Luksemburg

Holanđani najviše rade od kuće u EU, Bugari najmanje

Danas pre 16 dana
Sve više zaposlenih koji ponekad ostanu da rade od kuće U 2018. godini 5,2 odsto zaposlenih osoba od 15 do 64 godine u Evropskoj uniji radilo je od kuće, a ne sa radnog mesta. Ovaj udeo se konstantno kretao oko pet odsto tokom poslednje decenije… »

Ko je Fatma Idrizović, najperspektivnija mlada teniserka?

Sandžak press pre 16 dana
Višestruka šampionka Srbije, reprezentativka na svim juniorskim nivoima (ekipno i pojedinačno), prvi reket Srbije na juniorskoj ITF listi, vanserijski talentovana 15-godišnja Fatma Idrizović uskoro će ostvariti još jedan teniski san, obući će… »

MTS Fed kup tim Srbije sutra protiv Luksemburga kreće u bitke

Danas pre 17 dana
Prvi meč u 2020. MTS Fed kup selekcija Srbije odigraće u četvrtak od 16 časova protiv selekcije domaćina u okviru Grupe A na takmičenju I grupe Evro-afričke zone za 2020. godinu koje se održava u Luksemburgu. Takmičenje se odvija po round robin… »

Švajcarska najskuplja po troškovima života, Srbija na 98. mestu

Radio 021 pre 17 dana
Švajcarska je zemlja sa najvećim troškovima života na svetu, a na rang listi najskupljih zemalja za život poslovnog magazina "Ceoworld" slede Norveška i Island, dok je Srbija na 98. poziciji. U određivanju pozicije na rang listi uzimane su u obzir… »

Švajcarska najskuplja za život, Srbija na 98. mestu

Kamatica pre 18 dana
U određivanju pozicije na rang listi uzimane su cene stanarine, namirnica, odeće, taksija, režija, interneta, prevoza i obroka u restoranima. Među prvih deset na ovoj listi su još Danska, Luksemburg, Japan, Bahami, Izrael, Singapur i Južna Koreja… »

Švajcarska najskuplja za život, Srbija među jeftinijim u komšiluku

BizLife pre 17 dana
Foto: Pixabay Švajcarska je zemlja sa najvećim troškovima života na svetu, a na rang listi najskupljih zemalja za život poslovnog magazina „Ceoworld“ slede Norveška i Island, dok je Srbija na 98. poziciji. U određivanju pozicije na rang listi… »

Srpkinje spremne za borbu: Naše teniserke napadaju Luksemburg i Švedsku

Kurir pre 17 dana
Prvi meč u 2020. MTS Fed kup selekcija Srbije odigraće u četvrtak sa početkom od 16 časova protiv selekcije domaćina u okviru Grupe A na takmičenju I grupe Evro-afričke zone za 2020. godinu koje se održava u Luksemburgu. Takmičenje se odvija po… »

Srpkinje veruju da će prebroditi grupu

Alo pre 17 dana
Prvi rival je Luksemburg. Takmičenje u FED kupu počinje u četvrtka. Fed kup reprezentacija Srbije odigraće prvi meč u četvrtak sa početkom od 16 časova protiv selekcije domaćina Luksemburga u okviru Grupe A na takmičenju I grupe Evro-afričke… »

Počinje fed kup: Srpkinje jure svetsku grupu

Srbija danas pre 17 dana
U četvrtak od 16 časova protiv domaćina. Fed kup selekcija Srbije odigraće u četvrtak sa početkom od 16 časova protiv selekcije domaćina Luksemburga u okviru Grupe A na takmičenju I grupe Evro-afričke zone za 2020. godinu. Takmičenje se odvija… »

Ko je Fatma Idrizović, NAJPERSPEKTIVNIJA MLADA teniserka?

IndeksOnline pre 17 dana
NOVI PAZAR – Višestruka šampionka Srbije, reprezentativka na svim juniorskim nivoima (ekipno i pojedinačno), prvi reket Srbije na juniorskoj ITF listi, vanserijski talentovana 15-godišnja Fatma Idrizović uskoro će ostvariti još jedan teniski san… »

Vesti dana »