Marko Grujić

Romantična poruka u pesku: Kaća Grujić pokazala koliko voli Gobeljića, on joj odmah odgovorio! (foto)

Mondo 25.01.2021
Nedavno proslavili sedam meseci veze. Nedavno proslavili sedam meseci veze. Da Katarina Grujić i Marko Gobeljić uživaju u ljubavi govori još jedna pevačicina objava na Instagramu. Iako je nastala nešto ranije kada su bili na zajedničkom odmoru u… »

PRVA SVAĐA! Gobelja NAPAO Kaću zbog seksi slika!

Svet & Skandal 24.01.2021
Katarina Grujić na korak je od braka sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a kako saznajemo, nedavno im se desila prva, ozbiljnija svađa. Naime, fudbaler Crvene zvezde otputovao je na Kipar sa klubom gde ima pripreme, a pevačica je sa sestrom i drgaricama… »

Kaća Grujić slavi Svetog Jovana: Ove godine uz najbliže, a u luksuznoj vili je sve spremno! (foto)

Mondo 20.01.2021
Ove godine u skromnijim uslovima. Ove godine u skromnijim uslovima. Pevačica Katarina Grujić proslavlja danas krsnu slavu Svetog Jovana, ali ne kao prethodnih godina. Ove godine u svojoj luksuznoj vili slavi u nešto skromnijim uslovima zbog… »

Grujićeva slavi u krugu porodice: Ispoštovala običaje, tu joj je sestra, a napravila je i hit snimak sa dečkom gobeljom…

Kurir 20.01.2021
Katarina Grujić danas slavi Svetog Jovana, pa je sa svima podelila momenat iz svog doma na Voždovcu. Pevačici su na slavu prethodnih godina dolazile kolege i prijatelji sa estrade, pa se veselilo do jutra, a ovaj put je nešto drugačije u njenoj… »

"Stigao bejb": Kaća Grujić se pohvalila novom slikom sa Gobeljićem, fudbaler je ljubio

Telegraf 18.01.2021
Pevačica i fudbaler uživaju u ljubavi. Katarina Grujić već uveliko uživa u vezi sa Markom Gobeljićem, a da je ljubav cveta, svedoči i nova objava pevačice. Naime, popularni Gobelja je bio na mini pripremama na Kipru sa Crvenom zvezdom, a nakon… »

Katarina Grujić nakon Dubaija ponovo otputovala sa Gobeljićem: Pokazala kako sada uživaju

Vesti online 15.01.2021
Pevačica Katarina Grujić prethodnih nekoliko dana u zimskim čarolijama uživa na Jahorini. Ona je svojim objavama na društevnoj mreži Instagram pokazala kako provodi vreme, a njena poslednja objava privukla je pažnju. Naime pevačica je objavila… »

Danas je veliki dan za njih, Kaća podelila emotivan snimak sa fudbalerom uz posebne reči (foto/video)

Alo 15.01.2021
Uživaju u ljubavi... Pevačica Katarina Grujić prethodnih nekoliko dana u zimskim čarolijama uživa na Jahorini. Ona je svojim objavama na društevnoj mreži Instagram pokazala kako provodi vreme, a njena poslednja objava privukla je posebnu pažnju… »

Katarina Grujić i gobelja proslavili mesečnicu: Nakon Dubaija, otputovali na novu destinaciju (foto, video)

Mondo 15.01.2021
Pevačica pokazala kako uživaju. Pevačica pokazala kako uživaju. Katarina Grujić već mesecima uživa u ljubavi sa Markom Gobeljićem, a par se nedavno vratio sa odmora iz Dubaija, za koji je fudbaler navodno iskeširao 15.000 evra. Nakon letovanja… »

Proslava mesečnice na planini! Katarina Grujić nakon Dubaija ponovo otputovala sa Gobeljićem: Pokazala kako sada uživaju!

Kurir 15.01.2021
Pevačica Katarina Grujić prethodnih nekoliko dana u zimskim čarolijama uživa na Jahorini. Ona je svojim objavama na društevnoj mreži Instagram pokazala kako provodi vreme, a njena poslednja objava privukla je pažnju. Naime pevačica je objavila… »

Pre Katarine gobelja bio u tajnoj vezi sa ovom pevačicom: Učesnica je Zadruge, a za njih je malo ko znao

Mondo 14.01.2021
Slabo ko je znao za njihovu romasu. Slabo ko je znao za njihovu romasu. Marko Gobeljić trenutno uživa u ljubavi sa Katarinom Grujić, a sada je otkriveno da je fudbaler slab na pevačice, te je pre Katarine bio i navodno u vezi sa njenom koleginicom i… »

Vesti dana »