Nada Macura - vesti

Noć u Beogradu: Četvoro povređeno u tri sabraćajne nezgode

Blic pre 10 sati
U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Prema njenim rečima, u 19.59 u Drajzerovoj ulici kod broja šest došlo je do udesa u kojem je lakše povređena žena starosti oko 25 godina, a prevezena je u Urgentni centar. U ulici Maršala Tita u Dobanovcima u udesu koji se... »

U tri nezgode četiri osobe povređene

B92 pre 10 sati
B92: U tri nezgode četiri osobe povređene
Beograd -- U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Prema njenim rečima, u 19.59 u Drajzerovoj ulici kod broja šest došlo je do udesa u kojem je lakše povređena žena starosti oko 25 godina, a prevezena je u Urgentni centar. U ulici Maršala Tita u Dobanovcima u udesu koji se ogodio... »

Noć u Beogradu: U tri saobraćajne nesreće četvoro povređenih

Srbija danas pre 10 sati
Hitna pomoć je noćas imala 95 intervencija
U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, u 19.59 u Drajzerovoj ulici kod broja šest došlo je do udesa u kojem je lakše povređena žena... »

Noć u gradu: Dve saobraćajne nesreće, troje lakše povređeno

Blic pre 1 dan
U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, u kojima su ukupno tri osobe zadobile lakše povrede, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Hitna pomoć je, prema njenim rečima, noćas imala 124 intervencije, od kojih samo pet na javnom mestu. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 23.39 sati na Ugrinovačkom putu kod broja 100, na Altini, lakše je povređen... »

Dva udesa u Beogradu, troje lakše povređeno

B92 pre 1 dan
B92: Dva udesa u Beogradu, troje lakše povređeno
Beograd -- U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, u kojima su ukupno tri osobe zadobile lakše povrede, kaže portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Hitna pomoć je, prema njenim rečima, noćas imala 124 intervencije, od kojih samo pet na javnom mestu. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 23:39 sati na Ugrinovačkom putu kod broja 100, na Altini, lakše je povređen... »

Noćas u dva udesa povređeno dvoje, preminula žžena na Vračaru

Blic pre 2 dana
"U Beogradu su se noćas dogodile dve lakše saobraćajne nezgode u kojima su povređena dva muškaraca, a na Vračaru je jedna žena preminula", rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura, napomenuvši da uzrok njene smrti još nije utvrđen.
Prema njenim rečima, u 22.23 u Bulevaru Nikole Tesle na Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je muškarac starosti oko 44 godine pretrpeo lakše povrede, istegnuće vrata, nakon čega je zbrinut na licu mesta. U... »

Preminula žena na Vračaru, ne zna se uzrok smrti

Dnevnik pre 2 dana
RTS: Dvoje povređenih u dva udesa u Beogradu, preminula žena na Vračaru
BEOGRAD: Uzrok smrti žene koja je preminula na Vračaru još nije utvrđen, napomenula je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Ekipa Hitne pomoći je u 23.21 u ulici Stojana Protića na Vračaru konstatovala smrt žene starosti oko 70 godina. Pretpostavlja se da je toj ženi pozlilo, da se najverovatnije spotakla i pala preko grejalice i da se najverovatnije... »

Muškarac povređen usled naglog kočenja autobusa

Vesti online pre 3 dana
Noć u Beogradu protekla je mirno, a usled naglog kočenja autobusa na Vidikovcu, povređen je muškarac koji je potom prevezen u Urgentni centar, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Hitna pomoć je noćas zabeležila 114 intervencija od kojih 15 na javnom mestu, a za pomoć su se javljale osobe sa hipertenzijom, kardiovasklularni pacijenti sa bolom u grudima i astmatičari. Juče u toku dana Hitna pomoć je... »

Noć iza beograđana bez težih udesa: Autobus na Vidikovcu naglo zakočio, povređen muškarac

Kurir pre 3 dana
Noć u Beogradu protekla je mirno, a usled naglog kočenja autobusa na Vidikovcu, povređen je muškarac koji je potom prevezen u Urgentni centar, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Hitna pomoć je noćas zabeležila 114 intervencija od kojih 15 na javnom mestu, a za pomoć su se... »

Požar na krovu zgrade kod Palate pravde, nema povređenih

Politika pre 4 dana
Na jednoj stambenoj zgradi u blizini Palate pravde u Beogradu jutros je izbio požar u kojem nema povređenih. „U požaru nema povređenih, policija je pozvala našu lekarsku ekipu radi dežurstva”, rekla je agenciji Beta portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura. Požar je izbio pre osam časova u... »

Vulin: Uhapšeno osam stranaca, ne verujem u slučajnost

B92  pre 2 sata  još 20 povezanih

"Borba se nastavlja" - Partizanov pobednički video

Sportske.net  pre 21 minut  još 54 povezane

Federer započeo 303. nedelju na prvom mestu ATP liste

Beta  pre 10 sati  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.