Luksemburg

"Kazna za uši" - o radiju govore Ivan Varnju i Vitomir Simurdić

Radio 021 pre 30 dana
U okviru januarskog ciklusa "Govorim, dakle postojim", danas, 28. januara u Radio kafeu biće upriličen razgovor "Kazna za uši" u kojem će radijski voditelji Vitomir Simurdić i Ivan Varnju pričati o fenomenu radija, nekada i danas. Nekada je posao… »

Junajted medija obrće milione, a dobija subvencije

Cenzolovka pre 30 dana
Finansijski izveštaj kompanije "Adrija Luksko grup" iz Luksemburga, u okviru koje posluje i "Junajted medija" u Srbiji, ali i povezana firma SBB, pokazuju da ova preduzeća koriste benefite Srbije, pišu "Novosti". Tako je SBB dobio podsticaje od… »

Od "Junajted grupe" ni jedan dinar za autorska prava: Zašto su povlašćeni TV kanali koji rade u Srbiji, a prijavljeni su u…

Večernje novosti pre 31 dan
Strasti između kompanije "Junajted grupa" i brenda "Supernova" se ne stišavaju i otvoreni "rat" saopštenjima, zbog neuspešnih pregovora oko emitovanja kanala N1, Sport klubova, Nove S, samo se nastavlja. REGULATORNO telo za elektronske medije trebalo… »

Fond iz Luksemburga preuzeo tri marine u Hrvatskoj

Nova ekonomija pre 31 dan
Luksemburški investicioni fond CVC Capital Partners otkupio je od turske Dogus grupe D-Marin brend, čime je postao vlasnik i tri marine u Hrvatskoj - Dalmacije u Sukošanu, Borika u Zadru i Mandaline u Šibeniku, prenosi Index.hr. Turska kompanija je… »

CISCO: Zapadni Balkan najgori u Evropi po digitalnoj spremnosti

N1 Info pre 30 dana
Države Zapadnog Balkana najgore su u Evropi kada je u pitanju nivo digitalne spremnosti, a u svetu se nalaze među prosečnim zemljama, pokazuje analiza kompanije CISCO. Prema tom izveštaju, Crna Gora je najbolje plasirana zemlja regiona; od ukupno 141… »

Monći završio zanimljiv posao - nastupao za tri reprezentacije, igrao protiv Zvezde i stiže iz Bajerna!

Sportske.net pre 31 dan
Ipak se ne radi o pozajmici, iako se o takvoj opciji najviše govorilo prethodnih dana. Talentovani vezista Rajan Johanson danas je postao novi član Sevilje pošto je stigao iz minhenskog Bajerna, potvrdio je tim iz Andaluzije. Momak rođen 2001. godine… »

Televizija n1 je povlašćena i ne podleže našim zakonima: Dragiša Kovačević pita zašto REM dozvoljava da stranci…

Večernje novosti 22.01.2020
Novinar Dragiša Kovačević optužuje REM za novonastalu krizu između kablovskih operatera u Srbiji i tvrdi. REGULATORNO telo za elektronske medije (REM) je najveći krivac za situaciju u kojoj se nalazi tržište kablovske televizije i za sadašnje… »

Francuska carina zaplenila 26 kilograma kokaina u tovaru banana

IndeksOnline 21.01.2020
PARIZ – Francuska carina zaplenila je 26 kilograma kokaina sakrivenog u tovaru banana u jednom kamionu na autoputu na istoku zemlje, saopštile su danas lokalne pravosudne vlasti.Vozač kamiona hladnjače zaustavljen je prošlog utorka na putu iz… »

Francuska carina zaplenila 26 kilograma kokaina u tovaru banana

Novi magazin 21.01.2020
Francuska carina zaplenila je 26 kilograma kokaina sakrivenog u tovaru banana u jednom kamionu na autoputu na istoku zemlje, saopštile su danas lokalne pravosudne vlasti. Vozač kamiona hladnjače zaustavljen je prošlog utorka na putu iz Barselone ka… »

Više od trećine domaćinstava u Grčkoj ne može da plati komunalne usluge

N1 Info 20.01.2020
Više od jedne trećine domaćinstava u Grčkoj tokom 2018. godine nije bilo u mogućnosti da plati račune za komunalne usluge, pokazuje najnovija analiza Eurostata. Prema podacima, 36 odsto domaćinstava u Grčkoj nije moglo da plati račune za… »

Vesti dana »