Nada Macura

Drama na auto-putu u Beogradu: Vozila automobil u suprotnom smeru, pa izazvala sudar

Srbija danas pre 1 dan
Žena stara 54 godine je prebačena u Urgentni centar. Nesvakidašnji slučaj desio se sinoć u Beogradu - žena je lakše povređena kada je na auto-putu vozila u suptronom smeru. - Žena od oko 54 godine lakše je povređena kada je vozila u suprotnom… »

Žena povređana prilikom vožnje u suprotnom smeru na autoputu kod Dušanovca, prebačena u Urgentni centar

Blic pre 24 sata
Nesvakidašnji slučaj desio se sinoć u Beogradu - žena je lakše povređena kada je na autoputu vozila u suptronom smeru. - Žena od oko 54 godine lakše je povređena kada je vozila u suprotnom smeru na autoputu kod Dušanovačke pijace. Ona je… »

Haos na autoputu kod dušanovca: Žena vozila u suprotnom smeru

Mondo pre 24 sata
Nesvakidašnji slučaj desio se sinoć u Beogradu - žena je lakše povređena kada je na autoputu vozila u suptronom smeru. Nesvakidašnji slučaj desio se sinoć u Beogradu - žena je lakše povređena kada je na autoputu vozila u suptronom smeru… »

Beživotno telo pronađeno ispred samoposluge u Beogradu

B92 pre 29 dana
Jutros oko 5:30 u Borskoj ulici u Beogradu pronađeno je telo muškarca starog oko 35 godina, koji je pogođen iz vatrenog oružja, potvrdila je Hitna pomoć. Telo je pronađeno kod samoposluge. Hitna pomoć je došla na poziv policije, koju su obavestili… »

Ne preterujte sa skidanjem! Doktorka Nada Macura dala savet kako da preživimo nagle promene vremena (kurir televizija)

Kurir 25.01.2021
Doktorka Nada Macura poznata je po svojim savetima građanima Srbije, a posebno u onom periodu kada se događaju nagle vremenske promene. -Ove pretumbacije vremena svakako će uticati i na raspoloženje i na bolest asmatičara, respiratornih pacijenata… »

Alkohol preopasan, obara imunitet! Doktorka Nada Macura savetuje kako da se ponašate nakon koronavirusa!

Srbija danas 03.01.2021
Posle negativnog testa sledi period oporavka koji zahteva da se dodatno posvetite zdravstvenom stanju! Doktorka Nada Macura za portal Srbija Danas govorila je o planovima za praznike, kako i o tome kao se ona suočila sa koronavirusom i kako se sada od… »

Nada Macura: "Ovakvo vreme nije dobro ni za bolesne, a ni za zdrave"

B92 03.01.2021
Iznenadne turbulentne promene temperature za ovo doba godine nisu pogodne ni za jednu grupu pacijenata, ali ni za zdrave ljude, kaže Nada Macura, kardiolog i dugogodišnja portparolka Hitne pomoći. Kada hladniji talas prelazi u topliji, dolazi do… »

Dr Macura upozorava: Aktuelne meteorološke prilike nisu dobre ni za bolesne, a ni zdrave!

Srbija danas 02.01.2021
Inenadne turbulentne promene temperature za ovo doba godine nisu pogodne ni za jednu grupu pacijenata, ali ni za zdrave ljude, kaže Nada Macura, kardiolog i dugogodišnja portparolka Hitne pomoći. Kada hladniji talas prelazi u topliji, dolazi do… »

Da li treba da nas brine proleće u januaru? Oglasila se dr Macura: Nije uputno mnogo vremena provoditi napolju, čak ni za…

Blic 02.01.2021
Iznenadne turbulentne promene temperature za ovo doba godine nisu pogodne ni za jednu grupu pacijenata, ali ni za zdrave ljude, kaže Nada Macura, kardiolog i dugogodišnja portparolka Hitne pomoći. Kada hladniji talas prelazi u topliji, dolazi do… »

Ovakvo vreme nije dobro ni za bolesne, a ni zdrave

IndeksOnline 02.01.2021
BEOGRAD – Iznenadne turbulentne promene temperature za ovo doba godine nisu pogodne ni za jednu grupu pacijenata, ali ni za zdrave ljude, kaže Nada Macura, kardiolog i dugogodišnja portparolka Hitne pomoći. Kada hladniji talas prelazi u topliji… »

Vesti dana »