Marko Grujić

Čuveni Nusret služio je Mesija, Bočelija, fudbalere Reala, a sada i Katarinu Grujić

Telegraf 29.12.2020
Pevačica je u društvu dečka Marka Gobeljića uživala u čuvenom restoranu u Dubaiju. Katarina Grujić i njen dečko, fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić, već danima uživaju na odmoru u Dubaiju. Oni su u ponedeljak veče bili u restoranu čuvenog… »

Preplanula Katarina Grujić baškari se na plaži u belom kupaćem kostimu, instagram se usijao od komentara (foto)

Alo 28.12.2020
Zapalila Dubai. Pevačica trenutno se nalazi u Dubaiju gde uživa sa dečkom Markom Gobeljićem, odakle redovno objavljuje svoje fotografije i pokazuje luksuz koji ih okružuje. Katarina Grujić Katarina Grujić Naime, Kaća je pozirala u bikiniju i… »

Bretelice spuštene, grudi u krupnom planu: Vreli kadrovi seksi Kaće Grujić iz Dubaija! (foto)

Mondo 28.12.2020
Ko ne bi zavideo Gobeljiću? Ko ne bi zavideo Gobeljiću? Pevačica Katarina Grujić trenutno uživa u Dubaiju sa dečkom, fudbalerom Markom Gobeljićem, koji je za ovo raskošno letovanje/zimovanje navodno izdvojio čak 15.000 evra. Da atraktivna… »

Žari i pali u Dubaiju: Katarina Grujić u minijaturnom bikiniju, grudi samo što ne ispadnu, i nema ko se ne okreće za njom

Blic 28.12.2020
Pevačica Katarina Grujić uživa u Dubaiju sa dečkom Markom Gobeljićem, odakle redovno objavljuje svoje fotografije i pokazuje luksuz koji ih okružuje. Naime, Kaća je pozirala u bikiniju i istakla svoje atribute i nema sumnja da su se svi okretali za… »

Grujićka u minijaturnom kupaćem i bez trunke šminke! Kaća žari i pali u Dubajiu, nema ko se nije okrenuo za njom! (video)

Kurir 28.12.2020
Pevačica Katarina Grujić je sa fudbalerom Markom Gobeljićem otputovala u Dubai, a ona svakodnevno svoje pratioce na svom Instagram profilu obraduje fotografijom ili video snimkom sa putovanja. Naime, sada je Kaća na Instagram storiju objavila snimak… »

Katarina Grujić se skinula u kupaći iz koga su joj ispale grudi, svi čestitaju Gobeljiću na jednoj stvari (foto/video)

Alo 27.12.2020
Pratioci Katarine Grujić zahvalili Marku na lepoj slici... Pevačica sa dečkom Markom Gobeljićem trenutno se nalazi u Dubaiju. Svakodnevnim objavama pokazuje na koji način provode vreme i kako uživaju. Čak i na odmoru i vrelim temperaturama… »

Grujićka zapalila dubai! Skinula se u kupaći pa sve oborila s nogu: Svi čestitaju Gobeljiću na jednoj stvari! (video)

Kurir 27.12.2020
Pevačica Katarina Grujić sa dečkom Markom Gobeljićem trenutno se nalazi u Dubaiju. Njih dvoje svakodnevno obraduju svoje pratioce objavama sa egzotičnog putovanja. Naime, Katarina je iznenadila svoje pratioce fotografijom u kupaćem kostimu koja je… »

Pogled od 15.000 evra: Pevačica se skinula u kupaći - grudi ispadaju, fudbaler slika! (foto)

Mondo 27.12.2020
Pratioci Katarine Grujić zahvalili Marku Gobeljiću na "lepoj slici" Pratioci Katarine Grujić zahvalili Marku Gobeljiću na "lepoj slici" "Dečko ti je talentovan za fotografiju", napisali su pratioci atraktivne pevačice Katarine Grujić, koja s… »

Kaća i Gobeljić pucaju od romantike: Fudbaler i pevačica plešu dok je on grli oko struka

Telegraf 26.12.2020
Oni su nedavno proslavili 6 meseci veze, a sada uživaju u toplijim krajevima. Popularna pevačica Katarina Grujić i njen dečko, fudbaler Marko Gobeljić uživaju na odmoru u Dubaiju, a ne libe se da pokažu i koliko su romantični. Naime, pevačica i… »

Gobelja uhvatio kaću oko struka, A onda su zaplesali: Grujićka raspametila izgledom u Dubajiu, nema ko joj ne bi pozavideo…

Kurir 26.12.2020
Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić svakodnevno pokazaju koliko uživaju u vezi, a često i sa svojim pratiocima podele emotivne trenutke sa romantičnog putovanja na koje su otišli pre nekoliko dana. Naime, njih dvoje se trenutno… »

Vesti dana »