Nada Macura - vesti

Na Vidikovcu teško povređen dečak (14), još šestoro ozleđeno u Zemunu

Telegraf četvrtak, 31. maj 2018.
Šest osoba povređeno je u samo jednoj saobraćajki Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Teške povrede zadobio je 14. godišnji dečak u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 22.50 sati na uglu Vidikovačkog venca i Patrijarha Jonikija u Rakovici, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.... »

Teška nesreća na Zvezdari, na ženu se srušio zid

Telegraf četvrtak, 31. maj 2018.
Nije poznato pod kojim okolnostima se sve dogodilo Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Teška nesreća dogodila se na Zvezdari kada se na ženu obrušio zid, a odmah je reagovala i ekipa Hitne pomoći koja je dobila poziv oko 10:15 sati. Albanci napali srpsku decu na Kosovu, povređena i šestomesečna beba - Žena je... »

Nada Macura od 1. juna slojevito savetuje gledaoce Jutra sa Jovanom i Srđanom

Svet četvrtak, 31. maj 2018.
Portparolka hitne pomoći i multimedijlna ličnost Nada Macura, imaće svoju redovnu rubriku u jutarnjem programu Prve televizije. Nada će u “Jutru sa Jovanom i Srđanom” informisati gledaoce o onome što se dogodilo prethodne noći u glavnom gradu ali u pružiti neophodne savete kako da se pripremimo i... »

Nada Macura dala otkaz u Hitnoj pomoći i prešla na TV Prva: Dočekana sam kao carica, biću reporterka!

Telegraf četvrtak, 31. maj 2018.
Najpoznatija doktorka u Srbiji kaže da je ovo novi početak za nju Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Nada Macura postaće deo Prve televizije i od ponedeljka će se uključivati u "Jutarnji program" sa Jovanom i Srđanom. Nada je dala otkaz u Hitnoj pomoći i na poziv čelnika ove televizije, postala je deo njihovog jata. - Jeste,... »

Nada Macura dala otkaz u "Hitnoj": Evo gde će sada raditi! Građani prezadovoljni

Srbija danas četvrtak, 31. maj 2018.
Opa!
Nada Macura postaće deo "Prve" televizije i od ponedeljka će se uključivati u "Jutarnji program" sa Jovanom i Srđanom. Nada je dala otkaz u Hitnoj pomoći i na poziv čelnika ove televizije, postala je deo njihovog jata. DA SAM GEJ... Srbija se trese nakon priznanja... »

Noć u Beogradu: Dečak motociklista (14) teško povređen u sudaru na Vidikovačkom vencu, 6 mladića u bolnici posle nesreće u Zemunskoj

Kurir četvrtak, 31. maj 2018.
BEOGRAD - U saobraćajnim nezgodama protekle noći na ulicama Beograda jedna osoba zadobila je teške povrede, dok je šestoro lakše povređeno, rečeno je u Hitnoj pomoći. Portparolka te službe Nada Macura rekla je da je dečak (14), motociklista, teško povređen u sudaru sa automobilom oko 21.50 na... »

Sedmoro povređeno na ulicama Beograda

B92 četvrtak, 31. maj 2018.
B92: Sedmoro povređeno na ulicama Beograda
Beograd -- U saobraćajnim nezgodama protekle noći na ulicama Beograda jedna osoba zadobila je teške povrede, dok je šestoro lakše povredjeno, rečeno je u Hitnoj pomoći.
Portparolka te službe Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da je dečak (14), motociklista, teško povređen u sudaru sa automobilom oko 21.50 na raskrsnici ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovačkog venca zbog čega je vožen u... »

U sudaru automobila i motocikla teško povređen dečak

BK TV četvrtak, 31. maj 2018.
Raste broj intervencija... Teške povrede zadobio je 14. godišnji dečak u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 22.50 sati na uglu Vidikovačkog venca i Patrijarha Jonikija u Rakovici, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Dečak je zadobio prelom ruke i povredu glave... »

Udes u Rakovici: U saobraćajnoj nesreći povređen dečak (14)

Srbija danas četvrtak, 31. maj 2018.
Dečak je zadobio prelom ruke i povredu glave
Teške povrede zadobio je 14. godišnji dečak u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 22.50 sati na uglu Vidikovačkog venca i Patrijarha Jonikija u Rakovici, rekla je jutros portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Dečak je zadobio prelom ruke i povredu glave... »

Oblačite se slojevito: Nada Macura konačno dobila angažman i to na ovoj televiziji!

Srbija danas sreda, 30. maj 2018.
Da vam jutro počne sa Nadom.
Uskoro nećete moći da izažete , a da vas Nada Macura ne opomene da se slojevito oblačite i da unosite dovoljno tečnosti, jer će portparolka Hitne pomoći postati stalni član redakcije Jutarnjeg programa sa Jovanom i Srđanom na TV Prva. Nakon govorkanja da će voditi... »

Radovan Karadžić: Konačna presuda za zločine

BBC News  pre 30 minuta  još 28 povezanih

Ciklon ostavio pustoš: 350 mrtvih, stotine nestalo

Večernje novosti  pre 2 sata  još 12 povezanih

NBA: Kingsi izgubili "dobijeno", dabl-dabl Bjelice

Večernje novosti  pre 3 sata  još 11 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.