Nada Macura - vesti

Da li se zbog promaje facijalni živac lako upali?

B92 sreda, 25. jul 2018.
Sigurno ste bar jedom u životu dobili savet da nikako ne izlazite s mokrom kosom napolje, jer ćete u suprotnom dobiti facijalis. Da li je to tako, otkrila je dr Nada Macura.
Jednostrana oduzetost mimične muskulature nastaje iznenada. U pitanju je paraliza nervusa facialisa, odnosno facijalnog živca. Može da se javi u bilo kom periodu života. Simptomi koji ukazuju na paralizu nervusa facialisa su... »

Njeni saveti o slojevitom oblačenju su legendarni: Nada Macura je sada otkrila detalje o ljubavnom životu koje sigurno niste znali!

Kurir ponedeljak, 23. jul 2018.
Nada Macura je najpoznatija srpska doktorka, a njeni lekarski saveti, posebno o slojevitom oblačenju postali su legendarni. Ali, ovog jutra na Tviteru je otrkila do sada nepoznate detalje o svom ljubavnom životu. "Da sam znala sadasnju (ne) vrednost braka ne bih se razvodila.Sve ostalo potom,mislim... »

Nada Macura otkriva: Kako stres koji doživimo dok gledamo utakmicu utiče na srce!

Kurir utorak, 10. jul 2018.
U emisiji "Dr Kurir", emitovanoj u okviru projekta "Doživi prvenstvo" u SC Ušće, pričali smo s kardiologom Nadom Macurom o aktuelnim temama vezanim za srce, ali i za Svetsko prvenstvo. Nada je možda jedini doktor koji govori o srcu iz srca i uvek na razumljiv način, sa željom da poruka stigne do... »

Kurir TV uživo iz ušća Kako da sačuvaš srce u toku Mundijala

Kurir ponedeljak, 9. jul 2018.
Gošća panela je dr Nada Macura, kardiolog, koja daje savete kako da očuvamo zdravlje srca, kako stres doživljen tokom gledanja utakmice utiče na rad srca, kada srce brže kuca, a kada sporije i zašto se to dešava … Svi koji ne budu u prilici da dođu, ovaj poučni panel mogu pratiti uživo na Kurir.rs,... »

Nada macura, kardiolog, otkriva: Kako stres koji doživimo dok gledamo utakmicu utiče na srce!

Kurir ponedeljak, 9. jul 2018.
Danas u emisiji Dr Kurir, koju emitujemo uživo od 15 časova iz Ušće SC, pričamo sa kardiologom Nadom Macurom o aktuelnim temama vezanim za srce, ali i za Svetsko prvenstvo. Nada je možda jedini doktor koji govori o srcu iz srca i uvek na razumljiv način, sa željom da poruka stigne do svakog... »

Nada macura, kardiolog, otkriva Kako stres koji doživimo dok gledamo utakmicu utiče na srce

Kurir nedelja, 8. jul 2018.
Sutra u emisiji Dr Kurir, koju emitujemo uživo od 15 časova iz Ušće SC, pričamo sa kardiologom Nadom Macurom o aktuelnim temama vezanim za srce, ali i za Svetsko prvenstvo.
Nada je možda jedini doktor koji govori o srcu iz srca i uvek na razumljiv način, sa željom da poruka stigne do svakog pojedinca i da je on razume. U okviru akcije “Doživi prvenstvo” zajedno sa Nadom češljamo kroz važne teme.... »

Ona u trikou, u bazenu: Nada Macura iskrena o slikanju za "Plejboj" - vilica će vam do poda pasti!

Srbija danas četvrtak, 5. jul 2018.
Velike pare su u igri!
Nada Macura kaže da bi se slikala za "Plejboj" samo ako bi joj ponudili ogromnu lovu i dozvolili joj da bude u trikou. Najpopularnija lekarka u Srbiji, koja je trenutno deo tima jutarnjeg programa TV "Prva", ističe da bi osvanula u nekom muškom magazinu, ali pod njenim... »

Hoće da se slika za "Plejboj"

Mondo četvrtak, 5. jul 2018.
Najpoznatija lekarka otkrila da želi da osvane u muškom magazinu, ali pod njenim uslovima.
Nada Macura kaže da bi se slikala za "Plejboj" samo ukoliko bi joj ponudili ogromnu lovu i dozvolili da pozira u trikou. "Ako baš zanima ljude, slikala bih se za 'Plejboj', ali u nekom trikou boje kože u bazenu i za ogromnu... »

Vilica će vam do poda pasti: Procurio snimak iz mlađih dana Nade Macure, usne kao Džej Lo! A stas...

Srbija danas subota, 30. jun 2018.
Opa!
Nada Macura godinama je prisutna u medijima, međutim malo ko zna kako je doktorka nekada izgledala. Nada je i 2005. godine bila ažurna kada je reč o savetima, zbog kojih se godinma eksponira u javnosti. Foto: Youtube printscreen Macura već nekoliko godina neguje... »

Šta pred utakmicu sa Brazilom poručuju fudbaleri, a šta Nada Macura

BizLife sreda, 27. jun 2018.
Foto: Beta/AP Dok se približava večerašnji sudbonosni meč po našu reprezentaciju, za vas smo izdvojili neke od poruka koje su pred odlučujuću utakmicu sa Brazilom poslali sami fudbaleri, ali i najpopularnija doktorka u Srbiji. Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov: Mi uvek igramo sami... »

Žalim zbog „kolateralne štete”, bombardovanje opravdano

Politika  pre 3 sata  još 22 povezane

"EU više ništa dodatno ne može da učini da pomogne Mej"

B92  pre 43 minuta  još 21 povezana

EU, Iran, Sirija i Rusija kritiziraju Trumpa zbog Golana

Al Jazeera  pre 5 sati  još 19 povezanih

Uhapšen zbog heroina, zaplenjena droga

Novi magazin  pre 2 sata  još 18 povezanih

Lajović uz oscilacije do drugog kola u Majamiju

Politika  pre 6 sati  još 19 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.