Kraljevo

Bekstvo u prirodu (2): Doručak uz žubor reke

Vesti online pre 5 dana
Vikendice i kuće za iznajmljivanje širom Srbije su tokom nedavnih uskršnjih i prvomajskih praznika planule, a slična situacija je bila i u vreme čitavog vanrednog stanja. Kako je virus ljude prikovao na duže unutar granica zemlje i po ukidanju… »

Dezinfekcija bez prestanka: Epidemiološke mere u Kraljevu

Večernje novosti pre 6 dana
Ekipe civilne zaštite, uz stručni nadzor Zavoda za javno zdravlje, nastavile su dezinfekciju javnih površina i objekata u Kraljevu, dok je JKP „Čistoća“ zadužena za dezinfekciju i pranje saobraćajnica. KRALjEVO – Iako je ukinuto vanredno… »

Užas kod osnovne škole u Kraljevu: Nožem izbo mladića, a drugom unakazio lice

Večernje novosti pre 6 dana
Osumnjičeni Nikola D. (36) iz Kraljeva nakon kraće svađe sa Denisom V. i Miloradom T, uzeo je nož kojim je izbo Denisa u predelu stomaka. Pokušaj ubistva u blizini osnovne škole "Svetozar Marković" u Kraljevu. Osumnjičeni Nikola D. (36) iz… »

Poreska uprava: Oduzeto 4.140 paklica cigareta

Dnevnik pre 6 dana
KRALjEVO: Inspektori Poreske policije u koordinaciji s MUP-om Kraljeva pronašli su i oduzeli ukupno 4.140 paklica cigareta bez akciznih markica, saopštila je danas Poreska uprava. Sprovođenjem pojačanih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije u… »

Pokušaj ubistva u Kraljevu: Muškarac izbo nožem dvojicu

Nova pre 6 dana
Osumnjičeni Nikola D. (36) iz Kraljeva nakon kraće svađe sa oštećenima Denisom V. i Miloradom T, obojica takoše iz Kraljeva, uzeo nož i istim zadao oštećenom Denisu ubod u predelu stomaka. Tim postupkom naneo je oštećenom teske telesne povrede… »

Sjajne vesti iz Kraljeva: Drugi dan bez novoobolelih od korona virusa

Kurir pre 6 dana
KRALJEVO - Štab za vanredne situacije Grada Kraljeva na elektronskoj sednici održanoj u ponedeljak konstatovao je da je epidemiološka situacija u gradu drugi dan nepromenjena, jer nisu registrovani novi pacijenti pozitivni na virus Kovid-19. - Od… »

Topličani se vraćaju životu i poslu brže nego što je preporučeno, biće problema sa kovidom ako se ne pridržavaju saveta…

RTS pre 7 dana
Sa smirivanjem epidemije, a nakon skoro dvomesečne pauze, u fabrikama Kompanije Leoni u Nišu, Prokuplju, Malošištu i Kraljevu, počeo je povratak radnika u proizvodne pogone. Obnova proizvodnje beleži se i u malim i srednjim preduzećima u Topličkom… »

Pokušaj ubistva u Kraljevu: Izvadio nož i ubo u stomak muškarca (26), posle napao još jednog mladića

Telegraf pre 7 dana
Zbog ubistva u pokušaju, uhapšen je N. D. (36). Policija u Kraljevu uhapsila je N. D. (36) iz ovog grada zbog sumnje da je u četvrtak izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i laka telesna povreda, potvrđeno je "Telegrafu". Sumnja se da je N. D. u… »

Uzorci iz Kraljeva na testiranju u laboratoriji „Vatreno oko“ u Beogradu

Danas pre 6 dana
Od danas, svi uzorci koji se uzimaju na teritoriji grada Kraljeva kojima se utvrđuje da li je neko lice pozitivno ili nije na virus SARS-CoV-2 koji izaziva zaraznu bolest Covid-19, biće testirani u laboratoriji „Vatreno oko“ u okviru Kliničkog… »

Horor scena u blizini osnovne škole u Kraljevu: Nožem ubo mladića, drugog isekao po licu!

Srbija danas pre 6 dana
U blizini osnovne škole "Svetozar Marković" u Kraljevu došlo je do pokušaja ubistva. Osumnjičeni Nikola D. (36) iz Kraljeva nakon kraće svađe sa oštećenima Denisom V. i Miloradom T, obojica takoše iz Kraljeva, uzeo nož i istim zadao oštećenom… »

Vremenska prognoza »

Kraljevo »
ponedeljak
Vedro
Vedro
9 ˚C
utorak
Pljuskovi
Pljuskovi
2˚ / 11˚
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
3˚ / 13˚

Vesti dana »