Kraljevo

Informacije o koronavirusu:
ul. Slobodana Penezića br. 16ž, 36000 Kraljevo
064/8855-006
064/88-55-001

Ako niste očitali brojila, uradite to danas

RTS pre 6 dana
Kupci električne energije mogu da do kraja dana očitaju stanje na svom mernom uređaju i istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte. Građani, takođe, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na… »

Pojačana kontrola poštovanja mera, počelo testiranje u Batajnici i Kraljevu

RTS pre 7 dana
U Srbiji 785 osoba zaraženo koronavirusom, 16 preminulo. U poslednja dva dana broj novozaraženih opada, a policija pojačava kontrolu poštovanja mera o zabrani kretanja posle 17 časova. Pored Beogradskog sajma, prostor Novosadskog sajma i hala "Čair"… »

Veterinarski institut u Kraljevu počeo testiranje na koronu: Radiće nekoliko stotina uzoraka dnevno za 5 okruga

Kurir pre 7 dana
Zbog potrebe povećanog obima testiranja na prisustvo korona virusa, Veterinarski specijalistički institut u Kraljevu počeo je u utorak da obavlja testiranja na Kovid-19 za pet okruga u Srbiji: Raški, Moravički, Zlatiborski, Rasinski i Šumadijski… »

Prekršajni sud u Nišu ima mnogo posla: Od uvođenja policijskog časa 40 novčanih i dve zatvorske kazne

Kurir pre 7 dana
Prekršajni sud u Nišu izrekao je od uvođenja policijskog časa 40 novčanih kazni i dve zatvorske kazne zbog kršenja mere zabrane kretanja. Novčane kazne iznose od 25.000 do 100.000 dinara, dok je dužina zatvorskih kazni 20, odnosno 30 dana… »

Protiv nesavesnih građana podneto više od 160 prijava

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Kraljevo - Od stupanja na snagu Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije, policijski službenici na području Policijske uprave Kraljevo podneli su 37 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog kršenja ove… »

Niš: Zbog kršenja policijskog časa 40 novčanih i dve zatvorske kazne

Danas pre 7 dana
Prekršajni sud u Nišu izrekao je od uvođenja policijskog časa 40 novčanih kazni i dve zatvorske kazne zbog kršenja mere zabrane kretanja. Novčane kazne iznose od 25.000 do 100.000 dinara, dok je dužina zatvorskih kazni 20, odnosno 30 dana… »

Analiza uzoraka na korona virus od danas i u laboratoriji u Kraljevu

Morava info pre 6 dana
ČAČAK – U Veterinarski institut u Kraljevu počelo je testiranje uzoraka na korona virus, a plan je da se obrađuju briseve sa područja Raškog, Rasinskog, Moravičkog, Šumadijskog i Zlatiborskog okruga. Proteklog vikenda Zavod za javno zdravlje… »

Uzorke iz Novog Pazara šalju na testiranje u Kraljevo

Danas pre 6 dana
Uzorci za test na Covid-19 za pacijente sa područja koje je u nadležnosti novopazarskog Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ) – Novi Pazar i Tutin, od danas, šalju se u laboratoriju Veterinarskog instituta u Kraljevu, koja je referentna za ovo područje. U… »

Veterinarski institut u Kraljevu počeo testiranje na korona virus: Nekoliko stotina uzoraka dnevno za pet okruga

Blic pre 6 dana
Veterinarski specijalistički institut Kraljevo (VSI) obavljaće testiranja uzoraka na KOVID-19. Dnevni kapacitet laboratorija je par stotina uzoraka, ali to zavisi od potreba samog terena. - Uzorke će dopremati Zavodi za javno zdravalje sa teritorije… »

Premijera komada „Brod ljubavi“ večeras uživo na internetu

Danas pre 6 dana
Pozorište u vreme vanrednog stanja Da je pozorište moguće i u vreme vanrednog stanja, dokazuje grupa umetnika iz Užica, Novog Pazara, Kraljeva, Lazarevca, Šapca i Beograda koji su se, oko te ideje, okupili u nedavno osnovano Izvanredno pozorište –… »

Vesti dana »