Nada Macura

Nada Macura ulazi u Zadrugu 2!

Večernje novosti 30.08.2018
Najpoznatija doktorka u Srbiji, koja je svoju slavu stekla učestalim i kontroverznim TV istupanjima, biće učesnik Zadruge 2. Najpoznatija doktorka u Srbiji, koja je svoju slavu stekla učestalim i kontroverznim TV istupanjima, biće učesnik Zadruge 2… »

Šok: Nada Macura ulazi u "Zadrugu 2"

Blic 29.08.2018
Najpoznatija lekarka u Srbiji, Nada Macura, postaće učesnik druge sezone "Zadruge". Iako mnogi nisu očekivali da će videti njeno ime na spisku učesnika, Nada Macura prihvatila je poziv produkcije i uskoro ćemo je gledati kao takmičara rijalitija… »

Nada Macura ulazi u Zadrugu 2: Pored Lune, Miljane, Aleksandre, Mike i Gibe u rijalitiju učestvuje i najpoznatija doktorka!

Kurir 29.08.2018
Impresivni grad nadomak Beograda koji spaja tri epohe - početak 16, 20. i 21. veka naseliće novi stanovnici koji će poneti epitet zadrugara i postati ponosni učesnici "Zadruge 2". Osim Lune Đogani, Mirka Gavrića, Nataše Moskve, Aleksandre Subotić… »

"Jao, nemoj tako jako": Nada Macura je sa nama posetila luna park, a njene reakcije će vas nasmejati do suza! (video)

Blic 23.08.2018
Doktorka Nada Macura skreće pažnju na sebe svakim svojim potezom, a o mnogim njenim izjavama u javnosti se naširoko polemiše. Odveli smo je u luna park na Kalemegdanu, gde se i te kako zabavila, a kako se provela i šta je sve pričala pogledajte u… »

Da li se zbog promaje facijalni živac lako upali?

B92 25.07.2018
Sigurno ste bar jedom u životu dobili savet da nikako ne izlazite s mokrom kosom napolje, jer ćete u suprotnom dobiti facijalis. Da li je to tako, otkrila je dr Nada Macura. Jednostrana oduzetost mimične muskulature nastaje iznenada. U pitanju je… »

Njeni saveti o slojevitom oblačenju su legendarni: Nada Macura je sada otkrila detalje o ljubavnom životu koje sigurno niste…

Kurir 23.07.2018
Nada Macura je najpoznatija srpska doktorka, a njeni lekarski saveti, posebno o slojevitom oblačenju postali su legendarni. Ali, ovog jutra na Tviteru je otrkila do sada nepoznate detalje o svom ljubavnom životu. "Da sam znala sadasnju (ne) vrednost… »

Nada Macura otkriva: Kako stres koji doživimo dok gledamo utakmicu utiče na srce!

Kurir 10.07.2018
U emisiji "Dr Kurir", emitovanoj u okviru projekta "Doživi prvenstvo" u SC Ušće, pričali smo s kardiologom Nadom Macurom o aktuelnim temama vezanim za srce, ali i za Svetsko prvenstvo. Nada je možda jedini doktor koji govori o srcu iz srca i uvek na… »

Kurir TV uživo iz ušća Kako da sačuvaš srce u toku Mundijala

Kurir 09.07.2018
Gošća panela je dr Nada Macura, kardiolog, koja daje savete kako da očuvamo zdravlje srca, kako stres doživljen tokom gledanja utakmice utiče na rad srca, kada srce brže kuca, a kada sporije i zašto se to dešava … Svi koji ne budu u prilici da… »

Nada macura, kardiolog, otkriva: Kako stres koji doživimo dok gledamo utakmicu utiče na srce!

Kurir 09.07.2018
Danas u emisiji Dr Kurir, koju emitujemo uživo od 15 časova iz Ušće SC, pričamo sa kardiologom Nadom Macurom o aktuelnim temama vezanim za srce, ali i za Svetsko prvenstvo. Nada je možda jedini doktor koji govori o srcu iz srca i uvek na razumljiv… »

Nada macura, kardiolog, otkriva Kako stres koji doživimo dok gledamo utakmicu utiče na srce

Kurir 08.07.2018
Sutra u emisiji Dr Kurir, koju emitujemo uživo od 15 časova iz Ušće SC, pričamo sa kardiologom Nadom Macurom o aktuelnim temama vezanim za srce, ali i za Svetsko prvenstvo. Nada je možda jedini doktor koji govori o srcu iz srca i uvek na razumljiv… »

Vesti dana »

Rugova: Srpska lista će imati mesto u Vladi Kosova

Danas pre 4 satajoš 1 povezana

Na današnji dan, 21. oktobar

B92 pre 1 satjoš 1 povezana

Vanredni izbori u Severnoj Makedoniji 12. aprila?

Večernje novosti pre 3 satajoš 3 povezane

Ova epidemija hara svetom, gora je od pušenja

Vesti online pre 2 satajoš 1 povezana