Luksemburg

Sud odbio žalbu Evrolige i naložio da plati skoro milion evra FIBA Evropi

Sportski žurnal pre 24 dana
Sud u Luksemburgu odbio je odluku Evrolige, a sredstva koja će FIBA inkasirati biće u budžetu projekta „NJen svet, njena pravila”. Sud u Luksemburgu doneo je konačnu odluku povodom žalbe Evrolige na prvobitnu presudu ovog tela, a koja se tiče… »

FIBA u pravu, Evroliga mora da plati

Alo pre 24 dana
Košarkaške zavrzlame. U skladu sa najavama, sud u Luksemburgu je odbio žakbu Evrolige. Sud je doneo konačnu odluku povodom žalbe Evrolige na prvobitnu presudu ovog tela, a koja se tiče spora između FIBA Evrope i EKA. Po ovoj presudi, Evroliga će… »

Fed kup tim Srbije otputovao u Luksemburg na takmičenje i grupe Evro-afričke zone

Telegraf pre 24 dana
U nedelji koja je pred nama MTS Fed kup selekcija Srbije učestvovat će u takmičenju I grupe Evro-afričke zone za 2020. godinu. Fed kup selekcija Srbija je krenula u Luksemburg na takmičenje I grupe Evro-afričke zone. Put Luksemburga iz Beograda su… »

Vreme je da nas i teniserke obraduju; Ječmenica: Devojke su pokazale kvalitet, verujem u njih

Večernje novosti pre 24 dana
Selektorka Fed kup tima Srbije Tatjana Ječmenica rekla je danas da su sprske teniserke pokazale svoj kvalitet i da će dati sve od sebe da trijumfuju na turniru Evro-afričke zone. Selektorka Fed kup tima Srbije Tatjana Ječmenica rekla je danas da su… »

Fed kup tim Srbije otputovao u Luksemburg na takmičenje

Danas pre 25 dana
MTS Fed kup tim Srbije otputovao u Luksemburg na takmičenje I grupe Evro-afričke zone 2020, saopštio je Teniski savez Srbije. U nedelji koja je pred nama MTS Fed kup selekcija Srbije učestvovaće u takmičenju I grupe Evro-afričke zone za 2020… »

Ječmenica: "Devojke pokazale kvalitet, verujem u njih"

Sportske.net pre 25 dana
Selektorka Fed kup tima Srbije Tatjana Ječmenica rekla je danas da su sprske teniserke pokazale svoj kvalitet i da će dati sve od sebe da trijumfuju na turniru Evro-afričke zone. "Okupili smo se na aerodromu 'Nikola Tesla' u Beogradu i krećemo put… »

Ječmenica: Devojke su pokazale kvalitet, verujem u njih

B92 pre 25 dana
Selektorka Fed kup tima Srbije Tatjana Ječmenica rekla je da će njene izabranice dati sve od sebe da trijumfuju na turniru Evro-afričke zone. Selekcija Srbije otputovala je u Luksemburg, gde će igrati u I grupi protiv domaćina i Švedske. "Okupili… »

Sud EU se proglasio nenadležanim za odlučivanje u sporu Hrvatske i Slovenije

RTV pre 27 dana
LUKSEMBURG - Sud EU proglasio se danas u Luksemburgu nenadležnim po slovenačkoj tužbi protiv Hrvatske zbog navodne povrede evropskog prava zbog nesprovođenja arbitražne odluke o granici. Ovakvom odlukom Sud je prihvatio hrvatski prigovor o… »

Sud EU proglasio se nenadležnim za tužbu Slovenije protiv Hrvatske

N1 Info pre 27 dana
Sud Evropske unije proglasio se danas u Luksemburgu nenadležnim za slovenačku tužbu protiv Hrvatske zbog navodne povrede evropskog prava uzrokovane nesprovođenjem arbitražne odluke o granici. Sud je time prihvatio hrvatski prigovor o nenadležnosti i… »

Sud EU nije nadležan za spor Slovenije i Hrvatske: "To ništa ne menja"

B92 pre 27 dana
Ljubljana -- Povodom presude suda EU da nije nadležan za slovenačku tužbu protiv Hrvatske, predsednik Slovenije Borut Pahor ocenio je da ona za Sloveniju ništa ne menja. "Pitanje granice s Hrvatskom je rešeno, ali susedna i prijateljska država još… »

Vesti dana »