Luksemburg

Skoro dve trećine stanovnika EU čita vesti na internetu

Danas pre 31 dan
Podaci Eurostata Internet se najviše koristi za primanje i slanje mejlova (75 odsto), za pronalazak informacija o robi i uslugama (68 odsto), za dopisivanje (67 odsto) i čitanje vesti (63 odsto), pokazalo je istraživanje Eurostata. Tokom 2019. godine… »

Stjepanović postao 50. član tima Srbije za Igre u Tokiju!

Telegraf pre 31 dan
Veliki uspeh Velje. Srpski plivač Velimir Stjepanović izborio je učesće na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je isplivao A normu na 200 metara slobodnim stilom. Stjepanović je postao jubilarni 50. član olimpijskog tima Srbije u Tokiju, a do… »

Fikret-ef. Kalabić: Hajka na akademika Zukorlića je neuspjeli pokušaj KOS-a

Sandžak press pre 31 dan
Fikret ef. Kalabić rođen je 16.11.1970. godine u Rujnici kod Zavidovića u Bosni i Hercegovini. Završio je medresu i Islamski pedagoški fakultet u Zenici, odsjek Islamska vjeronauka. Trenutno je na master studiju na istom fakultetu. Imam je u džematu… »

Još jedan putnik za tokio: Plivač Velimir Stjepanović 50. član olimpijskog tima

Kurir pre 31 dan
Srpski plivač Velimir Stejepanović izborio je učesće na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je isplivao A normu na 200 metara slobodnim stilom. Stjepanović je postao jubilarni 50. član olimpijskog tima Srbije u Tokiju, a do olimpijske vize stigao je… »

Bravo veljo majstore: Stjepanović postao 50. član tima Srbije za OI u Tokiju

Srbija danas pre 31 dan
Blista na mitingu u Luksemburgu. Srpski plivač Velimir Stjepanović izborio je učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je isplivao A normu na 200 metara slobodnim stilom. Stjepanović je postao jubilarni 50. član olimpijskog tima Srbije u… »

Stjepanović isplivao normu za Olimpijske igre

RTV pre 31 dan
LUKSEMBURG - Velimir Stjepanović overio je vizu za Igre u Tokiju i postao 50. član srpskog olimpijskog tima. Srpski plivač Velimir Stjepanović uspeo je da ispliva normu na 200 metara slobodnim stilom za Olimpijske igre. Učinio je to na mitingu u… »

Beograđanin na pragu transfera na Ostrvo, premijerligaš ga čeka do petka

Mozzart sport pre 31 dan
Čudesna priča momka Danela Sinanija. Rođeni Beograđanin, reprezentativac, ne igra za Srbiju, a nalazi se pred transferom u englesku Premijer ligu! Ovo je priča o Danelu Sinaniju. Momku rođenpom u srpskoj prestonici pre 22 godine koji trenutno igra… »

Stjepanoviću za dve stotinke izmakla olimpijska viza

Večernje novosti 26.01.2020
Naš plivač je osvojio zlato na 200 m kraul na mitingu u Luksemburgu uz vreme 1.47,04, koje mu, ipak, nije overilo kartu za Tokio. VELIMIRA Stjepanovića delile su dve stotinke od olimpijske „A“ norme na 200 m kraul na mitingu u Luksemburgu. Naš… »

Stjepanović isplivao normu za Olimpijske igre

Sportski žurnal pre 31 dan
Srpski as standard 1:46,99 za 200 slobodno isplivao u toku trke na 400 metara, na 100 slobodno nedostajale dve stotinke do „A“ norme. Sreća je konačno pogledala Velimira Stjepanovića. Višestruki šampion Evrope izborio je normu na 200 slobodno za… »

Telekom pozivao United Mediju da im pošalje predlog ugovora za svih 19 kanala

Danas 24.01.2020
Telekom pozivao United Mediju da im pošalje predlog ugovora za svih 19 kanala, uključujući Sport Klub, Nova s, Nova sport, N1, navodi se u saopštenju Telekoma. Kako se navodi u saopštenju ponuda mora da bude u skladu sa Zakonima Republike Srbije… »

Vesti dana »