Nada Macura - vesti

Da li se zbog promaje facijalni živac lako upali?

B92 pre 23 dana
Sigurno ste bar jedom u životu dobili savet da nikako ne izlazite s mokrom kosom napolje, jer ćete u suprotnom dobiti facijalis. Da li je to tako, otkrila je dr Nada Macura.
Jednostrana oduzetost mimične muskulature nastaje iznenada. U pitanju je paraliza nervusa facialisa, odnosno facijalnog živca. Može da se javi u bilo kom periodu života. Simptomi koji ukazuju na paralizu nervusa facialisa su... »

Njeni saveti o slojevitom oblačenju su legendarni: Nada Macura je sada otkrila detalje o ljubavnom životu koje sigurno niste znali!

Kurir pre 25 dana
Nada Macura je najpoznatija srpska doktorka, a njeni lekarski saveti, posebno o slojevitom oblačenju postali su legendarni. Ali, ovog jutra na Tviteru je otrkila do sada nepoznate detalje o svom ljubavnom životu. "Da sam znala sadasnju (ne) vrednost braka ne bih se razvodila.Sve ostalo potom,mislim... »

Nada Macura otkriva: Kako stres koji doživimo dok gledamo utakmicu utiče na srce!

Kurir pre 37 dana
U emisiji "Dr Kurir", emitovanoj u okviru projekta "Doživi prvenstvo" u SC Ušće, pričali smo s kardiologom Nadom Macurom o aktuelnim temama vezanim za srce, ali i za Svetsko prvenstvo. Nada je možda jedini doktor koji govori o srcu iz srca i uvek na razumljiv način, sa željom da poruka stigne do... »

Kurir TV uživo iz ušća Kako da sačuvaš srce u toku Mundijala

Kurir pre 39 dana
Gošća panela je dr Nada Macura, kardiolog, koja daje savete kako da očuvamo zdravlje srca, kako stres doživljen tokom gledanja utakmice utiče na rad srca, kada srce brže kuca, a kada sporije i zašto se to dešava … Svi koji ne budu u prilici da dođu, ovaj poučni panel mogu pratiti uživo na Kurir.rs,... »

Nada macura, kardiolog, otkriva: Kako stres koji doživimo dok gledamo utakmicu utiče na srce!

Kurir pre 39 dana
Danas u emisiji Dr Kurir, koju emitujemo uživo od 15 časova iz Ušće SC, pričamo sa kardiologom Nadom Macurom o aktuelnim temama vezanim za srce, ali i za Svetsko prvenstvo. Nada je možda jedini doktor koji govori o srcu iz srca i uvek na razumljiv način, sa željom da poruka stigne do svakog... »

Nada macura, kardiolog, otkriva Kako stres koji doživimo dok gledamo utakmicu utiče na srce

Kurir pre 39 dana
Sutra u emisiji Dr Kurir, koju emitujemo uživo od 15 časova iz Ušće SC, pričamo sa kardiologom Nadom Macurom o aktuelnim temama vezanim za srce, ali i za Svetsko prvenstvo.
Nada je možda jedini doktor koji govori o srcu iz srca i uvek na razumljiv način, sa željom da poruka stigne do svakog pojedinca i da je on razume. U okviru akcije “Doživi prvenstvo” zajedno sa Nadom češljamo kroz važne teme.... »

Ona u trikou, u bazenu: Nada Macura iskrena o slikanju za "Plejboj" - vilica će vam do poda pasti!

Srbija danas pre 43 dana
Velike pare su u igri!
Nada Macura kaže da bi se slikala za "Plejboj" samo ako bi joj ponudili ogromnu lovu i dozvolili joj da bude u trikou. Najpopularnija lekarka u Srbiji, koja je trenutno deo tima jutarnjeg programa TV "Prva", ističe da bi osvanula u nekom muškom magazinu, ali pod njenim... »

Hoće da se slika za "Plejboj"

Mondo pre 43 dana
Najpoznatija lekarka otkrila da želi da osvane u muškom magazinu, ali pod njenim uslovima.
Nada Macura kaže da bi se slikala za "Plejboj" samo ukoliko bi joj ponudili ogromnu lovu i dozvolili da pozira u trikou. "Ako baš zanima ljude, slikala bih se za 'Plejboj', ali u nekom trikou boje kože u bazenu i za ogromnu... »

Vilica će vam do poda pasti: Procurio snimak iz mlađih dana Nade Macure, usne kao Džej Lo! A stas...

Srbija danas pre 47 dana
Opa!
Nada Macura godinama je prisutna u medijima, međutim malo ko zna kako je doktorka nekada izgledala. Nada je i 2005. godine bila ažurna kada je reč o savetima, zbog kojih se godinma eksponira u javnosti. Foto: Youtube printscreen Macura već nekoliko godina neguje... »

Šta pred utakmicu sa Brazilom poručuju fudbaleri, a šta Nada Macura

BizLife pre 51 dan
Foto: Beta/AP Dok se približava večerašnji sudbonosni meč po našu reprezentaciju, za vas smo izdvojili neke od poruka koje su pred odlučujuću utakmicu sa Brazilom poslali sami fudbaleri, ali i najpopularnija doktorka u Srbiji. Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov: Mi uvek igramo sami... »

Trampova vojna parada odložena „do 2019.“

BBC News  pre 6 sati  još 16 povezanih

Đoković definitivno večeras protiv Bugarina, poznata i satnica!

Sportske.net  pre 6 sati  još 18 povezanih

Počela besplatna podela Dina kartica građanima

RTS  pre 24 minuta  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.