Marko Grujić

Odvela dečka u porodičnu vilu: Kaća i Gobelja uživaju na Voždovcu, a on pronašao paru u česnici!

Blic pre 18 dana
Pevačica Katarina Grujić sa dečkom Markom Gobeljićem poranila je juče za Badnji dan i otišla u šumu kako bi isekli badnjak, a danas su pokazali kako uživaju u njenom porodičnom domu. Pevačica je juče u opuštenom izdanju sa dečkom fudbalerom i… »

Kaća i gobelja se ne razdvajaju: Božić slave u njenoj kući, pogledajte ko je izvukao novčić iz česnice! (foto)

Mondo pre 18 dana
Zajedno i na ovaj praznik. Zajedno i na ovaj praznik Pevačica Katarina Grujić ne razdvaja se od svog dečka, fudbalera Marka Gobeljića, pa su posle Nove godine i Badnjeg dana, zajedno dočekali i Božić. Praznik su proslavili onako kako običaji to… »

Gobelja pronašao paricu u česnici! Kaća Grujić odvela dečka u porodičnu vilu na Voždovcu, pa svima poželela srećan…

Kurir pre 18 dana
Pevačica Katarina Grujić zajedno sa dečkom Markom Gobeljićem poranila je juče za Badnji dan i otišla u šumu kako bi isekli Badnjak. Pevačica je u opuštenom izdanju sa dečkom fudbalerom i prijateljima krenula u seču Badnjaka u okolnoj šumi… »

Katarina Grujić dovela dečka kod roditelja na božićni ručak, Gobelja pokazao da ga sreća prati ( foto)

Alo pre 18 dana
Uživaju u ljubavi. Pevačica je kako nalaže tradicija juče poranila, i to sa momkom Markom Gobeljićem i njegovim saigračima krenula u seču Badnjaka u okolnoj šumi. Ona je više puta do sad izjavila koliko joj je važna vera u Boga, ali i sama… »

Najplemenitiji podvig - učinio sam što mi je srce reklo: Marko je spasao sigurne smrti osmogodišnju devojčicu

Večernje novosti pre 18 dana
SUNČANO martovsko popodne i potraga za idealnim kadrom, odveli su mladog zaljubljenika u fotografiju Marka Antića iz Zrenjanina i njegovu drugaricu Katarinu Kerteši do Železničkog mosta na Begeju. Ali umesto lepih "slika", u trenutku kada su se… »

Kaća Grujić peva Gobeljiću pesmu Delija na Badnji dan

Telegraf pre 19 dana
Na meniju se našao stari navijački hit... Brojni sportisti poranili su ovog jutra kako bi pribavili badnjak i u tradicionalnom duhu dočekali najradosniji hrišćanski praznik. U moru zanimljivih fotografija izdvojila se ona koju je objavila pevačica… »

Katarina Grujić poranila po Badnjak, a opuštenim izdanjem iznenadila fanove! (foto/video)

Alo pre 19 dana
Pevačica je ovog jutra pokazala kako se poštuje tradicija, ali i kako se sprema za najvažniji hrišćanski praznik. Katarina Grujić je do sada više puta izjavila koliko joj je važna vera u Boga, ali i sama pravoslavna tradicija. Tako je i ovog jutra… »

Katarina Grujić pravila društvo Marku Gobeljiću tokom seče badnjaka (FOTO)

Vesti online pre 19 dana
Pravoslavni vernici danas obeležavaju Badnji dan, a pevačica Katarina Grujić pokazala je kako poštuje običaje, te objavila fotografiju i snimak sa seče badnjaka. Naime, ona je pravila društvo izabraniku Marku Gobeljiću i njegovim prijateljima u… »

Kaća i gobelja zajedno slave Badnji dan! Sa prijateljima poranili u šumu i zapevali: "Ne dam Srbiju" (foto, video)

Mondo pre 19 dana
Pevačica i fudbaler se ne razdvajaju. Pevačica i fudbaler se ne razdvajaju. Pevačica Katarina Grujić nedavno se vratila sa odmora iz Dubaija, gde je uživala zajedno sa svojim dečkom Markom Gobeljićem. Da se ne razdvajaju govori i činjenica da… »

Kaća Grujić u Kraljevu kod dečka fudbalera Poranili po badnjak, stavili ga u kola pa zapevali: "Ne dam Srbiju" (video)

Blic pre 19 dana
Katarina Grujić Badnji dan provodi u Kraljevu, rodnom gradu svog dečka, fudbalera Marka Gobeljića. Kaća i Marko su jutros sa prijateljima otišli po badnjak, a pevačica je zabeležila ove trenutke. Oni su se zatim snimali u kolima dok su pevali pesme… »

Vesti dana »