Marko Grujić

Fudbaler Zvezde i pre Katarine Grujić jurio pevačice (foto/video)

Alo 14.01.2021
Marko Gobeljić, fudbaler i dečko Katarine Grujić, očigledno je slab na pevačice jer je i pre nje, kako „Alo!“ saznaje, bio sa Kaćinim koleginicama. Ruku na srce, ne tako javno i transparentno kao što to trenutno čini, već tajno i da niko ne… »

Grujićeva i gobeljić se ne razdvajaju: Smeju se kao deca, ljubav im cveta, a pogledajte koji potez je napravio u liftu…

Kurir 09.01.2021
Katarina Grujić pokazala je koliko uživa u svakom trenutku sa dečkom Markom Gobeljićem. Poznata pevačica i fudbaler otišli su na ručak, pa je Katarina podelila fotografiju hrane, a potom su snimili video u liftu. Grujićeva je snimala ljubavni… »

Kaća Grujić odvela fudbalera kući! Sada svi znamo šta rade, isplivala fotka!

Srbija danas 07.01.2021
Baš se zbližili. Pevačica Katarina Grujić sa dečkom Markom Gobeljićem poranila je juče za Badnji dan i otišla u šumu kako bi isekli badnjak, a danas su pokazali kako uživaju u njenom porodičnom domu. Pevačica je juče u opuštenom izdanju sa… »

Odvela dečka u porodičnu vilu: Kaća i Gobelja uživaju na Voždovcu, a on pronašao paru u česnici!

Blic 07.01.2021
Pevačica Katarina Grujić sa dečkom Markom Gobeljićem poranila je juče za Badnji dan i otišla u šumu kako bi isekli badnjak, a danas su pokazali kako uživaju u njenom porodičnom domu. Pevačica je juče u opuštenom izdanju sa dečkom fudbalerom i… »

Kaća i gobelja se ne razdvajaju: Božić slave u njenoj kući, pogledajte ko je izvukao novčić iz česnice! (foto)

Mondo 07.01.2021
Zajedno i na ovaj praznik. Zajedno i na ovaj praznik Pevačica Katarina Grujić ne razdvaja se od svog dečka, fudbalera Marka Gobeljića, pa su posle Nove godine i Badnjeg dana, zajedno dočekali i Božić. Praznik su proslavili onako kako običaji to… »

Gobelja pronašao paricu u česnici! Kaća Grujić odvela dečka u porodičnu vilu na Voždovcu, pa svima poželela srećan…

Kurir 07.01.2021
Pevačica Katarina Grujić zajedno sa dečkom Markom Gobeljićem poranila je juče za Badnji dan i otišla u šumu kako bi isekli Badnjak. Pevačica je u opuštenom izdanju sa dečkom fudbalerom i prijateljima krenula u seču Badnjaka u okolnoj šumi… »

Katarina Grujić dovela dečka kod roditelja na božićni ručak, Gobelja pokazao da ga sreća prati ( foto)

Alo 07.01.2021
Uživaju u ljubavi. Pevačica je kako nalaže tradicija juče poranila, i to sa momkom Markom Gobeljićem i njegovim saigračima krenula u seču Badnjaka u okolnoj šumi. Ona je više puta do sad izjavila koliko joj je važna vera u Boga, ali i sama… »

Najplemenitiji podvig - učinio sam što mi je srce reklo: Marko je spasao sigurne smrti osmogodišnju devojčicu

Večernje novosti 07.01.2021
SUNČANO martovsko popodne i potraga za idealnim kadrom, odveli su mladog zaljubljenika u fotografiju Marka Antića iz Zrenjanina i njegovu drugaricu Katarinu Kerteši do Železničkog mosta na Begeju. Ali umesto lepih "slika", u trenutku kada su se… »

Kaća Grujić peva Gobeljiću pesmu Delija na Badnji dan

Telegraf 06.01.2021
Na meniju se našao stari navijački hit... Brojni sportisti poranili su ovog jutra kako bi pribavili badnjak i u tradicionalnom duhu dočekali najradosniji hrišćanski praznik. U moru zanimljivih fotografija izdvojila se ona koju je objavila pevačica… »

Katarina Grujić poranila po Badnjak, a opuštenim izdanjem iznenadila fanove! (foto/video)

Alo 06.01.2021
Pevačica je ovog jutra pokazala kako se poštuje tradicija, ali i kako se sprema za najvažniji hrišćanski praznik. Katarina Grujić je do sada više puta izjavila koliko joj je važna vera u Boga, ali i sama pravoslavna tradicija. Tako je i ovog jutra… »

Vesti dana »