Marko Grujić

Katarina Grujić sa Gobeljićem uživa u Dubaiju! Romantično putovanje za šest meseci veze

Telegraf pre 27 dana
Pevačica je oduševila izgledom u bikiniju. Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nedavno su obeležili pola godine veze, a tim povodom fudbaler ju je iznenadio ogromnim buketom cveća. Međutim, to nije sve, njih dvoje otputovali su na… »

Vruće fotke sa letovanja: Gobeljić iskeširao 15.000 evra za Kaću i sebe - pršti od raskoša i oblina (foto)

Srbija danas pre 27 dana
Njima ne smeta što je decembar. Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić i folk pevačica Katarina Grujić nedavno su obeležili pola godine veze, a tim povodom fudbaler ju je iznenadio ogromnim buketom cveća. Ipak, to nije sve, njih dvoje otputovali su… »

Katarina Grujić i Marko Gobeljić otputovali na Maldive

Vesti online pre 27 dana
Pevačica Katarina Grujić proslavila je Svetog Nikolu u svom porodičnom domu u Beogradu, a nakon dva dana odlučila je da sa svojim dečkom Markom Gobeljićem otputuje na daleko destinaciju. Naime, harizmarična crnka i fudbaler spakovali su kofere i… »

Novogodišnje putovanje od 15.000 evra i vrela kaća u kupaćem: Pevačica se skinula i pokazala zanosnu figuru! (foto)

Mondo pre 27 dana
Letovanjem usred zime obradovala i pratioce koji uživaju u novim fotkama. Letovanjem usred zime obradovala i pratioce koji uživaju u novim fotkama. Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nedavno su obeležili pola godine veze, a ovim… »

Raspored sahrana za ponedeljak, 21. decembar

Radio 021 pre 27 dana
Raspored sahrana za ponedeljak, 21. decembar, na grobljima u Novom Sadu koja su pod ingerencijom JKP "Lisje". NOVI SAD Gradsko groblje 09:00 - Slobodan Modić (1938) 09:45 - Marka Vadoc (1955) 10:30 - Dobroslav Backović (1932) - urna 10:30 - Rozika… »

Krenuli na putovanje vredno: 15.000 evra: Kaću Grujić fudbaler Marko Gobeljić vodi na Maldive, objavili sliku sa aerodroma

Blic pre 28 dana
Pevačica Katarina Grujić je pre šest meseci "uplovila" u romansu sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim uživa u vezi. Sada se oglasila sa aerodroma, a njih dvoje su krenuli na Maldive. Katarina je proslavila porodičnu slavu Svetog Nikolu, samo uz… »

Stigli na Maldive, pa zaskočila muža nasred kluba: Snežana Borjan iznenadila sve - "kod nas ništa nije obično"! (foto)

Mondo pre 28 dana
Golman Crvene Zvezde je sa sinom i suprugom otputovao na Maldive, a evo kako se provode! Golman Crvene Zvezde je sa sinom i suprugom otputovao na Maldive, a evo kako se provode! Da Milan i Snežana Borjan uživaju u ljubavi potvrđuju svakodnevno, a da… »

Krenuli na putovanje vredno 15.000 evra: Kaća Grujić i Marko Gobeljić se oglasili sa aerodroma, ne kriju koliko su…

Kurir pre 28 dana
Pevačica Katarina Grujić je pre šest meseci "uplovila" u romansu sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim uživa u vezi. Sada se oglasila sa aerodroma, a njih dvoje su krenuli na Mladive. Katarina je proslavila porodičnu slavu Svetog Nikolu, samo uz… »

Popularna pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić otputovali iz zemlje, nisu mogli da sakriju uzbuđenje (foto)

Alo pre 28 dana
Društvo u toplim krajevima će im praviti još jedan poznati par. Pevačica je pre šest meseci "uplovila" u romansu sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim uživa u vezi. Ona je gostujući u jednoj emisiji, istakla da je on pravi gospodin, kako se… »

Sahrane za ponedeljak, 21. decembar

Dnevnik pre 28 dana
Na Gradskom groblju u Novom Sadu u ponedeljak će biti sahranjeni: Slobodan Dragoljuba Modić (1938) u 09.00 Marka Đure Vadoc (1955) u 09.45 Rozika Ištvana Vasić (1928) u 10.30 Dobroslav Milivoja Backović – urna (1932) u 10.30 Boško Alekse Popović… »

Vesti dana »