Luksemburg

Božić: Najburnija godina za nama, sloboda se ne prašta

Cenzolovka 01.01.2020
Godina za nama najburnija je godina od kako je N1 počeo sa radom, sa nikad većim brojem incidenata, rekao je izvršni producent N1 Igor Božić u Danu uživo. Nazivaju nas političkim protivnicima, podseća Božić i ocenjuje da je to idealan primer… »

“Ne smeta mi kad me porede sa Pantelićem, on je super čovek”

Nedeljnik 01.01.2020
Foto Tanjug/Profimedia Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je za Kurir da joj ne smeta kada je porede sa fudbalerom Markom Pantelićem, da je imala prilike da ga upozna i da joj deluje kao super čovek. “Marka Pantelića sam upoznala u poseti… »

Od 1. marta javni prevoz u Luksemburgu biće besplatan

Radio 021 31.12.2019
Vlada Luksemburga od 1. marta 2020. uvodi besplatni javni prevoz u svim autobusima, tramvajima i vozovima. Ovaj potez nazvan "Modu 2.0" nastavak je ranije odluke luksemburških vlasti da se od plaćanja javnog prevoza oslobode mlađi od 20 godina. "Ovaj… »

Za dečji osmeh nema prepreka

Vesti online 31.12.2019
Tradicionalno, kako to rade već godinama, humanitarac Hido Muratović i čitaoci „Vesti“ iz Austrije, Nemačke, Švedske, Danske i Luksemburga zajednički su, i ovog decembra, darivanjem novogodišnjih paketića, obradovali đake-pešake iz… »

Božić: Najburnija godina za nama, sloboda se ne prašta

N1 Info 31.12.2019
Godina za nama najburnija je godina od kako je N1 počeo sa radom, sa nikad većim brojem incidenata, rekao je izvršni producent N1 Igor Božić u Danu uživo. Nazivaju nas političkim protivnicima, podseća Božić i ocenjuje da je to idealan primer… »

"Samo nebo je granica": BiH među top 10 zemalja čiji je pasoš najviše napredovao

Blic 30.12.2019
Bosna i Hercegovina svrstala se među top deset zemalja u svetu sa najrazvijenijim pasošem u protekloj deceniji, i to zahvaljujući oslobađanju viza za putovanja u 64 zemlje, podaci su Passport Indexa. Nije iznenađujuće da Danska, Finska, Francuska… »

Foto: Luka Jović se vraća u reprezentaciju - zagrljaj i rešen nesporazum!

Mondo 30.12.2019
Reprezentacija će ući u baraž za EURO jača za napadača Reala. Reprezentacija će ući u baraž za EURO jača za napadača Reala. Prošle jeseni, Luka Jović napustio je reprezentaciju uoči utakmice protiv Luksemburga početkom septembra i posle toga… »

Od 1. marta 2020. počinje realizacija plana "Modu 2.0"! Povećaćemo broj radnika za još 200.000!

Alo 30.12.2019
Prosečna plata 2000 evra. Od sad i zvanično. Od 1. marta naredne godine, Vlada Luksemburga uvodi besplatni javni prevoz u svim autobusima, tramvajima i vozovima. Ovaj potez nazvan 'Modu 2.0' nastavak je ranije odluke luksemburških vlasti da se od… »

Pomirili se Tumbaković i Jović: Luka ponovo u reprezentaciji Srbije! Sa fudbalerom Reala na evro 2020 (foto)

Kurir 30.12.2019
Selektor Ljubiša Tumbaković i fudbaler Real Madrida Luka Jović izgladili su nesuglasice, pa će mladi napadač ubuduće biti na raspolaganju prvom stručnjaku "orlova". Do varnica na relaciji Jović - Tumbaković došlo je posle utakmice sa Portugalom… »

Uvode besplatan gradski prevoz, prednost vozovima

Srbija danas 30.12.2019
Samo će za karte u prvoj klasi biti potrebno da pripremite novčanik. Od 1. marta 2020. godine putnici u Luksemburgu više neće morati da kupuju karte za vožnju autobusima i vozovima. Koncept održivog transporta nazvan "Modu 2.0" zasnovan je na… »

Vesti dana »