Nada Macura - vesti

Potresna ispovest dr nade macure: Odvojili su je od majke kad je imala godinu dana, maćeha je othranila, a o ljubavi sa mlađim muškarcem kaže nikad više...

Kurir pre 3 dana
Osim što voli svoj posao, njena opsesija su moda, mobilni telefoni i društvene mreže, na kojima ima 15 lažnih profila. Ne vredi, postoji samo jedna Nada Macura U naš život ušla je sa savetima o obaveznoj flašici vode, savetima za vrućinu i hladnoću i preporukom za slojevito oblačenje. Poslednje dve... »

Opozicioni poslanici u znak protesta proveli noć u Skupštini, pa pozvali Gojković da se dogovore o normalizaciji rada

Insajder pre 8 dana
Poslanici opozicije, koji su noć proveli u Skupštini Srbije u znak protesta jer nemaju mogućnosti da predstave svoje amandmane na Predlog zakona o budžetu za 2019, pozvali su rano jutros predsednicu parlamenta Maju Gojković da sazove kolegijum na kojem bi se šefovi poslaničkih grupa dogovorili o normalizaciji rada skupštine.
Poslanica Tatjana Macura rekla je da bi na tom kolegijumu bilo moguće da se šefovi poslaničkih grupa u civilizovanoj atmosferi dogovore kako će se dalje raditi, jer su postale besmislene aktivnosti poslanika vladajuće koalicije... »

Žena ispala iz tramvaja na Novom Beogradu: Samo dan ranije, desilo se isto

Telegraf pre 15 dana
Obe žene zadobile su lakše telesne povrede
Jedna žena ispala je iz tramvaja u Ulici Milutina Milankovića rano jutros i tom prilikom je zadobila povrede noge, rekla je Nada Macura. Podsetimo, slična nezgoda dogodila se i juče, kada je jedna osoba zadobila povrede kada je ispala iz autobusa GSP-a. U Beogradu su... »

Žena ispala iz tramvaja na Novom Beogradu

B92 pre 15 dana
B92: Žena ispala iz tramvaja na Novom Beogradu
Beograd -- U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima nije bilo teško povređenih, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.
Jutros oko sedamčasova jedna žena ispala je iz tramvaja u Ulici Milutina MIlankovića i tom prilikom je zadobilapovrede noge, kazala je jutros za TV Prva Nada Macura iz Hitne pomoći. Podsetimo, slična nezgoda dogodila s ei juče,... »

I dok Marina čeka darkovo dete: Doktorka na strani Ane Sević - "Ona je njegova supruga"! Drama!

Press pre 16 dana
Ima dete i sa Anom, izjavila je.
Najpoznatija doktorka Nada Macura komentarisala je zdravstveno stanje pevača Darka Lazića ali i njegov privatan život. Naime, doktorka se uznemirila kada je putem medija saznala da ga je ostavila verenica Marina Gagić. - Možda je to postalo mnogo više opterećenja za... »

I dok Marina čeka darkovo dete: Doktorka na strani Ane Sević - "Ona je njegova supruga"! Drama!

Srbija danas pre 17 dana
Ima dete i sa Anom, izjavila je.
Najpoznatija doktorka Nada Macura komentarisala je zdravstveno stanje pevača Darka Lazića ali i njegov privatan život. Naime, doktorka se uznemirila kada je putem medija saznala da ga je ostavila verenica Marina Gagić. - Možda je to postalo mnogo više opterećenja za... »

Prva sam rekla da će preživeti: Nada Macura se potresla zbog Darka Lazića, pa komentarisala trudnu Marinu, a kad čujete šta je rekla o Ani Sević... (video)

Kurir pre 17 dana
Najpoznatija doktorka Nada Macura komentarisala je zdravstveno stanje pevača Darka Lazića ali i njegov privatan život. Naime, doktorka se uznemirila kada je putem medija saznala da ga je ostavila verenica Marina Gagić. "Možda je to postalo mnogo više opterećenja za jednu mladu devojku, a ipak Ana... »

Svaka čast! Dr Macura pokazala koliki je profesionalac: Jedna devojka, kojoj je pozlilo tokom dana, obratila se čuvenoj lekarki! Evo šta je Nada uradila

Kurir pre 34 dana
Doktorka Nada Macura još jednom je pokazala koliko je profesionalna u svom poslu. Naime, iako više nije u Hitnoj pomoći, Nada pomaže sugrađanima. Kako saznajemo, jednoj devojci je pozlilo danas u toku dana. Ona se obratila čuvenoj Nadi za pomoć koja je odmah pozvala svoje kolege i devojku uputila... »

Zapanjila Srbiju! Pogledajte šta je Nada Macura rekla o šmrkanju kokaina! (video)

Srbija danas pre 45 dana
Muk.
Nada Macura uvek nas obaveštava o faktorima koji utiču na naše zdravlje, a ovog puta u jutarnjem programu televizije "Prva" govorila je o tome šta može izazvati krvarenje nosa i kako to sprečiti, odgovarajući na pitanje gledateljke. Ona je, nabrajajući sve razloge... »

Nada Macura iznenadila obraćanjem u jutarnjem programu: "Krv iz nosa izaziva i šmrkanje kokaina" (video)

Blic pre 46 dana
Doktorka Nada Macura uvek nas obaveštava o faktorima koji utiču na naše zdravlje, a ovog puta u jutarnjem programu televizije "Prva" govorila je o tome šta može izazvati krvarenje nosa i kako to sprečiti. Ona je, nabrajajući sve razloge pucanja kapilara u nosu, navela: "korišćenje kapi protiv... »

Vučić: Idem na sednicu SB UN da kažem istinu

Danas  pre 6 sati  još 4 povezane

Kraj: Partizan - FMP 83:77

Večernje novosti  pre 7 sati  još 5 povezanih

Đurić: Priština izvrgava ruglu samu ideju dijaloga

Večernje novosti  pre 9 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.