Kraljevo

Informacije o koronavirusu:
ul. Slobodana Penezića br. 16ž, 36000 Kraljevo
064/8855-006
064/88-55-001

Četrdeset novčanih i dve zatvorske kazne zbog kršenja zabrane kretanja

Jugmedia pre 7 dana
Zbog kršenja mere zabrane kretanja, prekršajni sud u Nišu izrekao je od uvođenja policijskog časa 40 novčanih kazni i dve zatvorske kazne. Novčane kazne iznose od 25.000 do 100.000 dinara, dok je dužina zatvorskih kazni 20, odnosno 30 dana… »

Protiv nesavesnih građana podneto više od 160 prijava

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Kraljevo - Od stupanja na snagu Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije, policijski službenici na području Policijske uprave Kraljevo podneli su 37 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog kršenja ove… »

Niš: Zbog kršenja policijskog časa 40 novčanih i dve zatvorske kazne

Danas pre 7 dana
Prekršajni sud u Nišu izrekao je od uvođenja policijskog časa 40 novčanih kazni i dve zatvorske kazne zbog kršenja mere zabrane kretanja. Novčane kazne iznose od 25.000 do 100.000 dinara, dok je dužina zatvorskih kazni 20, odnosno 30 dana… »

Analiza uzoraka na korona virus od danas i u laboratoriji u Kraljevu

Morava info pre 7 dana
ČAČAK – U Veterinarski institut u Kraljevu počelo je testiranje uzoraka na korona virus, a plan je da se obrađuju briseve sa područja Raškog, Rasinskog, Moravičkog, Šumadijskog i Zlatiborskog okruga. Proteklog vikenda Zavod za javno zdravlje… »

Uzorke iz Novog Pazara šalju na testiranje u Kraljevo

Danas pre 7 dana
Uzorci za test na Covid-19 za pacijente sa područja koje je u nadležnosti novopazarskog Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ) – Novi Pazar i Tutin, od danas, šalju se u laboratoriju Veterinarskog instituta u Kraljevu, koja je referentna za ovo područje. U… »

Veterinarski institut u Kraljevu počeo testiranje na korona virus: Nekoliko stotina uzoraka dnevno za pet okruga

Blic pre 7 dana
Veterinarski specijalistički institut Kraljevo (VSI) obavljaće testiranja uzoraka na KOVID-19. Dnevni kapacitet laboratorija je par stotina uzoraka, ali to zavisi od potreba samog terena. - Uzorke će dopremati Zavodi za javno zdravalje sa teritorije… »

Premijera komada „Brod ljubavi“ večeras uživo na internetu

Danas pre 7 dana
Pozorište u vreme vanrednog stanja Da je pozorište moguće i u vreme vanrednog stanja, dokazuje grupa umetnika iz Užica, Novog Pazara, Kraljeva, Lazarevca, Šapca i Beograda koji su se, oko te ideje, okupili u nedavno osnovano Izvanredno pozorište –… »

Brisevi iz Šumadije analiziraće se u Veterinarskom institutu u Kraljevu

Ritam grada Kg pre 7 dana
Uzorci za obradu na koronavirus iz Šumadijskog okruga obrađivaće se u Veterinarskom institutu u Кraljevu. Ovoj specijalizovanoj ustanovi jutros su pristili prvi uzorci, a pored Šumadijskog, primaće briseve sa područja Raškog, Rasinskog… »

Veći nivo zaštite: Drugi krug dezinfekcije stambenih objekata u Kraljevu

Večernje novosti pre 7 dana
Kako je i najavljeno, pripadnici Odeljenja za poslove civilne zaštite u Kraljevu, započeli su drugi krug dezinfekcije svih 596 registrovanih stambenih objekata. KRALjEVO – Kako je i najavljeno, pripadnici Odeljenja za poslove civilne zaštite u… »

U laboratoriji u Batajnici počelo testiranje na korona virus: Dnevno će moći da se obrađuje do 1.000 uzoraka

Srbija danas pre 7 dana
Pored nje, i veterinarski instituti u Kraljevu i Nišu stavili svoje kapacitete na raspolaganje. U Direkciji za nacionalne referentne laboratorije (DNRL) u Batajnici počelo je testiranje uzoraka na korona virus. Kako je ranije najavila premijerka Ana… »

Vesti dana »