Marko Grujić

Gobeljić odveo Kaću na romantičan izlet, o njihovom poljupcu na ovom mestu će se još dugo pričati (foto/video)

Alo pre 23 dana
Pevačica i fudbaler nedavno su proslavila sedam meseci veze. Popularna pevačica Katarina Grujić uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojim je tokom dana bila u poseti zološkom vrtu, a romantičan poljubac oduševio je sve. Naime… »

Bajkovit prizor! Marko Gobeljić i kaća na romantičnom izletu! Grujićka sa dečkom otišla u zoološki vrt, pao i poljubac…

Kurir pre 24 dana
Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić uživaju u ljubavi, a sada su odlučili da sunčan dan provedu u zoološkom vrtu. Naime, Grujićka je na svom Instagram profilu pokazala kako uživaju u prelepom danu, a onda se i on oglasio na svom… »

Radonjiću bilo dosta neizvesnosti: Nasmejan i raspoložen predstavljen u Herti, uverava navijače da nema razloga za brigu

Mondo pre 27 dana
Novo krilo berlinskog tima dobro poznaje i klub i ligu, Marko Grujić mu je ispričao baš sve. Novo krilo berlinskog tima dobro poznaje i klub i ligu, Marko Grujić mu je ispričao baš sve Nemanja Radonjić je u ponedeljak uveče potpisao za Hertu, a… »

Poljupci za gobelju: Kaća Grujić jedva izdržala bez dečka

Večernje novosti pre 27 dana
FOLKERKA Kaća Grujić jedva je dočekala da se sa drugog dela priprema za prolećni deo sezone u Turskoj, vrati njen dečko, fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić, sa kojim se zabavlja sedam meseci. Kaća je Marka dočekala na aerodromu, pa je na… »

Kaća dočekala Gobelju iz Turske, prštali poljupci u automobilu, nisu mogli da se obuzdaju

Vesti online pre 28 dana
Pevačica Katarina Kaća Grujić jedva je dočekala povratak svog dečka fudbalera Marka Gobeljića sa priprema iz Turske. Kaća i Marko su bili odvojeni neko vreme, što je pevačici očigledno teško palo. Grujićeva je slobodno vreme prekratila… »

Obasipa ga poljupcima: Katarina Grujić "spopala" Gobelju u kolima! Nije mogla da dočeka da stignu do kuće! (video)

Mondo pre 28 dana
Pevačica dočekala dečka sa priprema. Pevačica dočekala dečka sa priprema. Nakon novogodišnjeg putovanja i uživanja u Dubaiju, Katarina Grujić je neko vreme bila odvojena od svog dečka, fudbalera Marka Gobeljića. Naime, on je bio na pripremama u… »

Obasipa ga poljupcima: u kolima, ne može da se obuzda: Kaća Grujić dočekala Gobeljića sa priprema, pa pokazala koliko joj…

Blic pre 28 dana
Pevačica Katarina Grujić neko vreme bila je odvojena od dečka, fudbalera Marka Gobeljića, koji je bio na pripremama u Turskoj. Kaća ne krije koliko joj je Marko nedostajao, a čim je stigao u Beograd ona je počela da ga obasipa poljupcima. To su i… »

Kaća obasipa Gobeljića poljupcima! Grujićka dočekala dečka sa priprema, pokazala koliko joj nedostajao: Ne može bez…

Kurir pre 28 dana
Pevačica Katarina Kaća Grujić dočekala je svog dečka fudbalera Marka Gobeljića, koji se vratio sa priprema iz Turske. Naime, fudbaleri Crvene zvezde bili su na pripremam u Turskoj, pa su Marko i Kaća bili odvojeni neko vreme, što je pevačici… »

Gobeljić se vratio sa priprema u Turskoj, Kaća Grujić ga dočekala poljupcima

Telegraf pre 28 dana
Pevačica i fudbaler u vezi su više od sedam meseci. Fudbaler "Crvene Zvezde", Marko Gobeljić, vratio se u Beograd, a njegova devojka, pevačica Kaća Grujić jedva je dočekala da ponovo bude sa dečkom. Naime, fudbaleri Crvene zvezde bili su na… »

ZA Srbina više nema mesta: Liverpul namerava da se rastane sa Grujićem

Hot sport pre 31 dana
Deluje da bi Srbin uskoro mogao i zvanično da postane igrač nekog drugog kluba. Marko Grujić već duže vreme nije u prvom planu Jirgena Klopa, a njegove ne preterano dobre partije na pozajmici u Portu navele su čelnike kluba da pokušaju da mu… »

Vesti dana »