Luksemburg

Jeftin novac i papreni kvadrati: Tržište nekretnina u Srbiji je na granici eksplozije, ali balon je pred pucanjem i u…

Blic pre 17 dana
Cene nekretnina u Srbiji su poslednjih godina doživele vrtoglav skok, pa su tako od 2016. narasle za 30 odsto. Međutim, Srbija nije usamljena u rastu cena kvadrata, jer se slična situacija dešava širom Evrope. Tako su, jednako kao kod nas, cene… »

Astronomske cene nekretnina u Srbiji - tržište pred pucanjem: Evo koliko treba izdvojiti za kvadrat u Beogradu u odnosu na…

Srbija danas pre 18 dana
Poznavaoci domaćeg tržišta tvrde da ove godine ne treba očekivati značajnije promene ionako paprenih cena kvadrata u Srbiji. Cene nekretnina u Srbiji su poslednjih godina doživele vrtoglav skok, pa su tako od 2016. narasle za 30 odsto. Međutim… »

Zajedničko obraćanje sudu EU

Danas pre 18 dana
Predlog rešenja spora Slovenije i Hrvatske oko arbitraže Poverenik Evropske komisije za krizne situacije i civilnu zaštitu Janez Lenarčić predložio je da se Hrvatska i Slovenija zajednički obrate Sudu EU-a u Luksemburgu koji se prošli nedelje… »

Svaki deseti zaposleni u Srbiji je u riziku od siromaštva

Kamatica pre 19 dana
Statistička kancelarija EU navodi da su stalno zaposleni u duplo manjem riziku od siromaštva u odnosu na ljude zaposlene po ugovoru ili na određeno vreme, koji su izloženi socijalnom riziku u 15,7% slučajeva. Rizik od siromaštva u Srbiji više… »

Fatma Idrizović: Odbila sam poziv iz Amerike, mogu da uspem i odavde

Danas pre 18 dana
Teniserka (15) za Danas o pozivu u Fed kup reprezentaciju Srbije Ime Fatme Idrizović stare samo 15 godina na listi seniorskog Fed kup tima Srbije za mečeve protiv Luksemburga i Švedske u prvom kolu Evroafričke zone (5-8. februar) nije iznenađenje za… »

Jana napravila haos na romskoj svadbi, pare pljuštale sa svih strana! (foto)

Alo pre 19 dana
Janu su vlasnici dovezli u luks automobilu... Folk pevačica Jana Todorović poznata je kao zvezda romskih veselja na kojima se bukvalno otimaju oko nje. Ona je sinoć pevala jednu svadbu u Luksemburgu gde je dočekana nesvakidašnje. Janu su vlasnici… »

Đuričić: Svi pričaju o Halandu... Imamo kvalitetniji tim od Skandinavaca i ogroman motiv

Sportski žurnal pre 19 dana
Dobre igre u poslednje vreme verovatno će asa Sasuola da ostave na spisku reprezentativaca i za baraž meč sa Norveškom 26. marta. Filip Đuričić bio je izbor selektora LJubiše Tumbakovića za novembarske kvalifikacione utakmice Srbije protiv… »

Sud odbio žalbu Evrolige i naložio da plati skoro milion evra FIBA Evropi

Sportski žurnal pre 19 dana
Sud u Luksemburgu odbio je odluku Evrolige, a sredstva koja će FIBA inkasirati biće u budžetu projekta „NJen svet, njena pravila”. Sud u Luksemburgu doneo je konačnu odluku povodom žalbe Evrolige na prvobitnu presudu ovog tela, a koja se tiče… »

FIBA u pravu, Evroliga mora da plati

Alo pre 19 dana
Košarkaške zavrzlame. U skladu sa najavama, sud u Luksemburgu je odbio žakbu Evrolige. Sud je doneo konačnu odluku povodom žalbe Evrolige na prvobitnu presudu ovog tela, a koja se tiče spora između FIBA Evrope i EKA. Po ovoj presudi, Evroliga će… »

Fed kup tim Srbije otputovao u Luksemburg na takmičenje i grupe Evro-afričke zone

Telegraf pre 20 dana
U nedelji koja je pred nama MTS Fed kup selekcija Srbije učestvovat će u takmičenju I grupe Evro-afričke zone za 2020. godinu. Fed kup selekcija Srbija je krenula u Luksemburg na takmičenje I grupe Evro-afričke zone. Put Luksemburga iz Beograda su… »

Vesti dana »

Zbog korona-virusa izolovani gradovi u Italiji

Dojče vele pre 1 satjoš 12 povezanih

Sećanje na rimsku katastrofu

Mozzart sport pre 57 minutajoš 8 povezanih