Nada Macura

Nada macura zapanjila Srbiju! Prekrstićete se i levom i desnom kada čujete šta je rekla o šmrkanju kokaina!

Alo 31.10.2018
Šok! koji utiču na naše zdravlje. Ona je ovaj put u jutarnjem programu televizije "Prva" govorila je o tome šta može izazvati krvarenje nosa i kako to sprečiti. Nabrajajući sve razloge pucanja kapilara u nosu, navela: "korišćenje kapi protiv… »

Zapanjila Srbiju! Pogledajte šta je Nada Macura rekla o šmrkanju kokaina! (video)

Srbija danas 31.10.2018
Muk. Nada Macura uvek nas obaveštava o faktorima koji utiču na naše zdravlje, a ovog puta u jutarnjem programu televizije "Prva" govorila je o tome šta može izazvati krvarenje nosa i kako to sprečiti, odgovarajući na pitanje gledateljke. Ona je… »

Nada Macura iznenadila obraćanjem u jutarnjem programu: "Krv iz nosa izaziva i šmrkanje kokaina" (video)

Blic 30.10.2018
Doktorka Nada Macura uvek nas obaveštava o faktorima koji utiču na naše zdravlje, a ovog puta u jutarnjem programu televizije "Prva" govorila je o tome šta može izazvati krvarenje nosa i kako to sprečiti. Ona je, nabrajajući sve razloge pucanja… »

Nada Macura šokirala odgovorom u Jutarnjem! Gledateljka pitala zašto joj ide krv iz nosa, ona rekla Možda od šmrkanja…

Kurir 30.10.2018
Nada Macura, bivša portparolka Hitne pomoći, iznenadila je sve u jutarnjem programu kada je na pitanje gledateljke zašto ima krvarenje iz nosa, izjavila da može biti uzrok i šmrkanje kokaina. Naime, u Jutarnjem programu sa Jovanom i Srđanom, u svom… »

Krv iz nosa izaziva i šmrkanje kokaina! Šokantno objašnjenje Nade Macure u jutarnjem programu

Telegraf 29.10.2018
Ona je govorila o razlozima krvarenja iz nosa. Nada Macura uvek nas obaveštava o faktorima koji utiču na naše zdravlje i o uzrocima koji nas ugrožavaju, a ovog puta u jutarnjem programu Prve televizije govorila je o tome šta može izazvati krvarenje… »

I Macura se oglasila o stanju Darka Lazića, a evo šta mu prognozira!

Press 26.10.2018
Najpoznatija doktorka u Srbiji, bivša portparolka Hitne pomoći Nada Macura prokomentarisala je stanje Darka Lazića i otkrila šta može biti veoma opasno u njegovom slučaju. - Morali su da ga stave u komu jer je u jako teškom stanju i nadam se da… »

Nada Macura se ogradila od Borka Josifovskog: Nije trebalo da prijavljuje kolege, ni ustanovu koja mu daje hleb (video)

Telegraf 25.10.2018
- Ja bih to rešila u krugu ustanove ili Ministarstva - istakla je Nada Macura svoj stav o skandalu koji je prodrmao Hitnu pomoć. Bivša portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura prokomentarisala je na Telegrafovom štandu na Sajmu medija postupak svog… »

Nada Macura brani doktore koji su ostavljali pacijente da umru: Oni su dobri lekari, a šta su radili i da li su radili, ja to…

Kurir 25.10.2018
Bivša portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura prokomentarisala je postupak svog kolege dr Borka Josifovskog, koji je, nakon 13-godišnje borbe, uspeo da dokaže svoje tvrdnje da pojedini radnici Hitne pomoći sarađuju sa pogrebnim preduzećima i zbog… »

Moći će da živi bez bubrega i plućnog krila: Nada Macura se oglasila povodom stanja Darka Lazića!

Alo 25.10.2018
Porodica mora da bude uz njega! Nekadašnja portparolka Hitne pomoći smatra da Darko neće imati posledice zbog veštačke kome, pa se osvrnula na slučaj Dače Ikodinovića, koji je bio u sličnom stanju i oporavio se. - Morali su da ga stave u komu jer… »

Darko Lazić će moći da živi bez bubrega i plućnog krila: Nada Macura se oglasila povodom pevačevog teškog zdravstvenog…

Kurir 25.10.2018
Nada Macura, bivša portparolka Hitne pomoći, rekla je da pevač Darko Lazić, koji se nalazi u KBC Zemun i lekari se bore za njegov život, može da živi i ako mu lekari odstranu bubrek ili jedno plućno krilo. "On je u veoma teškom stanju, porodica… »

Vesti dana »