Marko Grujić

Kaća i gobelja se ne razdvajaju: Pevačica podelila snimak na kom se vidi koliko se vole! Pršte poljupci! (video)

Kurir 20.12.2020
Katarina Grujić više ne krije vezu sa Markom Gobeljićem, šta više, redovno pokazuje koliko se vole na društvenim mrežama. Pevačica je pre šest meseci "uplovila" u romansu sa fudbalerom sa kojim uživa u vezi. Sada je na Instagram objavila snimak… »

Objavila zajedničku fotku iz kreveta: Kaća Grujić i fudbaler se ne odvajaju dok planiraju put na Maldive

Blic 19.12.2020
Pevačica Katarina Kaća Grujić i fudbaler Marko Gobeljić već neko vreme uživaju u vezi, a sudeći po njihovim objavama, svaki slobodan trenutak provode zajedno. Ovog puta Kaća je objavila fotografiju iz kreveta, a fudbaler je ljubi u obraz… »

Ljubav cveta između pevačice i fudbalera: Kaća objavila nežnu sliku sa Gobeljićem

Telegraf 19.12.2020
Katarina je objavila novu emotivnu fotografiju sa fudbalerom. Katarina Grujić uživa u ljubavi sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljić. Često provodi vreme s njima, a da veza cveta, dokazuje i nova pevačicina objava. Naime, Kaća je objavila kako… »

Maženje u krevetu pre maldiva: Katarina Grujić objavila romantičnu fotku sa Gobeljićem! (foto)

Mondo 19.12.2020
Pevačica i fudbaler uživaju u ljubavi! Pevačica i fudbaler uživaju u ljubavi! Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nedavno su obeležili pola godine veze, a ovim povodom joj je fudbaler poslao buket cveća koji je maltene veći od… »

Gobelja spremio Kaći Grujić OPASNO IZNENAĐENJE!

Svet & Skandal 18.12.2020
Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nedavno su proslavili pola godine veze, pa je galantni fudbaler poslao buket cveća koji je viši od Kaće, čime se ona pohvalila na Instagramu. Novine i portali pišu, da je zaljubljeni fudbaler… »

Gobeljić ne žali pare! Katarini Grujić dečko priredio poklon za Novu godinu od nekoliko hiljada evra, evo o čemu je reč!

Kurir 18.12.2020
Pevačica Katarina Kaća Grujić i fudbaler Marko Gobeljić već neko vreme uživaju u vezi, a sada su rešili da daju sebi oduška. Naime, par za nekolik dana putuje na Maldive. Kako se prenosi, Gobeljić je rešio da obraduje svoju devojku odmorom na… »

Buket veći od nje i poklon od 15.000 evra: Gobeljić iskeširao luksuzno putovanje, evo gde će uživati sa Kaćom Grujić!

Mondo 18.12.2020
Fudbaler i pevačica će Novu godinu dočekati van granica Srbije. Fudbaler i pevačica će Novu godinu dočekati van granica Srbije. Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nedavno su obeležili pola godine veze, a ovim povodom joj je… »

Fudbaler na kaću Grujić potrošio: 15.000 evra Pevačica uživa kao kraljica, evo sa čime je sada Gobeljić iznenadio

Blic 18.12.2020
Pevačica Katarina Kaća Grujić i fudbaler Marko Gobeljić već neko vreme uživaju u vezi, a sada su rešili da daju sebi oduška. Naime, par za nekolik dana putuje na Maldive. Kako se prenosi, Gobeljić je rešio da obraduje svoju devojku odmorom na… »

Katarini Grujić dečko priredio iznenađenje za pamćenje! (foto/video)

Alo 18.12.2020
Kaća Grujić se pre tri meseca uselila u stan svog dečka Marka Gobeljića na Voždovcu. Iako pevačica ima svoje gnezdo na Vračaru, preselila se kod fudbalera kako bi bila bliže roditeljima, koji žive dve ulice od njega. i Marko Gobeljić za nekoliko… »

Pozorišna kritika: “Velika depresija” i “Ćelava pevačica”

Nova 17.12.2020
“Velika depresija” Filipa Grujića (SNP) i “Ćelava pevačica” Ežena Joneska (NP Sombor). Apsurdno zračenje... Piše: Svetislav Jovanov Filip Grujić, vodeći glas najmlađe generacije naših dramatičara, nesumnjivo je autor koji se razvija u… »

Vesti dana »