Nada Macura

Nadu macuru više nikada nećemo gledati na TV-u Razlog je neverovatan, seli se daleko i menja život iz korena!

Alo 09.10.2018
Srbija u šoku! Najpoznatija doktorka u Srbiji i reporterka Prve Nada Macura ostala je zatečena i prijatno iznenađena kada joj je na kućnu adresu stigao poklon udvarača, inače uglednog doktora iz Njujorka. Nada Macura ovih dana ima pune ruke posla… »

Neće nam više govoriti kako da se obučemo... Dobila ponudu koja se ne odbija! Nada Macura napušta Srbiju?!

Srbija danas 09.10.2018
Najpoznatija doktorka u Srbiji dobila urnebesan poziv. Najpoznatija doktorka u Srbiji i reporterka Nada Macura ostala je zatečena i prijatno iznenađena kada joj je na kućnu adresu stigao poklon udvarača, inače uglednog doktora iz Njujorka. Nada… »

Nada Macura napušta Srbiju? Dobila ponuda koja se ne odbija! Na adresu najpoznatije doktorke stigao paket iz Njujorka i buket…

Kurir 09.10.2018
Najpoznatija doktorka u Srbiji i reporterka Prve Nada Macura ostala je zatečena i prijatno iznenađena kada joj je na kućnu adresu stigao poklon udvarača, inače uglednog doktora iz Njujorka. Nada Macura ovih dana ima pune ruke posla. Uveliko… »

Nada Macura za 2 meseca smršala 10 kilograma: Otkrila kako je to uspela!

Alo 02.10.2018
Probajte i vi! Veliki broj naših poznatih ličnosti menjao je svoj izgled tokom godina uz pomoć raznih dijeta, o čemu su otvoreno pričali za medije. Za samo dva meseca Nada Macura je smršala 10 kilograma. Otkriva da je uzimala propisane šejkove, a… »

Nada Macura u rekordnom roku drastično smršala, a evo kako je to uspela (video)

Blic 02.10.2018
Veliki broj naših poznatih ličnosti menjao je svoj izgled tokom godina uz pomoć raznih dijeta, o čemu su otvoreno pričali za medije. Folker Halid Bešlić je smršao tako što je pio šejkove od kojih bi mnogi zazirali, dok je doktorka Nada Macura… »

"Sve sam radila": Nada Macura otkrila tajnu uspešnog braka, pa priznala kako je uspevala da zadovolji svog muškarca

Blic 29.09.2018
Popularna dotorka Nada Macura javno je otkrila u kakvom su položaju danas žene i kako se ona sa tim bori, pa dala savete zlata vredne devojkama. "Poenta nije u tome da žena bude doterana u svakom trenutku, da svaka obrva, svaka trepavica bude na svom… »

"Sve sam radila" Nada Macura otkrila kako je uspevala da zadovolji svog muškarca

Alo 29.09.2018
Bez dlake na jeziku! Nada Macura otkrila u kakvom su položaju danas žene, a rešila je i da savete udeli devojkama. "Poenta nije u tome da žena bude doterana u svakom trenutku, da svaka obrva, svaka trepavica bude na svom mestu. Ja sam u jednom… »

Ako se pridržavate ovih nekoliko saveta, sačuvaćete srce

B92 29.09.2018
"Vodite računa o istoriji bolesti u vašoj porodici. Poštedite svoje srce preteranog fizičkog naprezanja, baš kao i preteranog mirovanja. Poštedite ga stresa i nemojte zaboraviti da srce nikad ne prestaje da radi, pa mu je miran san neophodan"… »

Dr Kurir sa Prim. Dr nadom macurom: O jesenjim kardiološkim tegobama! Kako ih sprečiti i ublažiti? (Kurir TV uživo)

Kurir 19.09.2018
Svako doba godine donosi određene zdravstvene tegobe, tako i jesen koja je pred nama. Kako srčani bolesnici reaguju na jesenje promene, koje su najčešće kardiološke tegobe, postoji li način lakše adaptacije na vreme koje nam to godišnje doba… »

Nada Macura priznala da se viđa sa političarem: Reći ću samo da to i dan danas traje!

Kurir 17.09.2018
Nada Macura je iskreno priznala da su za nju političari najbolji partneri, kao i da to zna iz ličnog iskustva. Najpoznatija doktorka odgovorila je na pitanja koja interesuju sve, a tiču se njenog privatnog života. Uvek ste našminkani i doterani, pa… »

Vesti dana »