Kraljevo

Al ga povadi… „Gospodina Markovića poznajem od 14 godine…“- rekla Palmina poslanica (video)

U centar pre 7 dana
-Gospodina Dragana Markovića poznajem od svoje 14 godine. 26 godina ga poznajem kao dobrog sina, brižnog oca, požrtvovanog muža i dedu, kao domaćina koji poštuje sve tradicionalne vrednosti srpskog naroda“- rekla je poslanica Jedinstvene Srbije… »

OMV humanost još jednom na delu

Vrele gume pre 7 dana
OMV Srbija donirao tehničke uređaje deci iz SOS Dečijeg sela u Kraljevu OMV Srbija obezbedila je ove godine sredstva za donaciju radi kupovine tehničkih uređaja kao što su frižideri, mašina za pranje sudova i televizor, koji imaju za cilj… »

OMV donirao tehničke uređaje deci iz SOS Dečijeg sela u Kraljevu

Nedeljnik pre 7 dana
OMV Srbija obezbedila je ove godine sredstva za donaciju radi kupovine tehničkih uređaja kao što su frižideri, mašina za pranje sudova i televizor, koji imaju za cilj poboljšanje uslova boravka dece i mladih koji žive u SOS Dečijem selu Kraljevo… »

Nova.rs: Milutin Jeličić Jutka i jedan funkcioner u pritvoru, ostali pušteni

N1 Info pre 7 dana
Milutin Jeličić Jutka koji je u utorak priveden u prostorije SBPOK-a u Beogradu, još uvek nije dao iskaz. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. S obzirom da je većina osumnjičenih dala iskaze u toku jučerašnjeg dana u tužilaštvu… »

Otkriveno ko je “namestio“ mečeve Borca i Jagodine

Morava info pre 7 dana
ČAČAK – Evropska fudbalska federacija (UEFA) je dojavom o nameštenim utakmicama u srpskom fudbalu podigla mnogo prašine u našoj javnosti, a Fudbalski savez Srbije je brzo reagovao i kaznio Borac iz Čačka i Železničar iz Pančeva. Trenutno je… »

UEFA ima novu prijavu: U Srbiji sumnjiv 81 meč! Otkriveno ko je "namestio" mečeve Jagodine i Borca!

Srbija danas pre 7 dana
Ne stišava se bura u domaćem fudbalu. Nakon rigoroznih odluka UEFA i Fudbalskog saveza Srbije da se kazne ekipe Borca iz Čačka i Železničara iz Pančeve zbog sumnjivih aktivnosti u odigranom meču, ne stišava se bura oko srpskog fudbala. Prema… »

Jutka i jedan funkcioner u pritvoru, ostali pušteni

Nova pre 7 dana
Milutin Jeličić Jutka koji je u utorak priveden u prostorije SBPOK-a u Beogradu, kako saznajemo, još uvek nije dao iskaz, i njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. S obzirom da je većina osumnjičenih dala iskaze u toku jučerašnjeg… »

Skandal koji trese Srbiju: UEFA prijavila čak 81 sumnjiv meč, otkriveno i ko je ‘režirao’ mečeve Borca i Jagodine!

Hot sport pre 7 dana
Određeni koraci su već preduzeti… Evropska fudbalska federacija (UEFA) je dojavom o nameštenim utakmicama u srpskom fudbalu podigla mnogo prašine u našoj javnosti, a Fudbalski savez Srbije je brzo reagovao i kaznio Borac iz Čačka i Železničar… »

Sa „Morave“ avionom U Tursku: Evo o čemu su sve razgovarali generalni konzul Turske u Novom Pazaru i gradonačelnik…

Večernje novosti pre 9 dana
Foto: GU Kraljevo Ovom prilikom razgovaralo se o potencijalnom uspostavljanju avionske linije sa obližnjeg Aerodroma „Morava“ do Turske koji bi mnogo značio kraljevačkim, ali i privrednicima iz Novog Pazara i Sjenice, kao i sa severa Crne Gore koji… »

Stanje sve stabilnije: Na teritoriji Kraljeva 25 novih slučajeva infekcije

Večernje novosti pre 9 dana
Kraljevačka kovid bolnica / Foto G. Šljivić Do sada je u gradu na Ibru zvanično potvrđeno 18.805 slučajeva infekcije, od kojih je trećina – 6.928, registrovana od 18. februara ove godine. U Opštoj bolnici „Studenica“ hospitalizovano je 56… »

Vremenska prognoza »

Kraljevo »
četvrtak
Oblačno
Oblačno
11 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
10˚ / 24˚
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
8˚ / 15˚

Vesti dana »