Luksemburg

Kad Ronaldo zagrmi: Luksemburžani promenili teren, pa ga suše krpama

Mozzart sport 28.11.2019
Nije više "polje krompira" Kada zagrmi jedan od najboljih svetskih fudbalera – nije svejedno. Kristijano Ronaldo je isprozivao Luksemburžane posle utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a oni su ekspresno reagovali. Ronaldo je za teren na… »

Srbija 29. na FIFA rang listi

RTV 28.11.2019
CIRIH - Fudbalska reprezentacija Srbije napredovala je četiri pozicije na najnovijoj rang listi Međunarodne fudbalske federacija (FIFA) i sada zauzima 29. mesto, objavljeno je danas na sajtu FIFA. Posle pobede protiv Luksemburga i remija sa Ukrajinom u… »

Srbija napredovala do 29. mesta na Fifinoj rang-listi

RTS 28.11.2019
Reprezentacija Srbije napredovala je četiri pozicije na najnovijoj rang-listi Međunarodne fudbalske federacije i sada zauzima 29. mesto, objavljeno je danas na sajtu Fife. Posle pobede protiv Luksemburga i remija sa Ukrajinom u kvalifikacijama za EP… »

Skok za četiri mesta, Srbija 29. na Fifa rang listi

RTS 28.11.2019
Fudbalska reprezentacija Srbije napredovala je četiri pozicije na najnovijoj rang listi Međunarodne fudbalske federacija i sada zauzima 29. mesto, objavljeno je na sajtu Fifa. Posle pobede protiv Luksemburga i remija sa Ukrajinom u kvalifikacijama za… »

Slobodna Televizija: SBB guši slobodu medija u Srbiji

Cenzolovka 28.11.2019
Kompanija SBB i dalje odbija da zaključi ugovor o distribuciji sa Slobodnom televizijom, iako je ta TV pre skoro mesec dana dobila od REM-a dozvolu za televizijsko emitovanje. „Na ovaj način SBB grubo krši slobodu medija u Srbiji tako što koristi… »

Slobodna televizija: SBB guši slobodu medija u Srbiji

Dnevnik 27.11.2019
BEOGRAD: Kompanija SBB i dalje odbija da zaključi ugovor o distribuciji sa Slobodnom televizijom, iako je ta TV pre skoro mesec dana dobila od REM-a dozvolu za televizijsko emitovanje. Na ovaj način SBB grubo krši slobodu medija u Srbiji tako što… »

"Kapetan" Junker napušta brod

RTV 25.11.2019
BON - Na čelo Evropske komisije 1. decembra dolazi Ursula fon der Lajen, koja će zameniti Žan Klod Junkera, koji je u svom poslednjem govoru rekao da je tokom petogodišnjeg mandata preživeo i lepe i tmurne dane. "Ne odlazim ni tužan, a ni preterano… »

Pao deo ledene skulpture i usmrtio dvogodišnjeg dečaka u Luksemburgu

Dnevnik 25.11.2019
Na božićnom sajmu u Luksemburgu odlomljeni deo ledene skulpture pao je na dete i ubio ga. Tragična nesreća dogodila se u nedeljlu na božićnom. Svedoci su ispričali da se kasnije skulptura u potpunosti srušila i raspala, piše Independent… »

Ronaldo besan na Sarija, poručio šta jedino želi, trener na šmekerski način odgovorio javnosti

Alo 25.11.2019
Iskustvo pre svega. Juventus je posle preokreta savladao Atalantu prošle subote (3:1), a u timu nije bilo Kristijana Ronalda. Trener Juventusa, Mauricio Sari izostavio je Portugalca zbog navodne povrede, ali su odmah krenule spekulacije, jer, Ronaldo je… »

Dečak (2) došao na sajam, posle par minuta bio je mrtav!

Alo 25.11.2019
Sajam je zatvoren i policija istražuje kako je došlo do nesreće. Svedoci su ispričali da se kasnije skulptura u potpunosti srušila i raspala. Dečak (2) poginuo je nakon što je na njega pao deo ledene skulpture, prenosi Daily Mail. Tragedija se… »

Vesti dana »