Luksemburg

LuksErom od Luksemburga do Beograda od juna 2021

RTV 22.01.2021
LUKSEMBURG - Aviokompanija LuksEr (LuxAir) najavila je otvaranje direktne aviolinije od Luksemburga do Beograda, a prvi avion bi trebalo da poleti 3. juna. Letovi će biti obavljani dva puta nedeljno, četvrtkom i subotom, a promotivna cena karte… »

Evropska investiciona banka: Borba s pandemijom i ekonomskim posledicama prioritet

RTV 22.01.2021
LUKSEMBURG - Evropska investiciona banka je prošle godine uložila 77 milijardi evra u borbu sa kovidom i klimatskim promenama, rečeno je na konferenciji za novinare o godišnjim rezultatima EIB. Navedeno je da jedna trećina novca plasirana za… »

Aviokompanija LuxAir od 3. juna povezuje Luksemburg i Beograd

N1 Info 22.01.2021
Aviokompanija LuxAir najavila je dalje povezivanje Luksemburga i regiona Zapadnog Balkana pokretanjem nove linije ka Beogradu. Prvi avion te kompanije koji će direktno povezati Luksemburg i Beograd trebalo bi da poleti 3. juna. Letovi će biti obavljani… »

Švajcarska skinula Srbiju sa "crvene liste"

Radio 021 22.01.2021
Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je Srbiju sa "crvene liste". Sa liste rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku povezan sa obaveznim karantinom, skinute su i Danska, Gruzija, Hrvatska, kao i Luksemburg. Skidanje sa… »

Piratski juriš na Češki parlament: Njihova stranka ima velike izglede na jesenjim izborima! (video)

Kurir 21.01.2021
Ako je verovati anketama oni su danas druga najomiljenija politička stranka u Češkoj. Sigurno je sledeće: Češki Pirati sa Zdenjekom Hržibom imaju mesto gradonačelnika Praga i uz to su treća najjača snaga u donjem domu Parlamenta. Pored toga… »

Švajcarska skinula Srbiju sa crvene liste

Sputnik 21.01.2021
Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je od danas Srbiju sa „crvene liste“. Sa „crvene liste“ rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku povezan sa obaveznim karantinom, skinute su i Danska, Gruzija, Hrvatska, kao i… »

Srbija skinuta sa crvene liste: Važno obaveštenje za naše građane koji žive u Švajcarskoj

Blic 21.01.2021
Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je od danas Srbiju sa "crvene liste". Sa "crvene liste" rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku povezan sa obaveznim karantinom, skinute su i Danska, Gruzija, Hrvatska, kao i Luksemburg… »

Švajcarska skinula Srbiju sa "crvene liste": Važno obaveštenje za građane koji ispunjavaju ovaj uslov!

Mondo 21.01.2021
Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je danas Srbiju sa "crvene liste". Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je danas Srbiju sa "crvene liste". Sa "crvene liste" rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku… »

Srbija skinuta sa crvene liste: Ukida se karantin za srpske državljanje koji imaju boravišne dozvole u Švajcarskoj!

Kurir 21.01.2021
Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je od danas Srbiju sa "crvene liste". Sa "crvene liste" rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku povezan sa obaveznim karantinom, skinute su i Danska, Gruzija, Hrvatska, kao i Luksemburg… »

Švajcarska skinula Srbiju sa crvene liste

RTV 21.01.2021
BERN - Savezna agencija za zdravstvo (BAG) Švajcarske skinula je od danas Srbiju sa „crvene liste“. Sa „crvene liste“ rizičnih zemalja, iz kojih je ulazak u Švajcarsku povezan sa obaveznim karantinom, skinute su i Danska, Gruzija, Hrvatska, kao… »

Vesti dana »