Marko Grujić

Veza sa Markom me je spasila depresije: Katarina Grujić otkrila da je prošla kroz težak period!

Mondo pre 13 dana
Pevačica iskreno o ljubavi i teškim trenucima. Pevačica iskreno o ljubavi i teškim trenucima. Katarina Grujić je Dan zaljubljenih provela sa dečkom Markom Gobeljićem, a svojim pratiocima je putem Instagarma uputila čestitke objaviši i romantičnu… »

"Veza sa Markom me spasla depresije" Kaća Grujić ispričala detalje o kojima je ćutala, prošla kroz težak period

Blic pre 13 dana
Katarina Grujić uživa u vezi sa fudbalerom Marko Gobeljićem i kaže da joj je ljubav pomogla da prebrodi težak period, budući da zbog pandemije korona virusa već gotovo godinu dana ne radi. - Nisam mogla da verujem da mi se ljubav desila u ovo… »

Kaća Grujić prošla kroz težak period: Pevačica se ne odvaja od dečka fudbalera pa otkrila da ju je spasao depresije

Kurir pre 13 dana
Katarina Grujić uživa u vezi sa fudbalerom Marko Gobeljićem i kaže da joj je ljubav pomogla da prebrodi težak period, budući da zbog pandemije korona virusa već gotovo godinu dana ne radi. - Nisam mogla da verujem da mi se ljubav desila u ovo… »

Kaća Grujić: "Veza sa Markom me je održala i spasla depresije. Da nije toga, ne znam šta bih radila"

Telegraf pre 13 dana
- Veliki je džentlmen i gospodin. Ne obraćamo pažnju na datume, jedno drugo iz čista mira iznenađujemo - rekla je pevačica. Pevačica Katarina Grujić uživa u vezi sa fudbalerom Marko Gobeljićem, a zajedničkim fotografijama neretko oduševi svoje… »

Katarina Grujić ponosna na svoje srpske korene otkrila kako slavi Dan državnosti sa svojim najmilijima (video)

Alo pre 13 dana
Otkrila i kada će se udati... Pevačica ne krije da je ponosna na svoje poreklo i da su je roditelji uvek vaspitavali da voli svoje i da poštuje tuđe. U razgovoru za „Alo!“, Kaća nam je objasnila zbog čega je Dan državnosti važan datum u njenom… »

Marko Gobeljić ne prestaje da oduševljava svoju izabranicu Katarinu Grujić skupocenim poklonima, kad vidite o čemu se radi…

Alo pre 14 dana
Pevačica i fudbaler uživaju u zajedničkom društvu i u ljubavi. Popularna pevačica Katarina Grujić pohvalila se romantičnim poklonom za Dan zaljubljenih koji je dobila od dečka, fudbalera Marka Gobeljića. Kaća i Marko uživaju u ljubavi više od… »

Vau, kakav poklon! Katarina Grujić se istopila od ljubavi! Gobeljić je raspametio na Dan zaljubljenih

Srbija danas pre 14 dana
Prelepo! Popularna pevačica Katarina Grujić pohvalila se romantičnim poklonom za Dan zaljubljenih koji je dobila od dečka, fudbalera Marka Gobeljića. Kaća i Marko uživaju u ljubavi više od sedam meseci, a kako je pevačica već isticala, njima je… »

Kaću Grujić raspametio romantičan poklon od Gobeljića: Dan zaljubljenih za pamćenje!

Telegraf pre 14 dana
Pevačica i njen dečko zajedno su proveli dan ljubavi. Popularna pevačica Katarina Grujić pohvalila se romantičnim poklonom za Dan zaljubljenih koji je dobila od dečka, fudbalera Marka Gobeljića. Kaća i Marko uživaju u ljubavi više od sedam… »

Nakon buketa od medvedića, ovako provode dan zaljubljenih: Katarina Grujić i Marko Gobeljić podelili romantičnu fotku!

Mondo pre 14 dana
Pevačica se oglasila na svom Instagramu. Pevačica se oglasila na svom Instagramu. Katarina Grujić nedavno je oduševila na društvenim mrežama fotkom na kojoj pozira s poklonom od dečka, fudbalera Marka Gobeljića, koji joj je kupio nesvakidašnji… »

Katarina Grujić bez trunke šminke u krupnom kadru: Pokazala negovano lice i oduševila sve! (foto)

Mondo pre 19 dana
Pevačica se snimala na tretmanu, a mnogima je iznenadilo kako izgleda njeno "pravo lice". Pevačica se snimala na tretmanu, a mnogima je iznenadilo kako izgleda njeno "pravo lice". Nakon što se pohvalila buketom koji je dobila od svog dečka, fudbalera… »

Vesti dana »