Marko Grujić

Kaća Grujić od dečka fudbalera dobila buket, ali ne od ruža (FOTO)

Vesti online pre 19 dana
Fudbaler Marko Gobeljić definitivno je do ušiju zaljubljen u pevačicu Katarinu Grujić o čemu svedoči i poklon koji joj je kupio. Naime, Marko je Kaći poklonio buket, ali koji nije bio sačinjen od cveća već od medvedića. – Sa tobom je svaki… »

Buket koji je Kaća Grujić dobila od dečka morate da vidite, Gobeljić kupuje i ne pita koliko košta (foto/video)

Alo pre 19 dana
Popularni par je nedavno proslavio sedam meseci veze. Fudbaler Marko Gobeljić definitivno je do ušiju zaljubljen u pevačicu Katarinu Grujić o čemu svedoči i poklon koji joj je kupio. Marko je Kaći poklonio buket, ali koji nije bio sačinjen od… »

(FOTO) Dečko Kaće Grujić oduševio pevačicu divnim gestom

Nova pre 19 dana
Da je Marko Gobeljić "do ušiju" zaljubljen u Katarinu Grujić, svedoče i pokloni koje poklanja pevačici. Ovaj novi je definitivno oduševio pevačicu. Gobeljić je Katarini Grujić poklonio nesvakidašnji buket, koji nije krasilo cveće, već… »

S tobom je svaki Dan Dan zaljubljenih! Kaća Grujić od dečka fudbalera dobila buket, ali ne od ruža (foto)

Kurir pre 19 dana
Fudbaler Marko Gobeljić definitivno je do ušiju zaljubljen u pevačicu Katarinu Grujić o čemu svedoči i poklon koji joj je kupio. Naime, Marko je Kaći poklonio buket, ali koji nije bio sačinjen od cveća već od medvedića. - Sa tobom je svaki dan… »

Kajak: Reprezentativci Srbije u Turskoj

Sport klub pre 19 dana
Grupa od 23 najboljih srpskih kajakaša stigla je u Belek u Turskoj. U sada već tradicionalnoj zimskoj bazi za veslačke pripreme boraviće narednih šest nedelja. U Tursku su doputovali Anastazija Bajuk, Anđelo Džombeta, Biljana Relić, Bojan Zdelar… »

Kaća Grujić od dečka dobila nesvakidašnji poklon Buket, ali ne od cveća, pa poručila: "Sa tobom je svaki dan Dan…

Blic pre 19 dana
Fudbaler Marko Gobeljić definitivno je do ušiju zaljubljen u pevačicu Katarinu Grujić, o čemu svedoči i poklon koji joj je kupio. Naime, Marko je Kaći poklonio buket, ali koji nije bio sačinjen od cveća već od medvedića. Grujićeva je ovo… »

Fudbaler ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Poklon veći od pevačice - 18.000 lajkova za Gobeljin buket Katarini Grujić

Mondo pre 19 dana
101 ruža je prošlost. 101 ruža je prošlost Pevačica Katarina Grujić oduševila je na društvenim mrežama fotkom na kojoj pozira s poklonom od dečka, fudbalera Marka Gobeljića. U znak pažnje, i predstojećeg praznika ljubavi, fudbaler je Katarini… »

Kaća Grujič će ga sada voleti još više: Gobeljić poklonio pevačici nesvakidašnji buket i očarao je

Telegraf pre 21 dana
- Sa tobom je svaki dan dan zaljubljenih - napisala je pevačica. Da je Marko Gobeljić "do ušiju" zaljubljen u Katarinu Grujić, svedoče i pokloni koje poklanja pevačici. Ovaj novi je definitivno "kupio" Kaću. Naime, Gobeljić je Katarini Grujić… »

Srpski kajakaši na pripremama u Antaliji

B92 pre 20 dana
Grupa od 23 najboljih srpskih kajakaša i kajakašica stigla je u Belek u Turskoj. U sada već tradicionalnoj zimskoj bazi za veslačke pripreme, naši najbolji kajakaši boraviće narednih šest nedelja. U Tursku su doputovali Anastazija Bajuk, Anđelo… »

Vrelina strasti u svakom pikselu: Gobeljić objavio intimnu sliku s Kaćom! Svi gledaju otvorenih usta (foto)

Srbija danas pre 22 dana
Fudbaler i pevačica već nekoliko meseci uživaju u svojoj vezi. Od trenutka kada su potvrdili da su u emotivnoj vezi, ljubavna priča Katarine Grujić i Marka Gobeljića neprestano je pod budnim okom javnosti. Na samom početku svoju ljubav sebično su… »

Vesti dana »

Vučić: Ne razumem zašto je Kokeza odbio poligraf

Danas pre 5 satijoš 5 povezanih

Vučić: Želimo i proizvodnju Sputnjika

Danas pre 4 satijoš 6 povezanih

Republikanci na prekretnici

Danas pre 7 satijoš 5 povezanih