretpostavke da su dogovaranjem zajedničke ponude u postupku javne nabavke… »

Slike Miloša Antonovića pred Kraljevčanima

Glas Zapadne Srbije pre 9 dana
Kraljevo - U galeriji Kulturnog centra ,,Ribnica“ večeras u 19 sati, biće otvorena izložba slika ,,Insomnia“ čiji je autor Miloš Antonović - Meke. ,,Verujući u posebnost svakog od nas, vođen svojim talentom, instiktom i čulima, uzdajući se u… »

Predstavljanje knjige Ane Radulović u kragujevačkom SKC-u

Pressek pre 9 dana
Zbirka pesama „Crna”, mlade autorke Ane Radulović biće predstavljena u Kontakt galeriji kragujevačkog SKC-a, u sredu, 12. februara, u 19 sati. Reč je o zbirci pesama koja je objavljena u okviru 18. kola edicije „Prvenac”. Ana Radulović je… »

PLATINUM premija za kraljevačkog mahera

Mozzart sport pre 9 dana
U najlepšoj kladionici grada na Ibru isplaćen džekpot u iznosu od 1.066.892 dinara. I u februaru, samo u MOZZART kladionicama i kazzino lokalima džekpot premije padaju kao konfete. Praznik igre na aparatima na mestu najbolje zabave traje svaki dan, a… »

Uhapšen vozač koji je zgazio biciklistu: Udario mladića pa pobegao sa lica mesta!

Kurir pre 10 dana
Zbog sumnje da je u petak oko ponoći, u mestu Šumarice, na magistralnom putu Kraljevo - Kragujevac, usmrtio tridesetogodišnjeg biciklistu Đ. Š. iz Kraljeva, policija je uhapsila mladića (22) iz sela Vitanovac kod Kraljeva. Na biciklistu je, kako se… »

Visoki funkcioner SNS - a i opštine Prijepolje pozvan na razgovor u Odeljenje za suzbijanje korupcije?!

Glas Zapadne Srbije pre 11 dana
Prijepolje - Glasu zapadne Srbije u protekla dva dana javio se veliki broj čitaoca koji tvrde da je visoki funkcioner opštine Prijepolje i SNS već drugi put pozvan na informativni razgovor od strane Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije iz… »

Pozitivne ocene o programima rada javnih ustanova

Glas Zapadne Srbije pre 11 dana
Kraljevo - Gradsko veće predložilo je odbornicima da na narednoj sednici Skupštine grada, planiranoj za kraj meseca, usvoje programe rada i finansijske planove svih javnih ustanova, čiji je osnivač grad Kraljevo, osim Doma zdravlja o čijem će se… »

Čarter letom do palerma za: 222€: Strast neponovljive Sicilije

Blic pre 10 dana
Originalan italijanski grad Palermo, ujedno najveći na Siciliji, s jedne strane je izvanredan spoj mističnih vizantijskih mozaika, arapskih kupola, katedrale sa grobovima normanskih kraljeva i nemačkih imperatora, baroknih crkava i palata. Sa druge to… »

Magično mesto kod Kraljeva: Par koji jednom prođe ispod ovih bukvi, zauvek ostaje zajedno foto

Kurir pre 11 dana
Često se može čuti, ali i videti da priroda zaista stvara čuda. Jedno takvo nalazi se u selu Mlanča, nadomak Kraljeva gde su dve stoletne bukve spojene trećom i tako prave retko viđenu, magičnu sliku. Međutim, odavno se pročulo da ova stara… »

Sela u podgolijskom kraju i dalje odsečena od sveta

RTS pre 11 dana
I četvrti dan posle nevremena koje je zahvatilo Rudno i podgolijski kraj, radnici Sekcije za puteve iz Kraljeva probijaju se kroz smetove kako bi stigli i do najudaljenih sela i zaselaka. Pratila ih je naša ekipa. Iako ulažu maksimalne napore putari se… »

Vremenska prognoza »

Kraljevo »
petak
Pretežno vedro
Pretežno vedro
3 ˚C
subota
Jaka kiša povremeno
Jaka kiša povremeno
0˚ / 5˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
2˚ / 11˚

Vesti dana »