Kraljevo

Informacije o koronavirusu:
ul. Slobodana Penezića br. 16ž, 36000 Kraljevo
064/8855-006
064/88-55-001

Vremeplov: Rođen slikar i pisac Dimitrije Avramović

RTV pre 10 dana
NOVI SAD - Na današnji dan 1815. godine rođen je srpski slikar i pisac Dimitrije Avramović, jedan od začetnika romantizma u srpskom slikarstvu. Studirao je na Umetničkoj akademiji u Beču, gde je izradio odličan portret Vuka Karadžića. Ukrasio je… »

Kraljevo: Testirana pacijentkinja negativna na korona virus

IndeksOnline pre 10 dana
KRALJEVO – Zavod za javno zdravlje Kraljevo dobio je rezultate od Instituta “Torlak” kojim je potvrđeno da je pacijentkinja koja je juče testirana na novi virus korona negativna. Kako se navodi na sajtu grada, radi se o pacijentkinji koja je… »

Gradovi i opštine zajednički u borbi protiv korona virusa

RTV Novi Pazar pre 10 dana
Kako bi se sprečilo širenje korona virusa potrebna je saradnja, solidarnost i zajednički rad nadlježnih institucija gradova i opština Raškog upravnog okruga. To je između ostalog konstatovano na sjednici održanoj u Kraljevu kojoj su prisustvovali… »

Policija u dve odvojene akcije zaplenila više od 15.000 cigareta

Telegraf pre 10 dana
Ukupna vrednost cigareta procenjuje se na oko 3,3 miliona dinara. Policija u Kraljevu zaplenila je više od 15.500 paklica cigareta bez akciznih markica i prateće dokumentacije u dve odvojene akcije, od kojih je 4.488 pronađeno u automobilu osobe (24)… »

Pacijentkinja testirana u Kraljevu na korona virus, evo rezultata

Mondo pre 10 dana
Stigli su rezultati pacijentkinje koja je juče u Kraljevu testirana zbog sumnje na korona virus. Stigli su rezultati pacijentkinje koja je juče u Kraljevu testirana zbog sumnje na korona virus. Zavod za javno zdravlje Kraljevo dobio je rezultate od… »

Biševac: Samo u ovoj godini realizovaćemo projekte vredne oko 18 miliona eura

RTV Novi Pazar pre 11 dana
Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac u Kraljevu je danas potpisao ugovor sa Minisrarstvom državne uprave i lokalne samouprave, kojim će se sa oko12 miliona dinara finansirati radovi na platou i parku u okviru velelepnog Rekreacionog centra. Za te… »

Poznati fudbaler kojeg je iskritikovala Ana Brnabić privatnim avionom došao na žurku svoje devojke

Alo pre 11 dana
Jednim potezom iznervirao sve strane! Odluka napadača Reala Luke Jovića da bez dozvole kluba napusti Madrid kako bi došao u Beograd da proslavi rođendan svoje devojke Sofije Milošević izazvala je sa velikim pravom brojne osude. Kako je košarkaš… »

Šta ti dečko radiš? Luka Jović zbog Sofije pobegao iz karantina!

Srbija danas pre 11 dana
Bez dozvole napustio Real! Srpski reprezentativac i napadač Reala Luka Jović bez dozvole je napustio klub iz Madrida iako je ceo tim stavljen u samoizolaciju jer je košarkaš kraljeva Trej Tompkins bio pozitivan na koronavirus, saznaje Informer. Srpski… »

"Leoni" u Nišu privremeno prekida proizvodnju, u ostalim pogonima se radi

Južne vesti pre 10 dana
U petak, 20. marta, Leoni će u niškom pogonu privremeno prekinuti proizvodnju zbog, kako su rekli u kompaniji, zastoja u proizvodnji njihovih kupaca u Nemačkoj i Austriji. Fabrike u Malošištu, Prokuplju i Kraljevu nastaviće da rade, a kompanija se… »

U Kraljevu ubuduće bez izjava političara na medicinske teme

Danas pre 10 dana
Građane Kraljeva će ubuduće na stručno medicinske teme informisati dr Aleksandar Macan, direktora Zavoda za javno zdravlje u Kraljevu i dr Radovan Čekanac, pukovnik u penziji, rekao je danas posle treće sednice Gradskog štaba za vanredne situacije… »

Vesti dana »